Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 jun 2014, 12:39

U kosarci smo dobili selektora koji je u TOP 10 trenera u Europi, valjda i u fudbalu budemo imali srece..

Vaha, Bajevic ili sto neko navodi Magatha (samo ne znam koliko je to realno)..svejedno koji od njih trojice..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 12:42

1. Felix
2. Vaha
3. Bajevic

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 12:51

Mozambik je napisao/la:1. Felix
2. Vaha
3. Bajevic
4. Pape ( koliki god neznalica i amater bio bolji je od Jagodica i slicnih "jeftinih" DUPLO ).

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jun 2014, 12:52

Borče,Vlado,Tulić,Ristić,Bajević to će vjerovatno biti prijedlozi FSRS, mislim da se kandidati iz ostala dva naroda neće razmatrati

I kad je Pape izabran ovo su bili njihovi prijedlozi, ali su tad popustali i podržali Safeta, jer ga strašno cijene, sad sumnjam da će pristati na kompromis
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 23 jun 2014, 12:56

legenda reala je napisao/la:Borče,Vlado,Tulić,Ristić,Bajević to će vjerovatno biti prijedlozi FSRS, mislim da se kandidati iz ostala dva naroda neće razmatrati

I kad je Pape izabran ovo su bili njihovi prijedlozi, ali su tad popustali i podržali Safeta, jer ga strašno cijene, sad sumnjam da će pristati na kompromis
A ZABORAVIO SI NIKOLU NIKIĆA :rol: :rol: To bi sva 3 naroda podržala :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 23 jun 2014, 12:59

Najebali smo ako nam Jagodica uvale. Valjda ce Bajevic popustiti i preuzeti repku. Po nacionalnom kljucu Vaha moze za nekih 4-6 godina.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jun 2014, 13:02

Ako Barbarez bude selektor, baš me zanima hoćel zvat bparenu da mu bude u stručnom štabu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 13:03

Taj "Borce" nas je sjebo sa fenomenalnim skutingom na utakmici Nigerija - Iran. Pa smo zaigrali bez ljevog beka. Ispala Nigerija spora i bezopasna. Jedino Bajevic i niko drugi. Zaboli Antica **** za Bosnom. Sta vam je ljudi. Tek tada bi se prodavali svakakvi igraci. Pa tom Jagodicu nisu valjali jedan Besic i Prcic.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 23 jun 2014, 13:15

Dajte ba,nemojte biti smiješni... kakav Jagodić kakav Borče :D
Pa nije u pitanju klupa Modriče....
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jun 2014, 13:18

1988risha je napisao/la:Dajte ba,nemojte biti smiješni... kakav Jagodić kakav Borče :D
Pa jedina svjetla tačka ove države, idemo je uništiti, očigledno je da ne živiš u BIH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 23 jun 2014, 13:32

legenda reala je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Dajte ba,nemojte biti smiješni... kakav Jagodić kakav Borče :D
Pa jedina svjetla tačka ove države, idemo je uništiti, očigledno je da ne živiš u BIH
De ba,jedina svijetla tačka... to što pojedinci ne poštuju prije svega repku u sjedećoj odbojci,koja je osvojila sve živo na planeti,je posebna priča... Pa se ne daje toliko prostora a i ne poštuje se ni košarkaška repka onoliko koliko bi trebala,koja je išla toliko puta na EP...

Pape je svoje odigrao na našoj klupi,većinu velikih tekmi smo izgubili,najvažniju u historiji fudbala je takođe sjajno odradio... Taktika za oskara... Sreća nema nam Portugala u grupi na SP,oni znaju najjlakše pročitat njegove zamisli...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jun 2014, 13:56

Vahi ističe ugovor poslije SP,ako ga sad ne uzmemo nećemo nikad :roll:
Nad tobom sunce najljepše sja

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 23 jun 2014, 14:45

Zasto nema ankete pa da glasamo k'o ljudi?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 14:47

Na cijelom svijetu postoji samo jedan idealan kandidat za selektora,njegovo ime je Sergej,Sergej,Sergej Barbarez...
Ima jos dobrih kandidata ali kao sto je on nema,ne postoji.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jun 2014, 15:07

drummer je napisao/la:Na cijelom svijetu postoji samo jedan idealan kandidat za selektora,njegovo ime je Sergej,Sergej,Sergej Barbarez...
Slažem se stvarno je do sad sve prijašnje klubove uspješno vodio.
Nad tobom sunce najljepše sja

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 23 jun 2014, 17:18

drummer je napisao/la:Na cijelom svijetu postoji samo jedan idealan kandidat za selektora,njegovo ime je Sergej,Sergej,Sergej Barbarez...
Mislim da se na ovoj temi raspravlja o potencijalnom selektoru nogometne reprezentacije BiH a ne pokeraske reprezentacije ;-)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 17:19

Gospodin Vahid Halilhodžić. Ukoliko on ne bude htio, složio bih se sa pajdom koji je gore predložio Prosinečkog. Moram nadodati i tandem Kodro-Bolić. Oni bi isto bili dobro rješenje. Hrvatska je pogodila kada je dala reprezentaciju ekipi Bilić-Asanović- Prosinečki-Jurčević-Mrmić. Mislim da bi bilo lijepo vidjeti ekipu Kodro-Bolić-Baljić-Hibić- Piplica
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 23 jun 2014, 17:30

Pauleta je napisao/la:Gospodin Vahid Halilhodžić. Ukoliko on ne bude htio, složio bih se sa pajdom koji je gore predložio Prosinečkog. Moram nadodati i tandem Kodro-Bolić. Oni bi isto bili dobro rješenje. Hrvatska je pogodila kada je dala reprezentaciju ekipi Bilić-Asanović- Prosinečki-Jurčević-Mrmić. Mislim da bi bilo lijepo vidjeti ekipu Kodro-Bolić-Baljić-Hibić- Piplica
Fali ti pajdo srbin znas da se to kod nas gleda

Samo Vaha dolazi u obzir kad ga je mogao dinamo angažovarti ne vidim razlog zasto ne bi i mi, dati mu neku "normalnu" platu koju mozemo ponuditi i poveću premiju ako nas odvede na EURO i mirna Bosna :D :D
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 23 jun 2014, 17:36

legenda reala je napisao/la:Borče,Vlado,Tulić,Ristić,Bajević to će vjerovatno biti prijedlozi FSRS, mislim da se kandidati iz ostala dva naroda neće razmatrati

Samo budala bi mogla pristati na to da reprezentaciju vodi Borče, Vlado, Ristic ili kloc Tulic. Ako bi se to desilo necemo se ooraviti za narednih 50 godina mada ja nesumnjam da je ovima iz šumske to i cilj da razjebu sve sto je do sad napravljeno
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 17:37

xxh2o je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Gospodin Vahid Halilhodžić. Ukoliko on ne bude htio, složio bih se sa pajdom koji je gore predložio Prosinečkog. Moram nadodati i tandem Kodro-Bolić. Oni bi isto bili dobro rješenje. Hrvatska je pogodila kada je dala reprezentaciju ekipi Bilić-Asanović- Prosinečki-Jurčević-Mrmić. Mislim da bi bilo lijepo vidjeti ekipu Kodro-Bolić-Baljić-Hibić- Piplica
Fali ti pajdo srbin znas da se to kod nas gleda

Samo Vaha dolazi u obzir kad ga je mogao dinamo angažovarti ne vidim razlog zasto ne bi i mi, dati mu neku "normalnu" platu koju mozemo ponuditi i poveću premiju ako nas odvede na EURO i mirna Bosna :D :D
Htio sam spojiti jednu generaciju. Dio ekipe su bili i Konjić, Varešanović, Salihamidžić. Volio bih ih sve vidjetiu savezu. Nadam se da će doći vrijeme da izbornik sam bira svoj stožer bez bilo kakvih uvjeta i ključeva, jer je to jedan od preduvjeta za uspjeh. Nadam se da će doći vrijeme i za generaciju Barbarez-Papac-Misimović-Grlić-Spahić-Hasagić.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], haris004, legendarnadruga, Sheyi i 19 gostiju.