GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ !!!
Sretno Vatrenim veceras , ocekujem pobjedu Hrvatske 1:0
i pobjedu Španaca 3:1

i pobjedu Španaca 3:1
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
3:0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
imaju svi kanali s ex yu prostora
imaju svi kanali s ex yu prostora
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Sretno Furiji Španjolska i kockastima naravno idemo 
- brzitesanj
- Kontakt:
Večeras navijam za komšije(2-1 POBJEDA)
,volio bih da Španija pobjedi Italijanejer sam protivnik taktike IGRU BRIŠI-BODOVE PIŠI 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Španija-Italija 1:0
Irska-Hrvatska 3:1
Irska-Hrvatska 3:1
Ja, Bosnjak, Veceras navijam za Hrvatsku, da ne kazem kao da Bosna igra, ali, navijam zbog prijatelja Hrvata iz Rijeke i Splita i s kojima imam odlicno dugogodisnje prijateljstvo, isti me svako ljeto ugoste kao da smo rodbina, zbog toga svim srcem uz Vatrene veceras i u nastavku prvenstva. 
Španija definitivno zanmima me okršaj ovaj s Talijanima njihova snaga dugo Talijane nisam vidio na okupu kako to izgleda sad , a večeras sretno Bilić momcima .
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ajdee hrvatskaaaa
7000 navijaca u poznanu
KOCKASTI

7000 navijaca u poznanu
KOCKASTI

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danska do jučer nije 45 godina dobila Holandiju.
Znamo da Italija ne leži Špancima (imaju onaj prolaz na penale iz Austrije i Švicarske), al' mislim da će danas Talijani ipak biti poraženi. No, s druge strane, znamo kako je Švicarska odigrala na SP-u, te da su se na kraju mogli pohvaliti pobjedom kontra Španaca.
Ne znam, al' meni je ova Italija najveća nepoznanica na EP-u. Igrački nisu dovoljno jaki (možda po imenima i najslabija Italija), potresaju ih skandali (namještanje utakmica), al' ipak su to Talijani.
Možda proradi inat, pa odu do kraja (sumnjam, al' moguće je). Bilo kako bilo, danas sam uplatio hendikep na Španiju. Eto, pa oni koji ganjaju moje kontre imaju 3 i po' sata da se opare igrajući na Italiju.
Hrvati mi nit' smrde, nit' mirišu. Nedefinisani. Neće biti lako protiv Iraca, koji su unaprijed otpisani kao i Danska. Možda zbog toga bljesnu, a na papiru im je ovo najlakši protivnik (isto vrijedi i za Hrvate). Komšije ukoliko žele proći u četvrtfinale, moraju danas dobiti, jer sigurno da to neće biti slučaj protiv Crvene Furije. Eduardo, Jelavić, Mandžo i Modrić će, valjda, odraditi ovo sa jednim golom razlike i tako olakšati cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.
Znamo da Italija ne leži Špancima (imaju onaj prolaz na penale iz Austrije i Švicarske), al' mislim da će danas Talijani ipak biti poraženi. No, s druge strane, znamo kako je Švicarska odigrala na SP-u, te da su se na kraju mogli pohvaliti pobjedom kontra Španaca.
Ne znam, al' meni je ova Italija najveća nepoznanica na EP-u. Igrački nisu dovoljno jaki (možda po imenima i najslabija Italija), potresaju ih skandali (namještanje utakmica), al' ipak su to Talijani.
Hrvati mi nit' smrde, nit' mirišu. Nedefinisani. Neće biti lako protiv Iraca, koji su unaprijed otpisani kao i Danska. Možda zbog toga bljesnu, a na papiru im je ovo najlakši protivnik (isto vrijedi i za Hrvate). Komšije ukoliko žele proći u četvrtfinale, moraju danas dobiti, jer sigurno da to neće biti slučaj protiv Crvene Furije. Eduardo, Jelavić, Mandžo i Modrić će, valjda, odraditi ovo sa jednim golom razlike i tako olakšati cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Iako se Englezi i Irci ne vole, ja nemam nikakav problem s tim, volim svih pet država sa dva susjedna ostrva. Stoga se nadam da će Irci dalje iz ove grupe i imaju moju podršku sve dok ne nalete na Englesku.

To je jos superMonolog je napisao/la:Danska do jučer nije 45 godina dobila Holandiju.![]()
.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Iako se Englezi i Irci ne vole, ja nemam nikakav problem s tim, volim svih pet država sa dva susjedna ostrva. Stoga se nadam da će Irci dalje iz ove grupe i imaju moju podršku sve dok ne nalete na Englesku.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 10 jun 2012, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
stavio sam pare na spaniju i remi na susretu irska-hrvacka...
decki, nemojte me razocarati...
decki, nemojte me razocarati...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
FORZA AZZURRI ! 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Hrvati nemaju sta trazit u ovoj grupi,imali su nesrecu kod izvlacenja grupa.Svi su jaci od njih.Mislim da u ovoj grupi nema iznenadjenja,Spanija iItalija dalje idu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Španija i dalje najbolja reprezentacija svijeta i prvi favoriti za titulu, čime je sve rečeno.
Italija, sve se zna i o njima, a to je da se ništa ne zna.
Vidjećemo večeras otprilike šta možemo od njih očekivati na ovome turniru.
Hrvati imaju par dobrih igrača, a dosta toga će zavisiti od pristupa i želje, čime su ranije često znali nadoknaditi pojedine nedostatke. U jednom blagom padu su, čini mi se i ipak ih ne vidim u narednoj rundi takmičenja.
Irska je kar'na realno, ali haj znaj. Imaju Trappa, ali ono što sam vidio protiv naše reprezentacije je loše. Od njih očekujem čvrste tekme, sa malo golova i neće njih niko tako lako nadigrati, ali mislim da ne mogu nešto više napraviti. Vrlo teško.
Italija, sve se zna i o njima, a to je da se ništa ne zna.
Hrvati imaju par dobrih igrača, a dosta toga će zavisiti od pristupa i želje, čime su ranije često znali nadoknaditi pojedine nedostatke. U jednom blagom padu su, čini mi se i ipak ih ne vidim u narednoj rundi takmičenja.
Irska je kar'na realno, ali haj znaj. Imaju Trappa, ali ono što sam vidio protiv naše reprezentacije je loše. Od njih očekujem čvrste tekme, sa malo golova i neće njih niko tako lako nadigrati, ali mislim da ne mogu nešto više napraviti. Vrlo teško.
Zadnja izmjena: Federer, dana/u 10 jun 2012, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ja sam stavio Španjolska-Italija X i Hrvate 1, Mandžukić daje gol

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Spanija Italija 1..... Hrvatska Irska X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.