Stadioni Prve lige FBIH
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Stadioni Prve lige
Bujrum Vama, samo kad u Klokotnicu na finale kupa sa Slobodom, na čiji stadion pješke možete otići nije vas previše bilo onda bezveze pričate, kakvi busevi, biti će raje ali ništa kao što vi najavljujete 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Bog me prokle pa se skolujem u toj Gracanici pa ih ev sad vec 4-ta godina kako ih moram trpitiBenjo_AFC86 je napisao/la:Bujrum Vama, samo kad u Klokotnicu na finale kupa sa Slobodom, na čiji stadion pješke možete otići nije vas previše bilo onda bezveze pričate, kakvi busevi, biti će raje ali ništa kao što vi najavljujete

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- bijeligolub
- Kontakt:
dokle je stadion Pod Borićima? znam da je bilo neke rekonstrukcije?
Volim te Željo!
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6716_n.jpg stadion tusanj tuzla
Koja tebe muka posla od Srebrenika i Tuzle u Gračanicu??KEC je napisao/la:Bog me prokle pa se skolujem u toj Gracanici pa ih ev sad vec 4-ta godina kako ih moram trpitiBenjo_AFC86 je napisao/la:Bujrum Vama, samo kad u Klokotnicu na finale kupa sa Slobodom, na čiji stadion pješke možete otići nije vas previše bilo onda bezveze pričate, kakvi busevi, biti će raje ali ništa kao što vi najavljujete![]()
![]()

Neka gostujući navijača,bolje gledat utakmicu kad ima i gostujući navijača..Mada dok Sloboda nije igrala ovu ligu trebalo je dobro načekat da gostujući navijači zalutaju..
OFK Gradina Srebrenik
Druze nepitaj i sad se kajem al et zadnja je godinaBrcko87 je napisao/la:Koja tebe muka posla od Srebrenika i Tuzle u Gračanicu??KEC je napisao/la:Bog me prokle pa se skolujem u toj Gracanici pa ih ev sad vec 4-ta godina kako ih moram trpitiBenjo_AFC86 je napisao/la:Bujrum Vama, samo kad u Klokotnicu na finale kupa sa Slobodom, na čiji stadion pješke možete otići nije vas previše bilo onda bezveze pričate, kakvi busevi, biti će raje ali ništa kao što vi najavljujete![]()
![]()
Neka gostujući navijača,bolje gledat utakmicu kad ima i gostujući navijača..Mada dok Sloboda nije igrala ovu ligu trebalo je dobro načekat da gostujući navijači zalutaju..

i naravno da je uvijek zanimljivije kad vidis i gostijuce navijace u ovom slucaju 5-6 gračanlija

ev ovdje ponovo slika najbolje tribine u BiH
Jos kad je sam zamislimi popunjenu do posljedneg mjesta ufff
-
- Moderator
- Kontakt:
Hoće li je više ofarbati i postaviti stolice, tamo piše kraj radova 2009, 2010,.. 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Stadion Jedinstva pred danasnju utakmicu protiv Gradine...

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
TrpitiKEC je napisao/la:Bog me prokle pa se skolujem u toj Gracanici pa ih ev sad vec 4-ta godina kako ih moram trpitiBenjo_AFC86 je napisao/la:Bujrum Vama, samo kad u Klokotnicu na finale kupa sa Slobodom, na čiji stadion pješke možete otići nije vas previše bilo onda bezveze pričate, kakvi busevi, biti će raje ali ništa kao što vi najavljujete![]()
![]()

Slobodu

Luke spremne .. tepih postavljen...NEKA IGRE OTPOCNU
Uz GOŠK i Slobodu, tko još ima stadion da ispunjava uvjete za PL?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Gradina...nisam siguran za Banoviće i Orašje, oni su igrali PL i imaju dobru infrastrukturu
Undici stelle - ACM 1899
Rudar mislim da zadovoljava.
Kakva Gradina..nama progledali onaj drugi dio sezone kad nismo imali više šanse za opstankom..treba nama još jedna tribina od 2000..baltazar1 je napisao/la:Gradina...nisam siguran za Banoviće i Orašje, oni su igrali PL i imaju dobru infrastrukturu

Sloboda,Orašje,Gošk,Kakanj,Jedinstvo,Budućnost..
OFK Gradina Srebrenik
Evo bas Dnevni list izbaci vijest http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9
-
- Moderator
- Kontakt:
- Gradina ispunjava uvjete za Premier ligu.
Dobili smo licencu za igranje u Premier ligi u sezoni 2013/14 (u slučaju npr da istupi neko) i to odma na prvostepenoj komisiji il kako se već zove, dok jedno 8 klubova moralo je ići na drugi stepen.
Osim tribine i stadiona, da bi se dobila licenca mora se izvršiti papirologija neka, treneri, bez dugova klub i sl. Tako da je bilo fino to čuti.
Klubovi koji su dobili licencu za učešće u takmičenjima Premijer lige BiH u Prvostepenom postupku su: FK''Sarajevo''-Sarajevo, NK''Široki Brijeg''- Široki Brijeg, FK''Željezničar''- Sarajevo, HŠK''Zrinjski''- Mostar i FK''Velež''- Mostar, NK''Travnik''-Travnik, NK''Gošk''- Gabela i OFK''Gradina''- Srebrenik.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/svi-klub ... nje/105984" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobili smo licencu za igranje u Premier ligi u sezoni 2013/14 (u slučaju npr da istupi neko) i to odma na prvostepenoj komisiji il kako se već zove, dok jedno 8 klubova moralo je ići na drugi stepen.
Osim tribine i stadiona, da bi se dobila licenca mora se izvršiti papirologija neka, treneri, bez dugova klub i sl. Tako da je bilo fino to čuti.
Klubovi koji su dobili licencu za učešće u takmičenjima Premijer lige BiH u Prvostepenom postupku su: FK''Sarajevo''-Sarajevo, NK''Široki Brijeg''- Široki Brijeg, FK''Željezničar''- Sarajevo, HŠK''Zrinjski''- Mostar i FK''Velež''- Mostar, NK''Travnik''-Travnik, NK''Gošk''- Gabela i OFK''Gradina''- Srebrenik.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/svi-klub ... nje/105984" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
GOŠK nikad i nije imao problema s tim, za prošlu sezonu ostali su +140,000 KM, pretprošlu ravno 0.Benjo_AFC86 je napisao/la:- Gradina ispunjava uvjete za Premier ligu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Danas u avazu dobar clanak o stadionima prve lige fbih.. uploadovacu sliku poslije 

Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 23 avg 2013, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.
075
- moustapha
- Kontakt:
Koliki ce biti kapacitet Tusnja kada se zavrsi do kraja?
Znam da je ovo daleka buducnost, ali valjda je negdje to navedeno.

#divovi
moustapha je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet Tusnja kada se zavrsi do kraja?
20-22.000 (mislim)
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.