NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Za Tebe Pjevam Za Tebe Zivim
BIjlo Plavim Bojima se Divim
U zivotu samo ti si vrijedan
U mom srcu si broj Jedan
Za tebe Zivot cu dati ja
jer tako se za Travnik Navija
malo sam pjan pa pjevam zavrsicu ovu navijacku pjesmu kad imadnem vremena
BIjlo Plavim Bojima se Divim
U zivotu samo ti si vrijedan
U mom srcu si broj Jedan
Za tebe Zivot cu dati ja
jer tako se za Travnik Navija
malo sam pjan pa pjevam zavrsicu ovu navijacku pjesmu kad imadnem vremena
Svaka čast travničanima!
90’
Kraj drame na Piroti.
Travnik - Modriča 6:5
Kraj drame na Piroti.
Travnik - Modriča 6:5
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nogometni klub NK Travnik navodno je lazirao jednu test utakmicu sa svicarskim klubom FC Sion. Ovo je u jednom radio intervjuu izjavio predsjednik Siona, Christian Constantin. On tvrdi da je Travnik utakmicu lazirao uz pomoc jedne internet-kladionice iz Azije, te da je dobijenim novcem finansirao ljetne pripreme u jednom sportskom centru u Svicarskoj. 

A C A B !
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Haj bar su se znali snaciEmir_ZENICA je napisao/la:Nogometni klub NK Travnik navodno je lazirao jednu test utakmicu sa svicarskim klubom FC Sion. Ovo je u jednom radio intervjuu izjavio predsjednik Siona, Christian Constantin. On tvrdi da je Travnik utakmicu lazirao uz pomoc jedne internet-kladionice iz Azije, te da je dobijenim novcem finansirao ljetne pripreme u jednom sportskom centru u Svicarskoj.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
koliko znam taj smo meč izgubili . Ne znam u kom smislu je namješten?”
Ovaj bivsi predsjednik NK Travnik Dževad Bečiragić misli da je utakmica nastimana samo ako slabiji pobijedi.
Ovaj bivsi predsjednik NK Travnik Dževad Bečiragić misli da je utakmica nastimana samo ako slabiji pobijedi.
Republika Zenica
Ne misli nego se pravi lud. Evo da mu je to prva utakmica nego mu klub igra u našoj ligi gdje u najmanju ruku ima mogućnost ili ponudu za namještanje utakmice svako par kola.dubioza je napisao/la:koliko znam taj smo meč izgubili . Ne znam u kom smislu je namješten?”
- sarajlija89
- Kontakt:
BGm bi se travnik mogo suocit sa velikim kaznama...oduzimanje bodova i sl. nakon sto su stimali ovoe prijateljske hhhh......
tako da ocekujem da ce oni ispast na kraju jer UEFA ce ih sigurno kaznit....ne gine im oduzimanje bodova u najmanju ruku....
Haj sto mi se je Travnik zamaglio
...dobra sevdalinka 

Haj sto mi se je Travnik zamaglio

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ne Serite... Travnik ostaje... mislim solidan je team i treba da ostane.... ima dosta gori timova...
i ako bude kaznjen i drugi bi ce pa opet ce ostati negdje u sred tabele.....
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma i ja malo u to vjerujem pa svak je znao da ce Sion pobjediti Travnik kakvo crno namjestanjeBoskvalitet je napisao/la:Ne Serite... Travnik ostaje... mislim solidan je team i treba da ostane.... ima dosta gori timova...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma haj pustite Travnik kraju i nako nemaju para jos bi ih sad i za namjestanje napali

Zadnja izmjena: FK Sarajevo, dana/u 30 nov 2009, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
Boskvalitet je napisao/la:Ne Serite... Travnik ostaje... mislim solidan je team i treba da ostane.... ima dosta gori timova...
nisam reko to sto ja zelim da travnik ispadne,vise volim travnik da ostane nego neki drugi klub sigurno...nego kazem moze se desit tako da bude...neko oduzimnje bodova bi vas moglo kostat....a travnik je jedna od boljih ekipa sto je na kosevu igrala.....eto...ja vam zelim da ostanete...a ostacete sigurno ako ne bude oduzimanja bodova
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Imali kakvih pojacanja
U Travniku nece dovodit nikakva pojacanja, kazu "imaju dobar tim"netreba im nista.miran je napisao/la:Imali kakvih pojacanja

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Hoce Travnik da vrati Mujakica iz Laktasa
Jeli Zeljo sta doveo?nime_tm87 je napisao/la:U Travniku nece dovodit nikakva pojacanja, kazu "imaju dobar tim"netreba im nista.miran je napisao/la:Imali kakvih pojacanja
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
Nurković u Croatiji Sesvete.Sada da li se radi o probi ili potpisanom ugovoru neznam,ali jučer je nastupio u prijateljskoj utakmici protiv četvrtoligaša Dubrave.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nije valjda spao na to da mora za Croaciju igrati pa Travnik je jaci od Croacije a Croacija svakako ispada iz Hrvatske ligeSlovojed je napisao/la:Nurković u Croatiji Sesvete.Sada da li se radi o probi ili potpisanom ugovoru neznam,ali jučer je nastupio u prijateljskoj utakmici protiv četvrtoligaša Dubrave.
-
- Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:Nije valjda spao na to da mora za Croaciju igrati pa Travnik je jaci od Croacije a Croacija svakako ispada iz Hrvatske ligeSlovojed je napisao/la:Nurković u Croatiji Sesvete.Sada da li se radi o probi ili potpisanom ugovoru neznam,ali jučer je nastupio u prijateljskoj utakmici protiv četvrtoligaša Dubrave.
Slazem se
Jeste!ultras je napisao/la:Jeli Zeljo sta doveo?nime_tm87 je napisao/la:U Travniku nece dovodit nikakva pojacanja, kazu "imaju dobar tim"netreba im nista.miran je napisao/la:Imali kakvih pojacanja
Golmana Radosevica iz Dinama na posudbu,Bajru Spahica iz Rudara(Breza) ima 23 godine, vjeruj sanjali su ga neki igraci pogotovo golmani.A mozemo smtrati pojacanjima i Edina Viscu i Damira Rovcanina koji cijelu polusezonu nisu igrali zbog povreda.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.