Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique de Marseille
Toliko o Marseillu-definitivno nece ni u kup uefa otici.
nemoj te ljudi sada, sad ce biti kriva uefa i sudija jer nisu svrali dva cista gola za OM 
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma ja sam odma rekao da olimpik ne moze proci grupnu fazu
nek izbore,kup uefa puna kapa, mada i to.........................
nek izbore,kup uefa puna kapa, mada i to.........................
- " $...
tarabe
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sam govorio da imaju šanse možda za Kup UEFA,ali evo sad se čini da su daleko i od toga.U svakom slučaju ova grupa je realna skroz.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Marsej mi je uvjek bio drag klub, sto zbog navijaca i svega ostalog, ali danas Lyon hara Francuskom ligom vec godinama, a takodjer su u Evropi skoro uvjek..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Ma sta ces kada Marseille nikada nije bio veliki klub......niti ce kada biti....drugo je sto ovaj za njega navija....ali realnost je nesto sasvim drugo......pa tako neka se oni drze svoje prosjecne lige i ne diraju velike klubove... 
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Marseille je najslavniji francuski klub ako to niste znali. Lyon dominira zadnjih 7 godina,al ove ce se godine sigurno stvari promijeniti,Bordo ili Marseille ce ove godine lyonu otezati stvar i sigurno nece lako osvojiti francusko prvenstvo,a ja mislim i da nece.
i Nottingem Forest je 2 puta osvoio Ligu Sampiona.............pa ga niko ne smatra za veliki klub... 
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
To ti mislišRoterdam je napisao/la:i Nottingem Forest je 2 puta osvoio Ligu Sampiona.............pa ga niko ne smatra za veliki klub...
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Meni je neko jednom reko da je st. entiene bio nekad najjaci klub na svijetu ne znam jel to istina, al sta im fali i urugvaj je osvajao SP 5 puta pa ih sad nema ni na mapi..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
jeste urugvaj je osvojio 2 a ne 5 i to prva dva svjetska prvenstva
nisu bila prva dva SP nego prvo i cetvrto
1930 - urugvaj
1934 - italija
1938 - italija
1950 - urugvaj
1954 - njemacka
1958 - brazil
1962 - brazil
1966 - engleska
1970 - brazil
1974 - njemacka
1978 - argentina
1982 - italija
1986 - argentina
1990 - njemacka
1994 - brazil
1998 - francuska
2002 - brazil
2006 - italija
ovo je informativno za one koji valjaju gluposti, sutra ce poceti pricati da smo i mi 2 puta bili svijetski prvaci
1930 - urugvaj
1934 - italija
1938 - italija
1950 - urugvaj
1954 - njemacka
1958 - brazil
1962 - brazil
1966 - engleska
1970 - brazil
1974 - njemacka
1978 - argentina
1982 - italija
1986 - argentina
1990 - njemacka
1994 - brazil
1998 - francuska
2002 - brazil
2006 - italija
ovo je informativno za one koji valjaju gluposti, sutra ce poceti pricati da smo i mi 2 puta bili svijetski prvaci
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma Urugvaj je prije bio pravo mocan. Madjarska takodje. ALi sve je to bilo davno kad se igrao drukciji fudbal. Gledao sam nedavno snimak finala 1954, Svedska - Brazil. To je ono prvenstvo kad se Pele proslavio.
Mislim da bi se neka prosjecna danasnja ekipe prosetala do titule bez problema
Ma prijašnji fudbal je bio ljepota...danas je sve na kondiciju i na snagu...pucaju se svačim...zato nijedan skoro ne pregura 50 godina,dok Pele i Beckenbauer i slični su ko mladići sad...calcio je napisao/la:Ma Urugvaj je prije bio pravo mocan. Madjarska takodje. ALi sve je to bilo davno kad se igrao drukciji fudbal. Gledao sam nedavno snimak finala 1954, Svedska - Brazil. To je ono prvenstvo kad se Pele proslavio.
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
- alan_kardec
- Kontakt:
Urugvaj je u finalu s.p. čini mi se 1950.pobijedio Brazil pred 200000 gledalaca na Maracani.Mogu mislit tog šoka.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- calcio
- Kontakt:
Pa neznam bas da li se slazem sa ovim. Bilo je prije lijepih poteza ali nije da ih nema i sada. Fudbal je napredovao u svakom pogledu. Igraci su brzi, snazniji, imaju vecu kondiciju, bolju tehniku.. i samim tim su i utakmice bolje za gledati, pogotovo zbog toga sto igraci imaju bolju tehniku.Aner je napisao/la:Ma prijašnji fudbal je bio ljepota...danas je sve na kondiciju i na snagu...pucaju se svačim...zato nijedan skoro ne pregura 50 godina,dok Pele i Beckenbauer i slični su ko mladići sad...calcio je napisao/la:Ma Urugvaj je prije bio pravo mocan. Madjarska takodje. ALi sve je to bilo davno kad se igrao drukciji fudbal. Gledao sam nedavno snimak finala 1954, Svedska - Brazil. To je ono prvenstvo kad se Pele proslavio.
Ali ovo dođu kao vještački igrači,napucani tabletama,samo trče,udaraju se...nema više(ima i sad izuzetaka tipa Totti i Gerrard) da jedan igrač igra iz ljubavi prema klubu cio život u istom klubu a ne sad čim mrvu više ponude odmah trči tamo...nema više neizvjesnosti ko prije,kada je Steaua mogla biti prvak,C.Zvezda,St.Ettiene,Benfica...sada se zna unaprijed ko će osvojiti...pare sve uništiše,nema više te draži...sad i neki za repku svoju igraju radi para...ma otišlo je sve u pm...calcio je napisao/la:
Pa neznam bas da li se slazem sa ovim. Bilo je prije lijepih poteza ali nije da ih nema i sada. Fudbal je napredovao u svakom pogledu. Igraci su brzi, snazniji, imaju vecu kondiciju, bolju tehniku.. i samim tim su i utakmice bolje za gledati, pogotovo zbog toga sto igraci imaju bolju tehniku.
AGAINST MODERN FOOTBALL !!!
- calcio
- Kontakt:
Ma nije jos uvijek tako crnoAner je napisao/la:Ali ovo dođu kao vještački igrači,napucani tabletama,samo trče,udaraju se...nema više(ima i sad izuzetaka tipa Totti i Gerrard) da jedan igrač igra iz ljubavi prema klubu cio život u istom klubu a ne sad čim mrvu više ponude odmah trči tamo...nema više neizvjesnosti ko prije,kada je Steaua mogla biti prvak,C.Zvezda,St.Ettiene,Benfica...sada se zna unaprijed ko će osvojiti...pare sve uništiše,nema više te draži...sad i neki za repku svoju igraju radi para...ma otišlo je sve u pm...calcio je napisao/la:
Pa neznam bas da li se slazem sa ovim. Bilo je prije lijepih poteza ali nije da ih nema i sada. Fudbal je napredovao u svakom pogledu. Igraci su brzi, snazniji, imaju vecu kondiciju, bolju tehniku.. i samim tim su i utakmice bolje za gledati, pogotovo zbog toga sto igraci imaju bolju tehniku.
AGAINST MODERN FOOTBALL !!!
Jest da ce pare na kraju unistiti svaku draz fudbala ali nije jos dotle doslo. Jos uvijek klubovi imaju svoj identitet i igra se i navija iz ljubavi. Kad neki amerikanac kupi npr Liverpool i odluci da ga preseli u London zbog biznisa kao sto se radi u Americi, e onda bjezite i spasavajte se ko moze.
Dobar ovaj Marseille kad ih mrtvi Paris natrpa ond stvarno su mocna ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.