Sa ovim se slazem svakako, i moras biti stvarno glup ili bezobrazan da to ne vidis. Ali ima ovdje par ovi strucnjaka sto su pljuvali prosle godine kad u 7 utakmica primismo samo jedan gol i to iz nekog penala.amho je napisao/la:@ harishp
na ovom forumu se tesko ko i drzi teme... uvijek se i ode do ameba i paramecijumageneralno stoji i to sto si napisao, a stoji vala i ovo moje.... problem je sto se kod nas kontrira samo da bi se kontriralo bez nekih znacajnih argumenata...
6 bodova u ove dvije utakmice ne bi trebali doc' u pitanje bez obzira na izbor igraca, pri tom mislim da ova prica o broju pozvanih igraca nema smisla, jer se i ne zna koliko ce igraca safet pozvat'... zna se samo da su sesar i svraka dobili pozive... ubijedjen sam da ce na spisku bit' neka 23, 24 igraca, mozda poneko novo u odnosu na vels (vrsajevic, zec)...
safet je napravio propuste u odabiru igraca za prijateljske utakmice, pogotovo u junu... to niko ne moze osporit', medjutim kritikovanje safetovih poteza apsolutno ne znaci nepodrzavanje repke i prizivanje poraza... to bi otprilike bilo kao kad bi se sve one koji kritikuju ili nisu birali aktualnu vlast proglasilo drzavnim neprijateljima... to samo moze u totalitarnim rezimima u kojima vazi ona poznata: ako nisi s nama protiv nas si... podrska repki nikad ne smije biti upitna i nikad ne smije zavisit od pojedinaca koji igraju ili sjede na klupi, od uspjeha ili neuspjeha iste... a pravo da se iznese misljenje uz odgovarajuce argumente niko ne smije osporavat' svidjalo se ono nekome ili ne svidjalo...
Sto se tici nekih gresaka, npr ne znam zasto Susic nije zvao Cocalica prosle kvalifikacije. Bas kad smo igrali protiv Grcke proslog ljeta, u to vrijeme ili sezonu prije Cocalic je bio jedno 5-6 puta u timu kola. Znaci, igras protiv Grcke prijateljsku, imas igraca koji igra tamo i mozemo reci iznad prosjeka u toj ligi
Mislim da ove godine sve osim 9 bodova je neuspjeh, 10 bi bilo odlicno a o 12 ehhh.....