A što EU II ne može? Ne kontamDukeOfWellington je napisao/la:Ne možeš s ovom grafičkom jer je pixel shader verzija 2.0, a treba biti 3.0.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A što EU II ne može? Ne kontamDukeOfWellington je napisao/la:Ne možeš s ovom grafičkom jer je pixel shader verzija 2.0, a treba biti 3.0.
Eh to je druga priča.Carli je napisao/la:A što EU II ne može? Ne kontamDukeOfWellington je napisao/la:Ne možeš s ovom grafičkom jer je pixel shader verzija 2.0, a treba biti 3.0.
Skin'o sa piratebay-a.. Gledao komentare ništa posebno. Samo dva torenta za EU II imaju..DukeOfWellington je napisao/la:Eh to je druga priča.Carli je napisao/la:A što EU II ne može? Ne kontamDukeOfWellington je napisao/la:Ne možeš s ovom grafičkom jer je pixel shader verzija 2.0, a treba biti 3.0.
Odakle si skin'o to? Jesil pregled'o komentare?
http://thepiratebay.se/torrent/4519388/ ... an_TheaterCarli je napisao/la:Nema veze, zaprdi mu. Instaliraću neku sličnu igru.
I hate you!DukeOfWellington je napisao/la:http://thepiratebay.se/torrent/4519388/ ... an_TheaterCarli je napisao/la:Nema veze, zaprdi mu. Instaliraću neku sličnu igru.
Evo. Igra je grafički prosta i prosto zarazna. WW2 je u pitanju.
Stare gamere sigurno vuče nostalgija
revan je napisao/la:
I hate you!![]()
Sad budem morao izdvojiti para i kupiti Strategic Command: WWI. Hvala što si me podsjetio na ovaj serijal igara.
Ja sam se na demo ovog nastavka iz WWI pravo navukao. Problem je što nema piratske verzije a ne daje mi se $55 za ovu igru. Uvijek me je Prvi svjetski rat pravo zanimao i ova igra baš nudi rovovsku borbu iz tog perioda.DukeOfWellington je napisao/la:revan je napisao/la:
I hate you!![]()
Sad budem morao izdvojiti para i kupiti Strategic Command: WWI. Hvala što si me podsjetio na ovaj serijal igara.![]()
Meni ostale igre iz serijala nisu nešto privlačne, ali ova prva 2D verzija definitivno ima neki poseban štih.
Jok. Duke igra samo sa Englezima.topnik1 je napisao/la:
jesi ovo ti Duke
Igra se preko Steama ako si legalista i nemaš problem da deponuješ nekoliko desetaka dolara. Inače se igra na uobičajen načinjoey je napisao/la:Sta je poenta ove igrice EU4 ?
Igra li se preko steama, multiplayer i sta je cilj opcenito
Da se nadovežem na Duke-a: igra je potpuno otvorena u smislu ciljeva. U biti na tebi je da sebi odrediš cilj. Da li želiš sa Škotskom kolonizirati Afriku? Možeš. Teško, ali možeš. Restoracija Rimskog Carstva u Europi kroz Bizantiju. I to možeš. Jaaaako teško.joey je napisao/la:Sta je poenta ove igrice EU4 ?
Igra li se preko steama, multiplayer i sta je cilj opcenito
Ozbiljno? Mene sa Bizantijom Turska ugazi začas. Doduše igram iron mode, pa nema load game kad mi nešto ne ide od ruke. Inače sve partije igram kroz iron mode. Zna biti frustrirajuće, ali je i zanimljivije.Kawhi je napisao/la:S Bizantijom je lako igrati.Meni je jedino sa Švedima bilo lakše igrati EU4.Nisam igrao Francusku,Kastilju i Tursku.
Trenutno polako igram VEF s Bosnom.Savezi s Austrijom,Napuljem i Poljskom mi daju nadmoć u odnosu na Mađare.Njima još nisam zemlje uzeo,al jesam Hrvatskoj koja je u PU s njima.Širenje na istok sprječava to što Bizantijom sada vladaju Vlaški vladari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.