Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kako udje horog za 60-60 he he
18 minuta , 14 poena (50% FG , 100% FT) , 6 skokova , 4* blokade
cao ba.
18 minuta , 14 poena (50% FG , 100% FT) , 6 skokova , 4* blokade
cao ba.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
Da li postoji neki kontakt za stranicu ABA lige?
Nek odgledaju snimak i dopisu covjeku jos 3-4 blokade. Index preko 20 je trebao imat.
Nek odgledaju snimak i dopisu covjeku jos 3-4 blokade. Index preko 20 je trebao imat.
Juka dominira..jako bitna pobjeda za cedevitu a on najefikasniji igrac
samo nek ovako nastavi

Jedino da neko retvituje profil od aba lige na twitteru , koji se updejtuje svake sekunde.
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... XBzy26eRPw" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... XBzy26eRPw" onclick="window.open(this.href);return false;
- el-fighter
- Kontakt:
Cuj 4 blokade i trebali mu jos 3-4 upisat, pa sta radi taj momak
Ne pratim ABA ligu, ali je stvarno lijepo procitati ovako nesto.

Ne pratim ABA ligu, ali je stvarno lijepo procitati ovako nesto.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ispravili su se malo i dodali jednu blokadu.
MVP tekme

MVP tekme

dominira juka, dominira
jedino zakaze kada ga ja odigram preko poene, tako da sam od prosle utakmice odlucio da ga ne igram vise na kladionici

jedino zakaze kada ga ja odigram preko poene, tako da sam od prosle utakmice odlucio da ga ne igram vise na kladionici

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:dominira juka, dominira![]()
da vidimo koliko ces izdrzati

- firefirefirely
- Kontakt:
Ti ko i ja,odigram over,on nista, a sad igrao under,i samo me on obori :/
http://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=50&t=970" onclick="window.open(this.href);return false; Intervju sa Jusufom
Ćevapi sa ili bez luka?Lotus je napisao/la:http://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=50&t=970 Intervju sa Jusufom
- Bez luka

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- bistrikboy
- Kontakt:
Selektore prekrizi ga!Kaunas je napisao/la:Ćevapi sa ili bez luka?Lotus je napisao/la:http://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=50&t=970 Intervju sa Jusufom
- Bez luka
![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Večeras prenos na hrt-u nadam se da hs neće zatamljivati jer niko kod nas ne prenosi eurocup
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sramota... Lik totalno pao u mojim očima... Čuj bez luka
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Prvi sljedeći koji pomene luk ide u banovice
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Večeras prenos na hrt-u nadam se da hs neće zatamljivati jer niko kod nas ne prenosi eurocup
telemach nije zatamnio zadar - budućnost na hrt 2,neki dan,valjda neće ni ovo danas
Hoce li biti gdje stream, kod mene hrt uvijek zatamne? Vidim na sptv-u nece biti.nerminh74 je napisao/la:Večeras prenos na hrt-u nadam se da hs neće zatamljivati jer niko kod nas ne prenosi eurocup
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Ima li neko stream za Cedevitu?Ili kakav link za HRT 2?
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 10 gostiju.