FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Ako je ovaj Cavani najbolji centarfor svijeta, onda ja ne znam sta je Ibrahimovic. Bog otac ove igre onda.

Ma kakav Cavani. Pogotovo ga nemoj porediti sa Ibrom, to je grijeh jer je taj od Falcaa bolji za klasu a kamoli od ovog izvikanog urugcajca.A_d_0 je napisao/la:Ako je ovaj Cavani najbolji centarfor svijeta, onda ja ne znam sta je Ibrahimovic. Bog otac ove igre onda.
Cavani je centarfor koji moze trcati ko konj i ima eto taj osjecaj za gol. Trka ga najvise i izvlaci.
Tehnika prosjek cisti, nikakav dribling, nema eksplozivnost, solidan sut, ne zna napraviti visak, ma apsolutno nista.
Realna cijena nekih 20-25 miliona. Dzeku bi uvijek prije uzeo od njega.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kad bi se na osnovu jedne utakmice ocjenjivalo onda Messi nije nista bolji od Adilovica, tvrdim to na osnovu dvomeca s Bayom.
Koliko si ti puta u zivotu gledo Matadora? Kakvi su glupani ovi silni strucnjaci koji ga uopste cijene toliko, kad ti vrli forumas sa ss.ba kazes da vrijedi 20 miliona? Mocan si nema sta, skidam kacket.

Koliko si ti puta u zivotu gledo Matadora? Kakvi su glupani ovi silni strucnjaci koji ga uopste cijene toliko, kad ti vrli forumas sa ss.ba kazes da vrijedi 20 miliona? Mocan si nema sta, skidam kacket.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Gledao sam ga dovoljno puta da zakljucim kako covjek nije ni u jednom segmentu bolji od Dzeke osim stamine.muXmania je napisao/la:Kad bi se na osnovu jedne utakmice ocjenjivalo onda Messi nije nista bolji od Adilovica, tvrdim to na osnovu dvomeca s Bayom.
Covjek koji ne zna napraviti visak vec golove zabija iz penala, prekida, odbijanaca itd ,..
Totalno precijenjen igrac.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
						- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pustice njega Napoli za 30-tak miliona ako se niko ne upeca na ovu klauzulu tamo do kraja avgusta. 
Budimo realni, jak je ko bik, brz, moze trpati... ali ogromne pare su u pitanju. On bi u ekipama kao sto je Real trpao, trpao bi i u Chelsea, ali samo trpanje ne moze vrijediti toliko para ako ne doprinosi igri, ako na svoju ruku ne moze odlucivati utakmice. Sa Falcaom je slicna stvar.

Budimo realni, jak je ko bik, brz, moze trpati... ali ogromne pare su u pitanju. On bi u ekipama kao sto je Real trpao, trpao bi i u Chelsea, ali samo trpanje ne moze vrijediti toliko para ako ne doprinosi igri, ako na svoju ruku ne moze odlucivati utakmice. Sa Falcaom je slicna stvar.
Vjeruj prijatelju da ga ja gledam skoro svako ( da ne kazem svako kolo jer bi slagao ) u Seriji A, igracina je, al kad cujem najbolji centarfor svijeta odma mi prodje kroz glavo ovo gore pitanje. PSG je Milanu za Ibru platio 25 miliona, OK ima 30 godina al onda ovaj po nekoj mojoj racunici ne moze vrijedit vise od 30 kad uzmes u obzir eto da ima dosta godina igranja u nogama jos. 60 miliona je previse realno za svakoga, pa i za Cavanija itekako puno.muXmania je napisao/la:Kad bi se na osnovu jedne utakmice ocjenjivalo onda Messi nije nista bolji od Adilovica, tvrdim to na osnovu dvomeca s Bayom.
Strucnjaci. 
Kakav Cavani, taj se ubio za Palerma nista vise.
Ovaj suarez isti. Nadam se da ce ga se liverpool rijesiti. Valjda ga neko iz Championshipa uzme.
Gdje je taj Ibrahimovic protiv Austrije?
Torres je najbolji napadac. Covjek je utrpao 4 komada danas. Prvi put u historiji neko da utrpa u ovom kupu 4 komada.
Eto to je za danas. Sutra ce biti neko drugi najbolji.

Ovaj suarez isti. Nadam se da ce ga se liverpool rijesiti. Valjda ga neko iz Championshipa uzme.
Torres je najbolji napadac. Covjek je utrpao 4 komada danas. Prvi put u historiji neko da utrpa u ovom kupu 4 komada.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Velika igračina je Diego Forlan.

Željezničar za život cijeli!
@makaveli
Sta si ti gledo? Prvo da ustanovimo imas li dioptriu? I zasto ne?
Mesi je isto precjenjen rekoh ti ja gledo tri utakmice ko I ti Cavanija. Prvu protiv Milana na San siru, onda dvomec s Bayernom, ma ne vrijedi ona ubleha 100 mliona.
Al koji se ja k raspravljam s tobom kad se tvoje misljenje jako cijeni, ti si kanta foruma ;D

Sta si ti gledo? Prvo da ustanovimo imas li dioptriu? I zasto ne?
Mesi je isto precjenjen rekoh ti ja gledo tri utakmice ko I ti Cavanija. Prvu protiv Milana na San siru, onda dvomec s Bayernom, ma ne vrijedi ona ubleha 100 mliona.
Al koji se ja k raspravljam s tobom kad se tvoje misljenje jako cijeni, ti si kanta foruma ;D
					Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 21 jun 2013, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.

- calcio
- Kontakt:
Gdje je Torres bio zadnjih par godina?soxx je napisao/la:Strucnjaci.

- 
				Amar Dzeko
- Kontakt:
Iskreno očekivao sam mnogo više od Urugvaja, ovo što oni igraju je jedno veliko ništa.Nikakvu igru nemaju, lopta nekako dođe do napadača pa ako nešto urade super..katastrofa s obzirom kakve igrače imaju..puno su bolje igrali na Copa America. 
Ovakve bi ih i Srbi dobili

Ovakve bi ih i Srbi dobili

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
						"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Igraci se ocjenjuju po jednoj utakmici nez u cemu je problemcalcio je napisao/la:Gdje je Torres bio zadnjih par godina?soxx je napisao/la:Strucnjaci.
Kako taj Cavani zabija golove ?muXmania je napisao/la:@makaveli
Sta si ti gledo? Prvo da ustanovimo imas li dioptriu? Pod hitno ocnom.
Daj postavi klip bas me zanima njegovih 25-30 golova za Napoli ove sezone.
Messija nemoj spominjat uopste.
Kao sto rekoh prosjecan tehnicar i dribler ( za napadaca i ispod prosjeka ), nema eksplozivnost, nit ima nesto precizan sut, ne zna napravit visak. Imal on sta osim stamine ?
Brat bratu Dzeko je bolji od njega samo sto ovog cijene zbog neprestane trke i cinjenice da je urugvajac a ne bosanac.
						- calcio
- Kontakt:
A izvini, ja vidio onu recenicu pa se zaletio.soxx je napisao/la:Igraci se ocjenjuju po jednoj utakmici nez u cemu je problemcalcio je napisao/la:Gdje je Torres bio zadnjih par godina?soxx je napisao/la:Strucnjaci.
 U pravu si totalno.
  U pravu si totalno. Mada ima istine u tome da je 60 milki za Cavanija malo pretjerano. Po meni bi samo par igraca toliko vrijedilo, onih par najboljih i to je to.
Dzeko i Cavani su slicni s tim da je Dzeko dokazan i na reprezentativnom nivou i smatram ga kompletnijim igracem.
E sad da ima sve to sto si nabrojo bio bi Batistuta a ne Cavani I kosto bi 100 miliona a ne 60, ali kao sto znamo samo je jedan imo sve I nisu ga dzaba zvali "fenomen".

Ti stvarno mislis da on vrijedi tih 60 miliona ?muXmania je napisao/la:E sad da ima sve to sto si nabrojo bio bi Batistuta a ne Cavani I kosto bi 100 miliona a ne 60, ali kao sto znamo samo je jedan imo sve I nisu ga dzaba zvali "fenomen".
Upravo pregleda njegovih 28 golova za Napoli ove sezone. Sta je ono ba ?

..10 odbijanaca, 10 penala i ovo ostalo oni standardni golovi jednog centarfora.
S obzirom na to koliko su placeni neki panjevi, I koliko kostaju mislim da vrijedi cak I vise. Ne znam u kojem ti svijetu zivis al njega vecina u ovom svijetu ( o kojem moram priznati veze nemas ) kako strucnjaka tako I nas obicnih ljudi svrstavaju u Top3 napadaca danasnjice. Ni odbijenac ne moze svako pospremiti, a ti maloprije rece kako on nema kretanje?

Naravno ima osjecaj za gol i prostorom, ali 60 mil.muXmania je napisao/la:S obzirom na to koliko su placeni neki panjevi, I koliko kostaju mislim da vrijedi cak I vise. Ne znam u kojem ti svijetu zivis al njega vecina u ovom svijetu ( o kojem moram priznati veze nemas ) kako strucnjaka tako I nas obicnih ljudi svrstavaju u Top3 napadaca danasnjice. Ni odbijenac ne moze svako pospremiti, a ti maloprije rece kako on nema kretanje?

Ko ga uvrstava u 3 najbolja napadaca ?
Neki su Gomeza ismijavali a velicali urugvajca koji je samo bolji u trcanju.
M4kaveli je napisao/la:Naravno ima osjecaj za gol i prostorom, ali 60 mil.muXmania je napisao/la:S obzirom na to koliko su placeni neki panjevi, I koliko kostaju mislim da vrijedi cak I vise. Ne znam u kojem ti svijetu zivis al njega vecina u ovom svijetu ( o kojem moram priznati veze nemas ) kako strucnjaka tako I nas obicnih ljudi svrstavaju u Top3 napadaca danasnjice. Ni odbijenac ne moze svako pospremiti, a ti maloprije rece kako on nema kretanje?
Ko ga uvrstava u 3 najbolja napadaca ?
Uz sve gore navedene karwkteristike koje sam povezao s tvojom licnosti, da ne vidis, da veze nemas, moram dodati I to da ne znas brojati, pa kako cak I djeca u predskolskom broje do 10. Cavani je ukupno dao 7 golova iz penala.
Mozda se niti ne slazes s tim da si kanta foruma ali sinjenice I tvoj opis govori da ti to ipak jesi, tako I Matador kosta toliko koliko kosta.
Koliko onda kosta Suarez koji je daleko bolji igrac ? Nekih 120 miliona.
Cavani brat bratu nekih 20 milki maksimala.
A ovi seici i rusi neka ga placaju tih 60 miliona i otimaju se za njega kao da je Fenomeno iz najboljih dana.

Cavani brat bratu nekih 20 milki maksimala.
A ovi seici i rusi neka ga placaju tih 60 miliona i otimaju se za njega kao da je Fenomeno iz najboljih dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.