...
Naravno, ali isto tako treba uzet u obzir ovaj klub kako se dogovori tako i ispostuje svoje obećanje tj dogovor (ugovor) za igrača i sve ostalo. Nije kao neki klubovi sto obecaju pa opale po ušima igrače ili trenera i sl. Samim tim ako se uzme u obzir da se nikom nije ostalo dužno do sad od igrača pa nadalje. Da nije tako kao što kažem sigurno ne bi došli igrači prije svega: Međić i Divković pa zatim sad ovaj prelazni rok Šabanović, Ovčina i ostali...
Ne nudi ovaj klub mnogo, ali sto ponudi to se ispostuje do zadnje-g.[/quote]
To sto govoris apsolutno nije istina.Taj tvoj posteni klub Vogosca ne isplacuje zadnju ili zadnje dvije plate.Idemo redom:Sidik Omerovic,Zdenko Antovic,Aid Selimovic,Edin Tatar,Armin Bezdrob,Skopljak Senad,Omanovic Emir,Vrazalic Faruk a ima ih jos kojima se ostalo duzno.Dakle nije sve bajno kao sto se prica..Sportski pozdrav postenjacine ![/quote]

i ja sam cuo za to.[/quote]
Tajiću jedno je cuti drugo je stvarnost, kako za tebe tako i dr. A sve sto naboroja sve Visočani, dobro je nisi rekao ostalo se dužno svim igračima koji su igrali za Vogošću do sad... Koliko znam i kome se ostalo duzno to se isplatilo vremenom. Doduše uvijek je bilo ljubomornih za uspijehom koji drugi ostavruju. Pa tako i za tebe. Pozdrav...