Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijanje
I gdje se mogu gledati (eurosport 1,2, arena neka, nesto) ?? 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Eurosporttanzla je napisao/la:I gdje se mogu gledati (eurosport 1,2, arena neka, nesto) ??
Imas na Sport i TV pisao sam.

Prva trka u 9:30 na Eurosport 1,a druga na Eurosport 2 od 12:40.
Ocekujem da u kasnijem stadiju krenu prenosi i na BHT,i ko ono bese jos radio HRT.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zaboravih pogledati tamo.Devil je napisao/la:Eurosporttanzla je napisao/la:I gdje se mogu gledati (eurosport 1,2, arena neka, nesto) ??
Imas na Sport i TV pisao sam.![]()
Prva trka u 9:30 na Eurosport 1,a druga na Eurosport 2 od 12:40.
Ocekujem da u kasnijem stadiju krenu prenosi i na BHT,i ko ono bese jos radio HRT.

Au taman mislio da se naspavam, valja "poraniti" u 9:00.

BHT ako bude prenosio ista prije novogodisnjih skokova bice dobro.

HRT mi svakako zatamne kad je bilo kakav sport, pa i bocanje.
Hvala.

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kakva voznja Vonn, sporija u srednjem dijelu staze, al u donjem, strasno, skoro sekundu je dobila ...
Rebensburg je izgubila sve u donjem dijelu staze, a ko i ne bi nakon onakve voznje Vonn,
razocarale Raich, Maze, Person...
fina utrka, prva pobjeda Vonn u veleslalomu,
sutra muskarci i onda za tri sedmice ponovno nastavak svjtskog kupa
Rebensburg je izgubila sve u donjem dijelu staze, a ko i ne bi nakon onakve voznje Vonn,
razocarale Raich, Maze, Person...
fina utrka, prva pobjeda Vonn u veleslalomu,
sutra muskarci i onda za tri sedmice ponovno nastavak svjtskog kupa
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Žao mi je što nisam gledao utrku,stigao sam tek na sami finiš 2. vožnje.
Riesch je imala nekih problema sa opremom (bar tako razumih komentatore na HRT-u
) pa je zbog toga bila slabo plasirana,dok je Vonn zahvaljujući odličnoj 2.vožnji stigla do pobjede.

Riesch je imala nekih problema sa opremom (bar tako razumih komentatore na HRT-u

FK Pjetlovi
Kao sto rekoh sinoc,Vonn je strasno napredovala tokom pauze u tehnickim,ali nisam ocekivao da vec sada dodje do prve pobede u karijeri u VS.
Zao mi pravo Frederice,jer je zaista imala odlicnu voznju u prvoj trci,i onda ispala u drugoj.
Bice i sutra lep dan imam osecaj i zanimljivi nego danas.
Zao mi pravo Frederice,jer je zaista imala odlicnu voznju u prvoj trci,i onda ispala u drugoj.

Bice i sutra lep dan imam osecaj i zanimljivi nego danas.
Ligety objasnio.
Ivica iznenadio mnoge u drugoj voznji i zauzeo 5.mesto
Ali za mene najvece odusevljenje Pinturault omladinski svetski prvak iz prosle sezone na 2.poziciji.Za njega bi mogli malo vise da navijamo ove sezone,bice to strasan skijas u buducnosti.
Ivica iznenadio mnoge u drugoj voznji i zauzeo 5.mesto
Ali za mene najvece odusevljenje Pinturault omladinski svetski prvak iz prosle sezone na 2.poziciji.Za njega bi mogli malo vise da navijamo ove sezone,bice to strasan skijas u buducnosti.
Francuska škola ?Devil je napisao/la: Ali za mene najvece odusevljenje Pinturault omladinski svetski prvak iz prosle sezone na 2.poziciji.Za njega bi mogli malo vise da navijamo ove sezone,bice to strasan skijas u buducnosti.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Tako je,sada tek videh da je bio i drugi u Kranjskoj gori prosle godine,nesta ga se ne secam od tada.Johnyx95 je napisao/la:Francuska škola ?Devil je napisao/la: Ali za mene najvece odusevljenje Pinturault omladinski svetski prvak iz prosle sezone na 2.poziciji.Za njega bi mogli malo vise da navijamo ove sezone,bice to strasan skijas u buducnosti.
Može i ovo biti opet neki bljesak, a može biti i znak dobre sezone za momka. Iskreno se nadam tome, dosadili su mi Kostelić i Svindal.
Pa eto ima taj neki mini kontinuitet, prosle godine u Sloveniji drugi, evo danas drugi. Al' ajd nije mi to bitno previse. Kad i gdje je iduca utrka?
Za tri sedmice slalom u obe konkurencije u Leviu.tanzla je napisao/la:Pa eto ima taj neki mini kontinuitet, prosle godine u Sloveniji drugi, evo danas drugi. Al' ajd nije mi to bitno previse. Kad i gdje je iduca utrka?

Prošle sezone u Super G-iju (mislim da je bilo negdje u Francuskoj) sam prvi put zapazio tog malog Francuza i odmah mi je upao u oči..Čak mislim da je ostvario plasman među 10, al me nemojte držati za riječ..
On će biti nova zvijezda skijanja, samo mu treba dati vremena. Već sad, pored ovih iskusnjara, oduševljava, a tek mu je 20godina..
Dobar je u brzim disciplinama, prije svega spust i Super G, a slalom mu je dosta slabija strana pa bi to još trebao trenirati..
Prošle je godine bio 52. u ukupnom poretku. Ne bih se iznenadio da ove godine završi u TOP 15.
Slab sam u predviđanjima, i ne želim ga ni s kim uspoređivati, ali mislim da ćemo u budućnosti ovog momčića redovno gledati na pobjedničkom postolju..
On će biti nova zvijezda skijanja, samo mu treba dati vremena. Već sad, pored ovih iskusnjara, oduševljava, a tek mu je 20godina..
Dobar je u brzim disciplinama, prije svega spust i Super G, a slalom mu je dosta slabija strana pa bi to još trebao trenirati..
Prošle je godine bio 52. u ukupnom poretku. Ne bih se iznenadio da ove godine završi u TOP 15.
Slab sam u predviđanjima, i ne želim ga ni s kim uspoređivati, ali mislim da ćemo u budućnosti ovog momčića redovno gledati na pobjedničkom postolju..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
gledajući tedda mislim da nije uopće nikako iznenađenje,jer frajer skija dobro do jaja,mislim da će ove godine u VS biti jedna od najneizvjesnijih borbi za mali kristalni globus jer pored tedda ima tu još momaka koji se mogu ravnopravno boriti,svi su oni tu negdje samo Austrijanci već tri godine pa evo i četvrtu gube konce,tehnika im je slaba,nafurani su i to je problem,mislim da je šafovo treće mjesto puka slučajnost al uopćeno oni su u rezultatskoj krizi već godinama.No prva je utrka pa treba vidjeti kako će se kasnije razvijati situacija . . .treba čekati slalom i vidjeti šta će super Mario
da uradi

Krajem prošle sezone je dizao formu laganu i činilo se ko da se vraća polako. Sad ćemo tek vidjeti jel to real deal il samo slučajnost.maverick_tz je napisao/la:No prva je utrka pa treba vidjeti kako će se kasnije razvijati situacija . . .treba čekati slalom i vidjeti šta će super Marioda uradi

http://www.****/artikal/1997024/skije-i-ski-oprema/" onclick="window.open(this.href);return false; ko je zainteresovan
Innerhofer doživio ozbiljnu povredu na treningu u Stubaiju, jugozapadno od Innsbrucka, tako da je ovo još jedan veliki gubitak za ovu sezonu, bar što se nas gledatelja tiče. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nema snega, nema slaloma u Leviju
Organizatori trke Svetskog kupa u skijanju u finskom Leviju otkazali su takmičenje u slalomu zbog neuobičajeno toplog vremena i nedostatka snega na stazi.
Trke Svetskog kupa u ženskoj i muškoj konkurenciji trebalo je da se voze 12. i 13. novembra ali su meteorolozi najavili da u danima koji slede neće biti zahlađenja u tom delu Finske.
U saopštenju organizatora navodi se da su bili primorani da otakžu trke jer još uvek nema snežnog pokrivača, iako je on uobičajen za ovo doba godine.
U kalendaru Svetskog kupa dve nedelje posle Levija slede takmičenja u Aspenu i Biver Kriku u SAD i Lejk Luizu u Kanadi.
Organizatori trke Svetskog kupa u skijanju u finskom Leviju otkazali su takmičenje u slalomu zbog neuobičajeno toplog vremena i nedostatka snega na stazi.
Trke Svetskog kupa u ženskoj i muškoj konkurenciji trebalo je da se voze 12. i 13. novembra ali su meteorolozi najavili da u danima koji slede neće biti zahlađenja u tom delu Finske.
U saopštenju organizatora navodi se da su bili primorani da otakžu trke jer još uvek nema snežnog pokrivača, iako je on uobičajen za ovo doba godine.
U kalendaru Svetskog kupa dve nedelje posle Levija slede takmičenja u Aspenu i Biver Kriku u SAD i Lejk Luizu u Kanadi.
Jbt u Finskoj nema snijega. Izgleda da se globalno zatopljenje ne šali... 

Lepa slika iz Lake Louisa.
Upravo u spustu u Lake Louisu pobedio je Didier Cuche.Drugi je bio meni relativno nepoznati Svicarac Beat Feuz sa 6 sekundi zaostatka,zanimalo me ko je to pa sam malo izguglao i vidim pobedio u Kvitfjellu prosle sezone.Kada se mislilo da je Cuche-Feuz-Bauman konacan poredak kao 45.cini mi se iz kucice krenuo je iskusni Hannes Reichelt i zavrsio kao 3.sa 8 stotinki zaostatka.
Kod devojaka vozio se veleslalom u Aspenu,a pobedu je odnela Victoria Rebensburg koja tako nakon 2.mesta u Soldenu osvaja prvo u Aspenu.Druga je bila Elizabet Goergl,a treca Julia Mancuso.Vonn je nakon ocajne prve voznje i 20 i nekog mesta dosla na cini mi se 12 poziciju u drugoj voznji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.