Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miroslav Stevanović
Svaka cast Miroslave, nemam rijeci da opisem tvoju igru...Samo naprijed ,i sve najbolje u zivotu -ZMAJU 

- raul-zakon
- Kontakt:
Ne u Rusiju, ako Boga znaš ! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Za Stevanovica je najbolja Bunsesliga,tu bi se mogao razviti u zaista sjajnog igraca,a ima sve predispozicije za to! D.Moskva je veliki klub,ali Bundesliga je Bundesliga! u svakom slucaju Stevanovic je buducnost bh reprezentacije,jos kad nam se pridruzi Kolasinac iz Salkea ,Bicakcic,i eventualno Halilovic....zaista BIH ima svjetlu buducnost!
Ne u Rusiju, tamo ni jedan nas igrac ne uspjeva.....BUNDESLIGA je zakon....
Kakva sad rusija ?
- raul-zakon
- Kontakt:
Dinamo Moscow hoće da pokvari posao Schalkeu...grgr je napisao/la:Kakva sad rusija ?

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Šalke će ubrzo prodat Holtbya i Huntelara, tako da ne znam u čemu je zapelo i što odugovlače...
Miro, ja ti preporučam Nijemce, da budeš novi Hasan Salihamidžić Bundeske, pa et' ti kako hoćeš 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je Schalke prevelik zalogaj za njega, tamo se sigurno ne bi naigrao pored Draxlera, Afellaya, Farfana ..u Dinamu bi mu bilo dobro, mislim da je to bolja opcija od Schalkea. Mada, ako tražimo neki idealni klub za njega, mislim da bi to bila Hertha BSC, ili neki Bundesligaški klub iz sredine tabele.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bolje i da ostane u srbiji nego da ide u rusiju, ne znam dali postoji igrac koji je tamo napredovo. Ko god je oso tamo propo je, imamo slucaj ibricica, fudbalskog velemajstora koji je dotakao dno zivota u rusiji
Mnogi igraci iz Srpske lige su se odlicno proveli u Rusiji. Na primjer Krasic, Vidic i Ivanovic koji su svi ostvarili transfere u najbolje klubove Evrope. Ne mora to bit los potez.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bolje i rusija nego schalke gdje bi bio rezerva farfanu
Rusija nije losa opcija,ali Dinamo jeste.Da je barem na meti Spartaka ili nekog drugog kluba,ali Dinama
Ja se nadam da ce ipak on u Schalke ili neki drugi klub iz Bundeske.

Ja se nadam da ce ipak on u Schalke ili neki drugi klub iz Bundeske.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
nemoj u Rusiji makar igrao još u Vojvodini,tamo ko ode i završi..
-
- Kontakt:
DaBogda da završi 'nako ko Vidić , Krasić , Ivanović i veliki broj drugih igračazgembo89 je napisao/la:nemoj u Rusiji makar igrao još u Vojvodini,tamo ko ode i završi..

Od Rusije imaju samo gore varijante Izrael i druge drzave u aziji..
Čovjek bi pomislio da se priča o trećoj Turskoj ligi a ne o ligi:
-koja ima 2 predstavnika u grupnoj fazi lige prvaka
-koja ima 2 predstavnika u grupnoj fazi europa lige
-u kojoj igraju igrači poput Eto'a,Hulka,Džagoeva koji spadaju u samu kremu svjetskoga fudbala
-reprezentativci nekih od najboljih reprezentacija svijeta,od Italijana Criscita do Brazilca Romula
-cijeli niz izuetno cijenjenih fudbalera(Akinfeev,Džudzsak,Pavlyuchenko,Danny,Witsel,Rondon...)
To što se Rusija pogazala negostoljubivom za Misimovića,upitne fizičke spreme,želje i motivacije,ne znači da neće biti darežljiva prema mladom,talentovanom i željnom uspjeha Stevanovića.

-u kojoj igraju igrači poput Eto'a,Hulka,Džagoeva koji spadaju u samu kremu svjetskoga fudbala
-reprezentativci nekih od najboljih reprezentacija svijeta,od Italijana Criscita do Brazilca Romula
-cijeli niz izuetno cijenjenih fudbalera(Akinfeev,Džudzsak,Pavlyuchenko,Danny,Witsel,Rondon...)
To što se Rusija pogazala negostoljubivom za Misimovića,upitne fizičke spreme,želje i motivacije,ne znači da neće biti darežljiva prema mladom,talentovanom i željnom uspjeha Stevanovića.

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 17 nov 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sad ce te Hare opet optuzit da ti je draza Rusija od BiH. Ubacit ce tu negdje i Hamsika.Dylan Dog je napisao/la:Čovjek bi pomislio da se priča o trećoj Turskoj ligi a ne o ligi:
To što se Rusija pogazala negostoljubivom za Misimovića,upitne fizičke spreme,želje i motivacije,ne znači da je loš izbor za mladog,talentovanog i željnog uspjeha Stevanovića.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Brinem se za njega,prizor kako Sušić pobjeđuje rivala Vahu je možda bilo previše za njegovo već umorno srce.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.