kao da je Marko ikad bio neki veliki trener pa se sad treba zalit za njim.Toliko je u klubu nije nis uradio cime se moze pohvalitPasha je napisao/la:ode i Marko. jbg. i njemu prekipljela ova zahrbancija oko budžeta. šta god da radi nije mogao da napravi ekipu, kad nije imao podršku.
največa glupost je ovo sa Ivanom, igra večinu minuta, a sutra može otići. samo ako dođe odgovarajuča ponuda.
Okk Celik Zenica
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Okk Celik Zenica
eto marko otisao u sarajevo(spars)...ko ce nas sad vodit...
usput edit:pelja novi trener,vodice ekipu zajedno sa kaknjom...sasvim ocekivano....
usput edit:pelja novi trener,vodice ekipu zajedno sa kaknjom...sasvim ocekivano....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
evo rasporeda
I KOLO
ČELIK
KAKANJ
II KOLO
VARDA HE
ČELIK
III KOLO
ČELIK
BOSNA ASA BHT
IV KOLO
BORAC NEKTAR
ČELIK
V KOLO
ČELIK
SLOBODA
VI KOLO
SL IAT LEOTAR
ČELIK
VII KOLO
ČELIK
MLADOST
VIII KOLO
HERCEGOVAC
ČELIK
IX KOLO
ČELIK
SLAVIJA
X KOLO
ČAPLJINA LASTA
ČELIK
XI KOLO
ČELIK
ZRINJSKI
XII KOLO
BROTNJO
ČELIK
idel ko sutra na tekmu da gleda najjaceg igraca lige opacka
I KOLO
ČELIK
KAKANJ
II KOLO
VARDA HE
ČELIK
III KOLO
ČELIK
BOSNA ASA BHT
IV KOLO
BORAC NEKTAR
ČELIK
V KOLO
ČELIK
SLOBODA
VI KOLO
SL IAT LEOTAR
ČELIK
VII KOLO
ČELIK
MLADOST
VIII KOLO
HERCEGOVAC
ČELIK
IX KOLO
ČELIK
SLAVIJA
X KOLO
ČAPLJINA LASTA
ČELIK
XI KOLO
ČELIK
ZRINJSKI
XII KOLO
BROTNJO
ČELIK
idel ko sutra na tekmu da gleda najjaceg igraca lige opacka

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
mozda odem...ali mozda..da vidim opacka i usput svog bivseg trenera koji igra u kaknju.. 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
-
- Kontakt:
sta ima mozda,kosarkaske tekme se ne propustaju,nije to ko dosadni fudbalT-MAC je napisao/la:mozda odem...ali mozda..da vidim opacka i usput svog bivseg trenera koji igra u kaknju..

jel te to mulic treniro

hhehehe..Phill Jackson je napisao/la:sta ima mozda,kosarkaske tekme se ne propustaju,nije to ko dosadni fudbalT-MAC je napisao/la:mozda odem...ali mozda..da vidim opacka i usput svog bivseg trenera koji igra u kaknju..![]()
jel te to mulic treniro
jes mulic kratko,nesh sitno..a ado(kahrimanovic) me zadnji trenirao..dok nisam okacio patike o klin..

-
- Kontakt:
unistili nas treneri tvoji t-mac,jel ti drago
kahrimanovic je prelud,a i mulic je pokazo da je i s 50 godina iverson za jahica..trebali smo im i jahica uvalit,jadni mi s njim ko glavnim playom
i od onog pelje izgleda nema nista,ko ce njega s 28 slusat,njima je sve zivo ulazilo,dedic dok je kod nas igro na zagrijavanju nije mogo tricu pogodit,da ne pricam na tekmi,a kod njih iz kornera preko ruke pogadja..bolje da je on osto nego onaj defektas od brata mu,nije ni cudo sto ga niko ne podnosi,niko nema defektniji sut od njega..opacak prvo poluvrijeme nidje veze odigro,ne znam kako je zavrsio s 9 poena,al u drugom se popravio i s 23 cini mi se zavrsio..steta sto nema statistike,bas bi zanimljivo bilo skokove vidit,ubjedljivo su nas nadskakali..begovac kralj extra odigro,falice nam njegova podrska s tribina ko prosle sezone
avdic ce izgleda pravo pojacanje bit,mocan je u odbrani,a i u napadu je sasvim korektan..maksimovic previse divlja..4,5 lopti izgubio..vidi se da nismo uigrani,previse pocetnickih gresaka,nekolko puta se znalo desit da su dvojica sama na skoku i cistu loptu ne pokupe..sad gostujemo vardi koja je uz slaviju najgori tim i ako njih ne dobijemo yebeno ce bit u trecem i cetvrtom kolu kad s bosnom i borcem igramo..bosnu mozda nekako i mozemo dobit,al od borca 99,9 gubimo
treba purketa zvat da i basket igra

kahrimanovic je prelud,a i mulic je pokazo da je i s 50 godina iverson za jahica..trebali smo im i jahica uvalit,jadni mi s njim ko glavnim playom

avdic ce izgleda pravo pojacanje bit,mocan je u odbrani,a i u napadu je sasvim korektan..maksimovic previse divlja..4,5 lopti izgubio..vidi se da nismo uigrani,previse pocetnickih gresaka,nekolko puta se znalo desit da su dvojica sama na skoku i cistu loptu ne pokupe..sad gostujemo vardi koja je uz slaviju najgori tim i ako njih ne dobijemo yebeno ce bit u trecem i cetvrtom kolu kad s bosnom i borcem igramo..bosnu mozda nekako i mozemo dobit,al od borca 99,9 gubimo

treba purketa zvat da i basket igra

pu jbt,,,tek sad sam vidio da smo popusili..nisam mogao na tekmu.idem na sljedecu..
ne znam,ova sezona ce biti teska za celik..mozda i drugu ligu posjetimo..jer bez pojacanja tesko da sa ovim kadrom se moze nesto postici..a i trener nam nije neki..
kao sto rece phil ko ce pelju slusat..
tesko da ce se iko u gostima moci dobiti,jer pored opacka tesko da ce iko biti na nekom zavidnom nivou..a i opacak ce vjerovatno brzo nabrat..
znaci celik ako se ne pojaca ubrzo,mada je tesko vjerovati u to,radi financiske situacije u kojoj se klub nalazi smjesi nam se ispadanje..
volio bih da grijesim...

ne znam,ova sezona ce biti teska za celik..mozda i drugu ligu posjetimo..jer bez pojacanja tesko da sa ovim kadrom se moze nesto postici..a i trener nam nije neki..
kao sto rece phil ko ce pelju slusat..
tesko da ce se iko u gostima moci dobiti,jer pored opacka tesko da ce iko biti na nekom zavidnom nivou..a i opacak ce vjerovatno brzo nabrat..
znaci celik ako se ne pojaca ubrzo,mada je tesko vjerovati u to,radi financiske situacije u kojoj se klub nalazi smjesi nam se ispadanje..
volio bih da grijesim...

-
- Kontakt:
nista od ispadanja,opet cemo se izvuc,definitivno smo jaci od slavije,varde,brotnja pa i kaknja iako su nas dobili al mi smo im svojim glupostima poklonili pobjedu,bruku izgubljenih lopti smo imali..a s hercegovcem i leotarom smo tu negdje
objektivno očekivao sam našu pobjedu večeras. al' valjda je ovaj rezultat pokazatelj, kako to biva kad se ekipa "sklepa" navrat, na nos.
ako Ivan ode, a vjerovatno će nekad u toku sezone otići, imat ćemo velikih problema da izborimo opstanak.
ako Ivan ode, a vjerovatno će nekad u toku sezone otići, imat ćemo velikih problema da izborimo opstanak.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
jesmo jaci ako opacak ostane...Phill Jackson je napisao/la:nista od ispadanja,opet cemo se izvuc,definitivno smo jaci od slavije,varde,brotnja pa i kaknja iako su nas dobili al mi smo im svojim glupostima poklonili pobjedu,bruku izgubljenih lopti smo imali..a s hercegovcem i leotarom smo tu negdje
al budi siguran prva dobra ponuda kad padne ode i on..eh onda je problem...uprava svakako mora naci neko rjesenje i dovest nekog igraca,pa klupu nam cine vecinom momci od 18-19 god...ne moze se od njih nista puno ocekivati..
dobro,ja se nadam da cemo mi izborit opstanak,ali se vecinom sve kuci moraju dobiti...sto se tice bodova u gostima tu sam skeptican...tu se nenadam nista posebno...

iako će izgledati samo kao "paljenje" na Bosnu, sutra bi ipak Arena trebala biti što punija.
poslije pobjede u Višegradu, probati pobjediti nikad slabiju u svakom pogledu Bosnu.
Arena 19.00
poslije pobjede u Višegradu, probati pobjediti nikad slabiju u svakom pogledu Bosnu.
Arena 19.00
moram reči da sam duboko razočaran ishodom sinoćnjeg meča.
zaista su postojali svi preduslovi da se dobije Bosna.
na poluvremenu smo vodili i vidjelo se da možemo. u Bosni nije igrao Rahimić, a ostala dva centra su bili u problemima sa ličnim Zimić sa 4 već na poluvremenu, a Buza je ispao u 25 minuti. i umjesto lopti pod koš i kontrolisane igre dopstili smo da krene trka po terenu. što je igračima Bosne odgovaralo, jer su igrali sa niskim igračima. Krušlin se raspucao još u prvom, a u drugom je nastavio.
mi nemao ozbiljnog šutera, ako Ramu krene dobro je, a ako ne kao sinoć poraz je neminovan. Ivan je atraktivan igrač, sinoć 3 zaista efektne blokade, ali šut mu je slabija strana. Muris sinoć imao sve uslove da postane najbolji strijelac utakmice, a njega nigdje. još su kvalitetno odigrali Avdić, Maksimović i Begagić, ostali nedovoljno. "mali" Merdanović 5 uzastopnih bacanja promašuje(što nam je sinoć, a i inače veliki problem), kad se još nešto i moglo napraviti.
moralo je bolje.
na poluvremenu smo vodili i vidjelo se da možemo. u Bosni nije igrao Rahimić, a ostala dva centra su bili u problemima sa ličnim Zimić sa 4 već na poluvremenu, a Buza je ispao u 25 minuti. i umjesto lopti pod koš i kontrolisane igre dopstili smo da krene trka po terenu. što je igračima Bosne odgovaralo, jer su igrali sa niskim igračima. Krušlin se raspucao još u prvom, a u drugom je nastavio.
mi nemao ozbiljnog šutera, ako Ramu krene dobro je, a ako ne kao sinoć poraz je neminovan. Ivan je atraktivan igrač, sinoć 3 zaista efektne blokade, ali šut mu je slabija strana. Muris sinoć imao sve uslove da postane najbolji strijelac utakmice, a njega nigdje. još su kvalitetno odigrali Avdić, Maksimović i Begagić, ostali nedovoljno. "mali" Merdanović 5 uzastopnih bacanja promašuje(što nam je sinoć, a i inače veliki problem), kad se još nešto i moglo napraviti.
moralo je bolje.
de mi reci ti ovako kao objektian covjek sa strane kakvi su bili igraci bosne ?Pasha je napisao/la:moram reči da sam duboko razočaran ishodom sinoćnjeg meča.
moralo je bolje.
You are someone else I am still right here
pa gdje ću zaboraviti kapitena. iako je postigao najviše poena u redovima Čelika Jahić, nije i nikada nažalost neće biti prevaga. solidan klupski igrač i to je to.
@fera
ovako, mogu dati neko svoje viđenje načina vođenja i igre u cjelini Bosne, a pojedinačno igrača baš i ne. nažalost teško je pratiti ovu našu ligu kad nema prijenosa niti čega slično. a koliko znam iz prošle sezone od bitnih igrača tu su samo Pašalić i Đurasović od bitnijih igrača. tako da ću samo one koji su ostavili neki utisak na mene iskomentarisati.
što se tiče vođenja sa klupe, vidi se da Parežanin je već stekao poprilično iskustvo i da ima hrabrosti. ipak je izrotirao sinoć ako ne sve, a onda večinu igrača, mada mislim da je sve igrače izrotirao.
što se tiče igre ekipe Bosne, nisam impresioniran. za nešto više da kažem, moram da pogledam i ostale kandidate za plasman u Ligu 6. mislim da ste svi svjesni da sa ovakvom igrom i ekipom nemate šanse za plasman u finale prvenstva.
sad igrači.
Krušlin me nije iznenadio. znao sam da je veliki šuterski potencijal, mada vidim da su se kod navijača Bosne javljale sumnje u njegove kvalitete.
Buza me također nije previše iznenadio. fali mu kila za poziciju centra, ali ako bude igrao na pziciji krilnog centra, onda i ne baš previše. u napadu je odigrao kvalitetno, ali u odbrani nije imao šansi protiv fizički nadmočnijeg Andelije, a naravio je i bar dva potpuno nepotrebna faula. to ću mu uzeti kao neiskustvo.
Batina nije mlad da mu se može gledati kroz prste. ništa specijalno.
Đurasović također ništa specijalno. dvije trice u početku, poslije ništa, osim pretjerane nervoze i konstantne igre na rubu incidenta.
Zimić, prvo ću reći žali Bože visine. djeluje mi da je svake godine sve gori. pa čovjek je nekoliko puta ostajao praktično sam pod košem. samo malo skoči i zakucaj, a on ni to nije bio u stanju. nisam gledao statistiku, ali mislim da nije dao ni jedan koš, a kad se uzme da je već do poluvremena imao 4 lične, katastrofa.
ovaj Mujić mi je bio potpuna nepoznanica, ali je sasvim solidno odigrao kad je morao popunjavati poziciju centra.
Pašalić, kao što i večina se slaže. nema tu kuveta za kvalitenog igrača, a nije ni mlad više. ima sreće što je Bosna u situaciji kakvoj jeste, pa je kao bitan igrač.
kao što rekoh na početku i ne znam baš sve igrače Bosne, pa ih ne mogu do kraja iskomentarisati. nadam se da je ovo dovoljno.
@fera
ovako, mogu dati neko svoje viđenje načina vođenja i igre u cjelini Bosne, a pojedinačno igrača baš i ne. nažalost teško je pratiti ovu našu ligu kad nema prijenosa niti čega slično. a koliko znam iz prošle sezone od bitnih igrača tu su samo Pašalić i Đurasović od bitnijih igrača. tako da ću samo one koji su ostavili neki utisak na mene iskomentarisati.
što se tiče vođenja sa klupe, vidi se da Parežanin je već stekao poprilično iskustvo i da ima hrabrosti. ipak je izrotirao sinoć ako ne sve, a onda večinu igrača, mada mislim da je sve igrače izrotirao.
što se tiče igre ekipe Bosne, nisam impresioniran. za nešto više da kažem, moram da pogledam i ostale kandidate za plasman u Ligu 6. mislim da ste svi svjesni da sa ovakvom igrom i ekipom nemate šanse za plasman u finale prvenstva.
sad igrači.
Krušlin me nije iznenadio. znao sam da je veliki šuterski potencijal, mada vidim da su se kod navijača Bosne javljale sumnje u njegove kvalitete.
Buza me također nije previše iznenadio. fali mu kila za poziciju centra, ali ako bude igrao na pziciji krilnog centra, onda i ne baš previše. u napadu je odigrao kvalitetno, ali u odbrani nije imao šansi protiv fizički nadmočnijeg Andelije, a naravio je i bar dva potpuno nepotrebna faula. to ću mu uzeti kao neiskustvo.
Đurasović također ništa specijalno. dvije trice u početku, poslije ništa, osim pretjerane nervoze i konstantne igre na rubu incidenta.
Zimić, prvo ću reći žali Bože visine. djeluje mi da je svake godine sve gori. pa čovjek je nekoliko puta ostajao praktično sam pod košem. samo malo skoči i zakucaj, a on ni to nije bio u stanju. nisam gledao statistiku, ali mislim da nije dao ni jedan koš, a kad se uzme da je već do poluvremena imao 4 lične, katastrofa.
ovaj Mujić mi je bio potpuna nepoznanica, ali je sasvim solidno odigrao kad je morao popunjavati poziciju centra.
Pašalić, kao što i večina se slaže. nema tu kuveta za kvalitenog igrača, a nije ni mlad više. ima sreće što je Bosna u situaciji kakvoj jeste, pa je kao bitan igrač.
kao što rekoh na početku i ne znam baš sve igrače Bosne, pa ih ne mogu do kraja iskomentarisati. nadam se da je ovo dovoljno.
Otprilike to je to..ovako, mogu dati neko svoje viđenje načina vođenja i igre u cjelini Bosne, a pojedinačno igrača baš i ne. nažalost teško je pratiti ovu našu ligu kad nema prijenosa niti čega slično. a koliko znam iz prošle sezone od bitnih igrača tu su samo Pašalić i Đurasović od bitnijih igrača. tako da ću samo one koji su ostavili neki utisak na mene iskomentarisati.
sad igrači.
Kruslin je igrac koji je bio doveden kada se trebala igrati NLB liga, moze igrati u NLB sigurno 15- tak minuta, ovo mi je potvrdio jedan bivsi igrac Zadra, inace covjek koji bas prati mlade igrace u Hrvatskoj...
Sto se tice malog Buze on je krilni centar, i jedna velika pohvala za momka jer radi, zivi kosarku maltene, a slusao je savjete Ivanovica stalno, upijao maltene sve njegovo...Ja licno se nadam da on moze da bude dobitak ove sezone...
Mujic, on bi realno na svoj godine trebao da dobije jedno 10- tak minuta, a da Zimic jednom zauvijek vise ode iz kluba, jer postalo je smijesno gledati to vise...
Camdzic je sinoc rijesio tri situacije odlicno, ali Came se gubi cesto, mada ako bude na nekom prosjeku 7 -8 poena, bilo bi fino....
Ja bih dodao jos Hota, koji je sinoc odigrao prve seniorske minute, ne racunajuci kada je usao da debituje prosle godine...
Usao je u trenutku kada se lomio rezultat, odigrao odlicno odbranu par puta, pogodio dva bacanja, to nismo navikli od nasih omladinaca

Ja bih volio umjesto Batine da Demic dobije prostora, a Radic je defiinitivno igrac koji ne donosi nista, u drugom dijelu sezone bolje je Hota isforsirati dok jos malo stasa....
Sinoc je Bosna igrala bez Dzene koji bi sigurno bio dvocifren i bez Dine koji se ozlijedio, koji je uz Dzenu bio nas najbolji igrac....
Ako se naprave 3 -4 igraca koja mogu da budu nosioci u ovoj nasoj ligi, plus dva - tri veterana tipa Rahimica, mogla bi se iduce godine napasti NLB, naravno pod uslovom da opstanemo...
Ali je ipak fino vidjeti nasu djecu na parketu, ipak je to nesto neopisivo...
Sto se tice Muhe on ne zasluzuje da bude vodja jedne ekipa kao sto je Bosna...
Bozo mora da promijeni svoj nacin igre, jer samo stoji na trici i ceka da puca, tricu, nista ga drugo ne interesuje..
I da samo pohvalim gospodju Jasnu Bajraktarevic, koja je trenutno zaduzena za rad sa igracima, i koja je meni licno rekla da ce Bosna ovakve utakmice da dobije na ovaj nacin, sa tempom i pritiskom mladih igraca...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jeli ja grijesim ili mi se cini da su vecina igraca Celika jer ne pratim pa pitam debeli tj,da imaju viska kg.Pasha je napisao/la:moram reči da sam duboko razočaran ishodom sinoćnjeg meča.
moralo je bolje.
kolko sam ja upratio nisu debeli...jer se cesto mogu vidjeti po gradu.. 

može se reći da su korpulentni u večini, al' recimo Merdanović je premršav.