Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a tebe bi prvogKarim_Madrid je napisao/la:Normalno da nebi..gdje ces tamo nesto postici osim da te neko nabije nozem u guzicurob do bagro je napisao/la:Ti Kareme ne bi stom formacijom i s tim igracima ni u Celiku nista uspio postici![]()
ja bi pa đeš mene na napadača ja rođeno lijevo krilo ko ronaldinjo dešnjak na ljevoj straniKarim_Madrid je napisao/la:Moram se cetirati...imali ko da bi kupio ovaj sastav,sa osobljem...pocetna cijena 500 mill eura??Karim_Madrid je napisao/la:Ovo bi bila moja momcad.Trener Karim_Madrid vodio bi vas na WORLD CUP,igramo napadacki 1-4-3-2-1..Na golu je Stole,iza njega cini jaka odbrana sa formurasima iz tabora Reala,Bayerna,Barce.Sredina terena zadnjog veznog igra OmerBavarac(c) kao kapiten momcadi dajem mu tu ulogu jer mislim da svojim iskustvom i godinama je pravi vodja ekipe sa njm su jos Realovac i Barcin na sredini.Napad igramo sa 2 polu spica Realovac i Barcin, u spicu je klasicna 9 Realovac Pipita od njega se ocekuju golovi..Klupa je suvise jaka da imamo igraca koji mogu lako da udju u prvih 11,takodjer imamo neke igrace koji bi u svakom timu mogli da igraju u prvih 11 o na klupi da su ali kod mene su na trebinama...Ekipa je strasna
Inace moj pomocnik MinistaR,kon.trener Alan_Kardac, covijek zaduzen za medije Tarik 14,skauti su nam je Quaresma 18,Phill Jackson,Gunners..
1-4-3-2-1
---------------------------------------Pipita(9)--------------------------------------
----------------------Harrison(10)----------wolverine(11)-------------------------
----------------------------Fabio(7)-------Sajoni(8)-------------------------------
---------------------------------Omerbavarac(6)------------------------------------
----------Don Ciro(3)---Secer(4)-----Mirza_Hordas(5)---CRNI-SA(2)------------
----------------------------------Stole iz Bora(1)----------------------------------
Rezerva:
-Rz_88(12) Golman
-nidjo_barca(13) Zadnji vezni
-majstic(14) Odbrana
-Gerrard(15) Sredina
-rob do bagro(16) Desni bek
-23 KING JAMES(17) Napadac
-harissp(18) Sredina
-Raul_64(19) Napadac
-tax(20) lijevi bek
-Nail for Real(21) Napadac
-fanatique 1899(22) Odbrana
-A_d_o(22) Zadnji vezni
-micky_hz(23) Odbrana
-Trasimaco(24) Sredina
Libo me ckuraKarim_Madrid je napisao/la:RASPO se znaci..rob do bagro je napisao/la:Derzeleza vise nema...ne mozes ti biti igrac i trener
mogu mogu Joker..VIALI :mrgreen:al nije potrebno suvise je jak tim..otpao si iz konkurencije sada si na trebini
trudicu se na treningu imam zadnji pas dobar al molio bih vas selektore da me malo vise forsirate jer ne volim da grijem klupu...ako nista bar po vodu da idem et ako ikako moze.Karim_Madrid je napisao/la:Izvini stari,novi si u repki..mora da me je pomocnik pogresno obavijestio bice ispravito..A_d_0 je napisao/la:ja rodjeni poluspic on mene na zadnjeg veznog ma daj...i nisam u prvoj al nema veze izboricu se ja![]()
![]()
jos si mlad pred tobom je da se izboris u prvu postavu..ali Harrison i Wolvarine su puno iskusniji i vise su kostali
Prava pozicija...igram na poziciji Xabi AlonsaKarim_Madrid je napisao/la:Moram se cetirati...imali ko da bi kupio ovaj sastav,sa osobljem...pocetna cijena 500 mill eura??Karim_Madrid je napisao/la:Ovo bi bila moja momcad.Trener Karim_Madrid vodio bi vas na WORLD CUP,igramo napadacki 1-4-3-2-1..Na golu je Stole,iza njega cini jaka odbrana sa formurasima iz tabora Reala,Bayerna,Barce.Sredina terena zadnjog veznog igra OmerBavarac(c) kao kapiten momcadi dajem mu tu ulogu jer mislim da svojim iskustvom i godinama je pravi vodja ekipe sa njm su jos Realovac i Barcin na sredini.Napad igramo sa 2 polu spica Realovac i Barcin, u spicu je klasicna 9 Realovac Pipita od njega se ocekuju golovi..Klupa je suvise jaka da imamo igraca koji mogu lako da udju u prvih 11,takodjer imamo neke igrace koji bi u svakom timu mogli da igraju u prvih 11 o na klupi da su ali kod mene su na trebinama...Ekipa je strasna
Inace moj pomocnik MinistaR,kon.trener Alan_Kardac, covijek zaduzen za medije Tarik 14,skauti su nam je Quaresma 18,Phill Jackson,Gunners..
1-4-3-2-1
---------------------------------------Pipita(9)--------------------------------------
----------------------Harrison(10)----------wolverine(11)-------------------------
----------------------------Fabio(7)-------Sajoni(8)-------------------------------
---------------------------------Omerbavarac(6)------------------------------------
----------------------------------Stole iz Bora(1)----------------------------------
Rezerva:
-Rz_88(12) Golman
-nidjo_barca(13) Zadnji vezni
-majstic(14) Odbrana
-Gerrard(15) Sredina
-rob do bagro(16) Desni bek
-23 KING JAMES(17) Napadac
-harissp(18) Sredina
-Raul_64(19) Napadac
-tax(20) lijevi bek
-Nail for Real(21) Napadac
-fanatique 1899(22) Odbrana
-A_d_o(22) Zadnji vezni
-micky_hz(23) Odbrana
-Trasimaco(24) Sredina
e ja sam ti rezervni golman, to je najpovoljnije po ekipuTrasimaco je napisao/la:Moj tim je sastavljen od forumasa sa podforuma Međunarodni fudbal jer sam tu najaktivniji i s vecinom sam imao komunikaciju. Kriterij koji sam ja postavio je malo drugaciji od ostalih. Nije bas okorjela „desnica“ kao kod ostalih. Uzimam talijansko-njemacku odbranu, spansku vezu i engleski napad. Formacija je 4-2-3-1, moja najdraza.
Menadzer sam ja, a pomocnik je Gerrard (teska opozicija Benitezu mi uvijek odgovara).![]()
Moja licna sekretarica je lejla.![]()
Generalni direktor je ribery (ovo se samo malo slihtam)![]()
Kondicioni treneri su majestic24 i secer. (ocekujem celicne igrace)![]()
Sef medicinskog osoblja i psihijatar je fera (motivacija i duh tima ce biti vrhunski)![]()
PR je reds_forever. (diplomatija i umiljat glas ce sve rijesiti ako se mediji obruse na nas)![]()
Skauti su Gunners, hammers, Mirza_Hordas i nidjo_barca (ubjedljivo najbolji scouting i proizvodnja igraca)
Startna postava:
------------------------------------geronimo (c)--------------------------------------
Ponos Torina-------- Rz88---------- Ministar--------- omerbavarac
-----------------------Pipita --------------miky_hz------------------------
------------Cartman--------------James----------------virtu4l---------
--------------------------------------YNWA-----------------------------------
Rezerva:
Adinjo
The Game
rob do bagro
sarajlija_89
amerosm
don Ciro
Wolverine
Harrison
ackeey
The Scouser
Nade
One team to rule them all!
ubode poziciju koju ja igram ,braoWolverine je napisao/la:---------------------------------RZ88--------------------------------
---alan_kardec------amerosm------bistrikboy----Virtu4l--------
-------------------------------Hummers----------------------------
------------------Sajoni------------------nidjo_barca-------------
-------Nade (brat Sun)-------------------------Karim_Madrid----
--------------------------Marseille_unique-------------------------
Karim_Madrid je napisao/la: 1-4-3-2-1
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.