vidjecemo koce ove godine da place barsa ili Real MadridCulé je napisao/la:deni_23 je napisao/la:Real Madrid najbolji klub na svjetu bar za mene
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
[youtube][/youtube]hule_barca je napisao/la: definitivno sam siguran da je bila na Riazoru, pokušat ću naći neki podatak o tome
Jesil na ovaj gol mislio

Don't hate what you don't understand.
Ove godine je Barcelona već osvojila prvenstvo, Ligu prvaka, španjolski i europski Superkup, prestalo je još klupsko SP krajem godine.deni_23 je napisao/la:vidjecemo koce ove godine da place barsa ili Real Madrid
Plači

Riva legenda! Od prve plaće koju je dobio u karijeri, potrošio je na popravljanju zubixaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]hule_barca je napisao/la: definitivno sam siguran da je bila na Riazoru, pokušat ću naći neki podatak o tome
Jesil na ovaj gol mislio

Culé je napisao/la:Ove godine je Barcelona već osvojila prvenstvo, Ligu prvaka, španjolski i europski Superkup, prestalo je još klupsko SP krajem godine.deni_23 je napisao/la:vidjecemo koce ove godine da place barsa ili Real Madrid
Plači
samo cu ovo reci druze moj znas onu pjesmu od kemala malovcica kole srece se okrece e jacu samo citirati dio te pjesme kad se Real Madrid bude smio barsa ce plakati

Jel' vama madridistima u genima nepismenost? 

Real Madrid do groba a vi svi koji navijate za barsu placite sada bicu realan i priznati sada ste vi bolji ali ne jos dugomandraX je napisao/la:Jel' vama madridistima u genima nepismenost?
Prije bih ja rekao da ćeš pjevat: Pet komada, pet komada to je naša nadadeni_23 je napisao/la:Culé je napisao/la:Ove godine je Barcelona već osvojila prvenstvo, Ligu prvaka, španjolski i europski Superkup, prestalo je još klupsko SP krajem godine.deni_23 je napisao/la:vidjecemo koce ove godine da place barsa ili Real Madrid
Plači
samo cu ovo reci druze moj znas onu pjesmu od kemala malovcica kole srece se okrece e jacu samo citirati dio te pjesme kad se Real Madrid bude smio barsa ce plakati![]()

[youtube][/youtube]

deni_23 je napisao/la: Real Madrid do groba

- hule_barca
- Kontakt:
ipak mi je malo pamćenje izblijedilo, to je taj, malo sam pobrkao, znam da smo jednom dobili depor 2-3, to je bilo sledece sezone sa ronaldinhomxaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]hule_barca je napisao/la: definitivno sam siguran da je bila na Riazoru, pokušat ću naći neki podatak o tome
Jesil na ovaj gol mislio
Mes Que Un Club
A ja se sjecam kako sam u periodu od 98'. pa do 2004. imao samo jednog druga navijaca Barce i da sam redovno igrao "Racing - Barca, kec, Albacete Barca - kec, Erreala - Barca, kec", te da su tada tribine stadiona Kampa Novog bile poluprazne u 80% utakmca u sezoni i da su ih punili jedino kada im u goste dodje veliki Real Madrid. 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ne razpolazes cinjenicama, kao i obicno. U zadnjih 15 godina najslabija posjeta na Camp Nou je zabiljezena tokom sezone 2001/02 sa prosjekom od 65,309. gledalaca po utakmici.Portillo je napisao/la:A ja se sjecam kako sam u periodu od 98'. pa do 2004. imao samo jednog druga navijaca Barce i da sam redovno igrao "Racing - Barca, kec, Albacete Barca - kec, Erreala - Barca, kec", te da su tada tribine stadiona Kampa Novog bile poluprazne u 80% utakmca u sezoni i da su ih punili jedino kada im u goste dodje veliki Real Madrid.

Edit:Dokjje Realu bila ze nekih pet hiljada veca, a bili su prvaci

Ah, steta kaj nisi shvatil' kaj sam htel' rec. Pero bueno, dajdera link da i to vidimo. Nemoj mislit da ti ne vjerujem, al' eto onako.xaviesta je napisao/la:Ne razpolazes cinjenicama, kao i obicno. U zadnjih 15 godina najslabija posjeta na Camp Nou je zabiljezena tokom sezone 2001/02 sa prosjekom od 65,309. gledalaca po utakmici.Portillo je napisao/la:A ja se sjecam kako sam u periodu od 98'. pa do 2004. imao samo jednog druga navijaca Barce i da sam redovno igrao "Racing - Barca, kec, Albacete Barca - kec, Erreala - Barca, kec", te da su tada tribine stadiona Kampa Novog bile poluprazne u 80% utakmca u sezoni i da su ih punili jedino kada im u goste dodje veliki Real Madrid.
Jos samo koji kredit od 250 miliona i eto Reala... Vidjecete vi!
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
jos jedan dubokouman post ,nit navijam za Barcu ,nit je volim (nit je mrzim ),nit ti kakvo pravo oduzimam ,nit te vrijedam ,nit trazim dozvoludeni_23 je napisao/la:svako ima pravo da navija za koga zeli pa tako ija za Real Madrid a ti ako volis barsu to je tvoje pravo ali nemas potrebe dame vrijedas kao osobu to nikome nisam dosada dozvolio pa necu ni tebiwarden je napisao/la:Kako dubokoumno ,sjedim i divim se ..konfucije je za tebe obicni pacov koji vreba iz okolnog seladeni_23 je napisao/la:Real Madrid najbolji klub na svjetu bar za mene

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Darko@ Da bas sam se trebao zamisliti da shvatim sta hoces reci sa tih tvojih vjecitih 99-2003.
Sto se tice linka, ne vjerujem da ces smatrati vjerodostojnim ovaj, pa guglaj malo
Sto se tice linka, ne vjerujem da ces smatrati vjerodostojnim ovaj, pa guglaj malo

kad dovedu Dzeku onda je belaj a ovako još uvijek su nam sageti i obavljaju "dužnost"IgorBL je napisao/la:Jos samo koji kredit od 250 miliona i eto Reala... Vidjecete vi!

Mi sad redovno igramo Barcelona Real kec, Real Barcelona dvica, Barcelona Real naravno kec, Real Barcelona ocekivano dvica. Samo nam dobici mali - citav svijet pogadza pa ima puno dobitaka i male nam parePortillo je napisao/la:A ja se sjecam kako sam u periodu od 98'. pa do 2004. imao samo jednog druga navijaca Barce i da sam redovno igrao "Racing - Barca, kec, Albacete Barca - kec, Erreala - Barca, kec", te da su tada tribine stadiona Kampa Novog bile poluprazne u 80% utakmca u sezoni i da su ih punili jedino kada im u goste dodje veliki Real Madrid.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Od zadnjih 6 puta samo si dva puta dobio.bparena je napisao/la:Mi sad redovno igramo Barcelona Real kec, Real Barcelona dvica, Barcelona Real naravno kec, Real Barcelona ocekivano dvica. Samo nam dobici mali - citav svijet pogadza pa ima puno dobitaka i male nam parePortillo je napisao/la:A ja se sjecam kako sam u periodu od 98'. pa do 2004. imao samo jednog druga navijaca Barce i da sam redovno igrao "Racing - Barca, kec, Albacete Barca - kec, Erreala - Barca, kec", te da su tada tribine stadiona Kampa Novog bile poluprazne u 80% utakmca u sezoni i da su ih punili jedino kada im u goste dodje veliki Real Madrid.![]()
![]()

Kako je onda Barcelona 1998/99. postala prvak Španjolske i to s 11 bodova prednost nad 2. RealomPortillo je napisao/la:A ja se sjecam kako sam u periodu od 98'. pa do 2004. imao samo jednog druga navijaca Barce i da sam redovno igrao "Racing - Barca, kec, Albacete Barca - kec, Erreala - Barca, kec", te da su tada tribine stadiona Kampa Novog bile poluprazne u 80% utakmca u sezoni i da su ih punili jedino kada im u goste dodje veliki Real Madrid.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.