Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
a ko je reko da mi svoje klubove ne volimo, ja npr Barcu volim, Adi voli Zepce, Arnelinho Arsenal, Dylan Zenit, LBJ, Raul vole Reala...bang je napisao/la:E jel vas stid ne mogu da vjerujem ? Voljeti nesto tudje vise nego svoje, sto je tu na dohvat ruke,moze li dublje prema dnu od ovog. I onda cete reci sport nam ne valja, ne valja nam drzava, ne valja nam nista. Kako da valja kada nam je draze tudje..?
Adi voli ValenciuZELJO DO GROBA je napisao/la:a ko je reko da mi svoje klubove ne volimo, ja npr Barcu volim, Adi voli Zepce, Arnelinho Arsenal, Dylan Zenit, LBJ, Raul vole Reala...bang je napisao/la:E jel vas stid ne mogu da vjerujem ? Voljeti nesto tudje vise nego svoje, sto je tu na dohvat ruke,moze li dublje prema dnu od ovog. I onda cete reci sport nam ne valja, ne valja nam drzava, ne valja nam nista. Kako da valja kada nam je draze tudje..?
svi mi volimo svoje klubove...
ZELJO DO GROBA je napisao/la:a ko je reko da mi svoje klubove ne volimo, ja npr Barcu volim, Adi voli Zepce, Arnelinho Arsenal, Dylan Zenit, LBJ, Raul vole Reala...bang je napisao/la:E jel vas stid ne mogu da vjerujem ? Voljeti nesto tudje vise nego svoje, sto je tu na dohvat ruke,moze li dublje prema dnu od ovog. I onda cete reci sport nam ne valja, ne valja nam drzava, ne valja nam nista. Kako da valja kada nam je draze tudje..?
ma to sam htio napisati...moja greskaAdi_Zepce je napisao/la:Adi voli ValenciuZELJO DO GROBA je napisao/la:a ko je reko da mi svoje klubove ne volimo, ja npr Barcu volim, Adi voli Zepce, Arnelinho Arsenal, Dylan Zenit, LBJ, Raul vole Reala...bang je napisao/la:E jel vas stid ne mogu da vjerujem ? Voljeti nesto tudje vise nego svoje, sto je tu na dohvat ruke,moze li dublje prema dnu od ovog. I onda cete reci sport nam ne valja, ne valja nam drzava, ne valja nam nista. Kako da valja kada nam je draze tudje..?
ima ima veze jace nego taj famozni streamSarajlijc@ je napisao/la:Fazon je sto to nisu vasi klubovi jer vi nemate nikakve veze sa tim klubovima osim Stream-a![]()
Kako je lijepa ona "ponoviš laž 100x ona postane istina", zar ne ? Čovjek je fino objasnio RK Bosna vs RK Barcelona (ili kako je već prefiks na katalonskom).nick je napisao/la: razumijem da vole, ali stavljat ga ispred neceg naseg je klasicna kriza identita to je sve... onaj od 9 godine navija za juventus ubij me ako nije 90 godiste...
ti navijas za barsu pored bosne jbg ne kontam, kriza identieta kod djece sto su odrasla uz del pijera, rivalda i slicnih
Ja i sta sad,mene treba da zaboli glava sledeci put kad budem gledao utakmicu Zenita jer si me ti prosvjetlioSarajlijc@ je napisao/la:Fazon je sto to nisu vasi klubovi jer vi nemate nikakve veze sa tim klubovima osim Stream-a![]()
To vise nisu kako ih ti nazivas neki ljudi, to je postalo simptomaticno da sve vise ljudi prati strane sportske klubove a ne domace.I kazete vi gledate fudbal a mi rovovsku borbu. Pa kako ces gledat nesto bolje kad vas 40% nece da ode na utakmici, da da pare za ulaznicu pa da se na neki nacin i pomogne tom klubu da i ti za par godina ovdje mozes gledat kako ga nazivate fudbalom a ne rovovsku borbu.Ali lakse je ocigledno sjedit za racunarom/televezijom i gledat pravi fudbal...Dylan Dog je napisao/la:Jbte ljudi nisu u stanju prihvatiti da postoje ljudi iz BiH koji navijaju za strane klubove,kako tek onda ocekivati da bezuvjetno prihvataju ljude druge rase,nacije,vjere![]()
Nije cudo sto mi sve,od Portugalaca do Rumuna nazivamo "ciganima"
Kako lijep post.Dylan Dog je napisao/la:Jbte ljudi nisu u stanju prihvatiti da postoje ljudi iz BiH koji navijaju za strane klubove,kako tek onda ocekivati da bezuvjetno prihvataju ljude druge rase,nacije,vjere![]()
Vjerujem da nas dosta ima veze sa klubovima koje pratimo,volimo itd na bilo koji nacin,da ne bude samo taj stream nacinSarajlijc@ je napisao/la:Fazon je sto to nisu vasi klubovi jer vi nemate nikakve veze sa tim klubovima osim Stream-a![]()
do zadnjeg dana zivota tvog...Rajvosa il taj neki tamo daleki klub..Arnelinho je napisao/la:Kako lijep post.Dylan Dog je napisao/la:Jbte ljudi nisu u stanju prihvatiti da postoje ljudi iz BiH koji navijaju za strane klubove,kako tek onda ocekivati da bezuvjetno prihvataju ljude druge rase,nacije,vjere![]()
Nije cudo sto mi sve,od Portugalaca do Rumuna nazivamo "ciganima"![]()
Odlično sročeno!
Zar postoji nacin?Sarajlijc@ je napisao/la:Svi bi htjeli da se i ovdje igra dobar fudbal ,a gospodo sto ne pomognete u tome ?
Prvo Sarajevo pa onda svi ostali.mma_hz je napisao/la:do zadnjeg dana zivota tvog...Rajvosa il taj neki tamo daleki klub..Arnelinho je napisao/la:Kako lijep post.Dylan Dog je napisao/la:Jbte ljudi nisu u stanju prihvatiti da postoje ljudi iz BiH koji navijaju za strane klubove,kako tek onda ocekivati da bezuvjetno prihvataju ljude druge rase,nacije,vjere![]()
Nije cudo sto mi sve,od Portugalaca do Rumuna nazivamo "ciganima"![]()
Odlično sročeno!![]()
![]()
![]()
Eto ne postoji nacin dok je takvih masa ko ti mi smo kao narod izgubljeni na svaki nacin u svakom pogledu. Idi sad trazi imal kakav stream Valencie na netu...Adi_Zepce je napisao/la:Zar postoji nacin?Sarajlijc@ je napisao/la:Svi bi htjeli da se i ovdje igra dobar fudbal ,a gospodo sto ne pomognete u tome ?
bang je napisao/la:Eto ne postoji nacin dok je takvih masa ko ti mi smo kao narod izgubljeni na svaki nacin u svakom pogledu. Idi sad trazi imal kakav stream Valencie na netu...Adi_Zepce je napisao/la:Zar postoji nacin?Sarajlijc@ je napisao/la:Svi bi htjeli da se i ovdje igra dobar fudbal ,a gospodo sto ne pomognete u tome ?
Kada covjek gleda ligu prvaka,premiership itd..to izgleda tako sjajno,nestvarno,nedokucivo..Ti igraci izgledaju kao heroji u ocima djece,vide u njima nekakve uzore..bang je napisao/la:To vise nisu kako ih ti nazivas neki ljudi, to je postalo simptomaticno da sve vise ljudi prati strane sportske klubove a ne domace.I kazete vi gledate fudbal a mi rovovsku borbu. Pa kako ces gledat nesto bolje kad vas 40% nece da ode na utakmici, da da pare za ulaznicu pa da se na neki nacin i pomogne tom klubu da i ti za par godina ovdje mozes gledat kako ga nazivate fudbalom a ne rovovsku borbu.Ali lakse je ocigledno sjedit za racunarom/televezijom i gledat pravi fudbal...Dylan Dog je napisao/la:Jbte ljudi nisu u stanju prihvatiti da postoje ljudi iz BiH koji navijaju za strane klubove,kako tek onda ocekivati da bezuvjetno prihvataju ljude druge rase,nacije,vjere![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.