Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Lige petice
"Promoted as "The Greatest Show On Earth", the Premier League is the world's most popular and most watched sporting league, followed worldwide by over half a billion people in 202 countries"
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
To je pitanje odnosa prema LE, a ne pitanje suvog kvaliteta. Atletico bi sad u LS u sudaru sa Juventusom, sasvim sigurno ispao.Mandrak je napisao/la:Atletico M. aktuelni prvak kupa UEFA, a Juve ne može biti ni drugi u grupnoj fazi te iste lige.
Zapravo cinjenicno stanje je Lech < Juve, s tim Juve ispada a dalje idu Man.City i Lech.
da, zato Getafe u svojim redovima ima igrace tipa Mexes, Juan, Totti, Vucinic, De Rossi, pa samo jedan od njih vrijedi ko GetafeEspanyol ili Getafe bi ladno tukli Juventusa i Romu, ali nekima tu nema te neke "dubine"
zato velesila Dinamo trese Villareala

hajte malo realni budite, @MaGiCa sve to fino objasnjuje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Oni (Juve) da nemaju odnosa i motiva prema LE, nebi se ni takmicio u njoj (niko ih nije tjerao puškom da igraju u njoj) - to je sasvim logicno...problem je sto trenutno nemaju kvaliteta za nje dok gledaju u leđa poljskom Lechu.MaGiCa je napisao/la:To je pitanje odnosa prema LE, a ne pitanje suvog kvaliteta. Atletico bi sad u LS u sudaru sa Juventusom, sasvim sigurno ispao.Mandrak je napisao/la:Atletico M. aktuelni prvak kupa UEFA, a Juve ne može biti ni drugi u grupnoj fazi te iste lige.
Zapravo cinjenicno stanje je Lech < Juve, s tim Juve ispada a dalje idu Man.City i Lech.
Ne bi jer Atletico ima Aguera i Forlana dok ovi imaju penzionera i par panjeva pa dalje ne nabrajam po pozicijama ostalim i da btw Atletico ima boljeg treneraMaGiCa je napisao/la:To je pitanje odnosa prema LE, a ne pitanje suvog kvaliteta. Atletico bi sad u LS u sudaru sa Juventusom, sasvim sigurno ispao.Mandrak je napisao/la:Atletico M. aktuelni prvak kupa UEFA, a Juve ne može biti ni drugi u grupnoj fazi te iste lige.

Dajte molim vas pa u Španiji trenutno imate minimalno 3 tima koji su bolji od Milana i još 3 koji su druga dimenzija za sve ostale Italijanske timove
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
cinjenica je da je aris <atl.mad s tim da atl madrid ispadaMandrak je napisao/la:Atletico M. aktuelni prvak kupa UEFA, a Juve ne može biti ni drugi u grupnoj fazi te iste lige.

Rođen s tobom da budem
Cinjenica je da je ovo tema za djecija prepucavanja
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ti razni Espaynoli kako lik rece su igrali prije 3 god finale Evropa lige
kakav bolan Palermo dojucerasnji drugoligas ,Getafe je imao 2 finala kupa Kralja i cetvrfinale Kupa Uefa kada su nesretno ispali od Bayerna
. Kakve rezultate ima Palermo
: Nevjernik@ Izgubi i Barca od Herulesa pa sta ? Villareal je jaci od svakog Italijanskog kluba .

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 07 dec 2010, 18:18, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
aj ne rise da izvines, kakve samo gluposti samo ovdje covjek moze procitati to je za nepovjerovati, a sto je najgori oni mrtvi-ozbiljnijuznjak> je napisao/la:Ti razni Espaynoli kako lik rece su igrali prije 3 god finale Evropa ligekakav bolan Palermo dojucerasnji drugoligas ,Getafe je imao 2 finala kupa Kralja i cetvrfinale Kupa Uefa kada su nesretno ispali od Bayerna sta . Kakve rezultate ima Palermo
: Nevjernik@ Izgubi i Barca od Herulesa pa sta ? Villareal je jaci od svakog Italijanskog kluba .

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Villareal je klasa za sebe, ljudi bi pojeli za dorucak vecinu engleskih timova a o talijanskim je suvišno pricati (isto to važi i za Valenciu i Sevillu, pa i Atletico M.)... Getafe,Mallorca,Hercules,Bilbao bi se ravnopravno borili za naslov u Italiji...to je tako, jednostavno...na jednoj strani imas kvalitet, na drugoj kvantitet.
- sarajlija89
- Kontakt:
Glasao sam za Englesku naravno..nema sta, najbolja i najkvalitetnija liga danasnjice...drugo je kad govorimo o stilu i industrijskom fudbalu koji se tamo igra,pa se nekome ne svidja..al tempo igre,najveci broj kvalitetnih timova i samo znacenje fudbala u Engleskoj je dovoljno da se sa sigurnoscu kaze da je EPL najbolja liga...
Spanija ima dva najjaca kluba al ostatak je nekonkurentan...liga najbliza Brazilskoj sto se tice ljepote igre i stila..i zato je i lijepo gledat...nazalost, ostali nisu konkurentni i u podredjenom polozaju su...tako da je ipak EPL jaca,kod njih svako svakoga moze dobit...
Talijanska liga...objektivno nigdje nemaju tako tri velika i jaka kluba,sto je posebna draz i poseban rivalitet...da ne nabrajam ostale Lazio,romu,sampdoriu,genou,napoli..sve timovi sa velikom tradicijom..nijedna liga to nema.Al sva ona desavanja nakon 2006. su umnogome promjenila Calcio....pa cak i navijacka scena je promjenjena,nesto po cemu su talijani bili prepoznatljivi....ukoliko budu pametno radili u buducnosti i iskoristili sav klupski i najvijacki potencijala,koji drugi realno nemaju,izuzev engleske...italija ce se vratiti gdje joj je i mjesto..na sami vrh...al postojece stanje nije dobro nikako..potrebne su drasticne promjene...
Bundesliga....puni i moderni stadiono koje imaju su osnovni preduslov za jacanje lige...oni to imaju i napredovali su.Al nazalost kod njih postoji samo bayern..dok su ostali nijemi posmatraci vecinom slucajeva...kao i u spanskoj ligi...sav kvalitet je skoncentrisan u par klubova,kod njih konkretno bayern...i to nije dovoljno za neki veci evrospki iskorak...
al sve je relativno i mijenja se...tako da se stvari lako mogu u buducnosti promijeniti,jer svaka od navedenih liga ima soje prednosti
Za sve ostalo..ja vam preporucujem Brazilsku ligu...
al ozbiljno...Brazil je Brazil...sto se samog fudbala tice,svega onoga sto predstvalja i uzivanja u toj igri...nedostizni
Spanija ima dva najjaca kluba al ostatak je nekonkurentan...liga najbliza Brazilskoj sto se tice ljepote igre i stila..i zato je i lijepo gledat...nazalost, ostali nisu konkurentni i u podredjenom polozaju su...tako da je ipak EPL jaca,kod njih svako svakoga moze dobit...
Talijanska liga...objektivno nigdje nemaju tako tri velika i jaka kluba,sto je posebna draz i poseban rivalitet...da ne nabrajam ostale Lazio,romu,sampdoriu,genou,napoli..sve timovi sa velikom tradicijom..nijedna liga to nema.Al sva ona desavanja nakon 2006. su umnogome promjenila Calcio....pa cak i navijacka scena je promjenjena,nesto po cemu su talijani bili prepoznatljivi....ukoliko budu pametno radili u buducnosti i iskoristili sav klupski i najvijacki potencijala,koji drugi realno nemaju,izuzev engleske...italija ce se vratiti gdje joj je i mjesto..na sami vrh...al postojece stanje nije dobro nikako..potrebne su drasticne promjene...
Bundesliga....puni i moderni stadiono koje imaju su osnovni preduslov za jacanje lige...oni to imaju i napredovali su.Al nazalost kod njih postoji samo bayern..dok su ostali nijemi posmatraci vecinom slucajeva...kao i u spanskoj ligi...sav kvalitet je skoncentrisan u par klubova,kod njih konkretno bayern...i to nije dovoljno za neki veci evrospki iskorak...
al sve je relativno i mijenja se...tako da se stvari lako mogu u buducnosti promijeniti,jer svaka od navedenih liga ima soje prednosti

Za sve ostalo..ja vam preporucujem Brazilsku ligu...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Facasplaca
- Kontakt:
a dobro mandrak bila je u pocetku dobra fora i nasjeli smo, al sad samo ispadas glup 

Dobro care, eto popljuvao si me, ispao si faca sa placa, ispoštovao sam te...ali sad sam te prijavio pa ces zbog uvreda malo na ekskurziju u BanoviceFacasplaca je napisao/la:a dobro mandrak bila je u pocetku dobra fora i nasjeli smo, al sad samo ispadas glup

Znaci brate ja ne verujem da ovo citam,probudite me.Mandrak je napisao/la:Villareal je klasa za sebe, ljudi bi pojeli za dorucak vecinu engleskih timova a o talijanskim je suvišno pricati (isto to važi i za Valenciu i Sevillu, pa i Atletico M.)... Getafe,Mallorca,Hercules,Bilbao bi se ravnopravno borili za naslov u Italiji...to je tako, jednostavno...na jednoj strani imas kvalitet, na drugoj kvantitet.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@juznjak
Daj molim te, i sam si rekao da si subjektivan.. Mislim da je glupost reci da je Primera najbolja liga na svijetu. (ako je to ono sto si htio reci). @sarajlija je to najbolje pojasnio i slazem se sa svakom njegovom recenicom.
Forma je trenutna, al' klasa je vjecna.
Mislim da su neki zaboravili onih ukupnih 5:0 sto je Liverpool Realu uvalio.
Edit: njegov post je izbrisan, al' nebitno..
Daj molim te, i sam si rekao da si subjektivan.. Mislim da je glupost reci da je Primera najbolja liga na svijetu. (ako je to ono sto si htio reci). @sarajlija je to najbolje pojasnio i slazem se sa svakom njegovom recenicom.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Nail for Real
- Kontakt:
Tako je npr. Celzi imao klasu i prije RusaLily je napisao/la:@juznjak

Trenutno stanje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ok skontali smo,Villareal je 3 puta slabiji od Reala i Barcelone,ali je isto tako bolja ekipa od ostatka Evropske elite.Bilbao je u rangu sa najacim timovima Italije i Engleske 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Nail for Real
- Kontakt:
A Ruska liga je jaca od FrancuskeDylan Dog je napisao/la:Ok skontali smo,Villareal je 3 puta slabiji od Reala i Barcelone,ali je isto tako bolja ekipa od ostatka Evropske elite.Bilbao je u rangu sa najacim timovima Italije i Engleske

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pošteno, ja nisam ni rekao da si ti glup, al da pišeš gluposti je činjenica, barem ovih par zadnjih, do juče nisi znao da hercules postoji a kamoli da si znao kojeg igrača, a sad su za tebe već kvalitet za šampiona italije ili njemačke, ako to za tebe nije glupost onda nemam riječi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.