Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi

Po Vašem mišljenju, Marjan je...

Klasični uvlakač, prevrtljivac i poltron
111
55%
49
24%
42
21%

Ukupno glasova: 202

BABADZO
Kontakt:

Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi

Post Postao/la BABADZO » 27 jun 2014, 01:20

incara je napisao/la:Pa eto vi slušajte Spahu, Šuku i Kristića. Pa što ih reprezentativci bojkotuju? Nisu sigurno bez razloga. Spaho je kao "slučajno" snimljen kad izmišlja da je bila tuča poslije utakmice. Kao komentatori su ravni nuli, a državna televizija na kojoj rade je debelo ispod nule. Okrenuli su se protiv reprezentacije, dok je FaceTV uvijek bio uz nju. Marjan je za klasu bolji komentator od navedene trojke sa BHT-a, a vi možete pričati šta hoćete. Još uz to više voli Bosnu od ove trojice zajedno, iako je Marjan, a nije Mustafa. Više ne komentarišem ovu temu, jer je na njoj previše bolesnih umova. Samo želim reći da Marjan ovo nije zaslužio, a ovo dokazuje koliko smo mi pogan narod...

A gdje je taj marjan bio 92,93,94,95,96, gdje je on bio do te 2009 ??
Kako te nije sramota reci da neki prekodrinash voli vise bosnu od ove trojice zajedno ?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 01:49

incara je napisao/la:Pa eto vi slušajte Spahu, Šuku i Kristića. Pa što ih reprezentativci bojkotuju? Nisu sigurno bez razloga. Spaho je kao "slučajno" snimljen kad izmišlja da je bila tuča poslije utakmice. Kao komentatori su ravni nuli, a državna televizija na kojoj rade je debelo ispod nule. Okrenuli su se protiv reprezentacije, dok je FaceTV uvijek bio uz nju. Marjan je za klasu bolji komentator od navedene trojke sa BHT-a, a vi možete pričati šta hoćete. Još uz to više voli Bosnu od ove trojice zajedno, iako je Marjan, a nije Mustafa. Više ne komentarišem ovu temu, jer je na njoj previše bolesnih umova. Samo želim reći da Marjan ovo nije zaslužio, a ovo dokazuje koliko smo mi pogan narod...
:rol:

Koja patetika, vidi se da si pravi konzument Senadove propagande.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jun 2014, 01:52

Šta zna balavče ko su Igor Kristić i Velid Spaho i od kad su uz ovu reprezentaciju i kol'ko su iskrenih emocija doživili uz ovu reprezentaciju, sad je jedan poltron koji je došo prije 3-4 godine, veći Bosanac od Igora i Velida, možda je nekad bio bolji komentator od njih dvojice, sigurno jeste, ali trenutno im može **** popušiti, izmislili su komentarisanje za njega, ali praviti Marjana većim patriotom od Velida i Igora je sramota

PS: Saki haj da gledamo draft, evo Juku biraju, ti kao veliki Bosanac koji prati sve naše sportiste, ovo ne bi smio propustiti :wave:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nexe992
Kontakt:

Post Postao/la Nexe992 » 27 jun 2014, 03:04

Pa eto vi slušajte Spahu, Šuku i Kristića. Pa što ih reprezentativci bojkotuju? Nisu sigurno bez razloga. Spaho je kao "slučajno" snimljen kad izmišlja da je bila tuča poslije utakmice. Kao komentatori su ravni nuli, a državna televizija na kojoj rade je debelo ispod nule. Okrenuli su se protiv reprezentacije, dok je FaceTV uvijek bio uz nju. Marjan je za klasu bolji komentator od navedene trojke sa BHT-a, a vi možete pričati šta hoćete. Još uz to više voli Bosnu od ove trojice zajedno, iako je Marjan, a nije Mustafa. Više ne komentarišem ovu temu, jer je na njoj previše bolesnih I u umova. Samo želim reći da Marjan ovo nije zaslužio, a ovo dokazuje koliko smo mi pogan narod... i u buduce ne zelim da citam nista sa ovog foruma sto napisu no liferi,necu da potrpsim ni sekund svog zivota na ove gluposti

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jun 2014, 03:44

Objaviće nam Senad rat...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 27 jun 2014, 08:09

Kawhi je napisao/la:Objaviće nam Senad rat...
Pustit ce nam pjesmu od Azre, Kurvini sinovi :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 jun 2014, 08:12

maki sinko dobio sam sinoc na kladionici, plan se odvija u najboljem redu, ima da trcis ko seheru kao forrest gump kukala ti majka bezobrazna :zviz:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2014, 09:39

Jes se vala popeo na onu stvar i on i Senad sa silnim hvalisanjem i komentarima :hmmmm: :problem:

Bio je prije dobar komentator... :eh:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jun 2014, 11:32

tyler durden je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Objaviće nam Senad rat...
Pustit ce nam pjesmu od Azre, Kurvini sinovi :D

Pa kad su na klix-u ovako neki pljuvali i ovaj novinar napiso tekst i kao to su neke kolege novinari koji njega/njih mrze, znam da je jedan bio Ognjen Blagojević hhahahah još lik napiso nikove i kao pod tim i tim nikom se krije taj i taj novinar i pljuje mene i našu telewviziju hhahahhahahahha

ko bi mogo ovdje biti Baho, Duke of Welington, a Virtu4l je Sinan Sinanović :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 13:35

Ne zna se ko je gori, ali eto, samo nek se zauzmu neke strane, pa ću onog čiju sam stranu zauzeo hvalit' ako treba i 'nako džaba, a onog drugog pljuvat ako treba i 'nako džaba.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 21:14

Sve su to pushiqrci legendo, malo bolje varijante Marjana, ali kao poltroni ništa ne zaostaju za njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 27 jun 2014, 22:55

Kad se neki proslavljeni novinar ovako obrati na javnosti, blateći mišljenja drugih, ja nemam pojma šta da kažem o tom činu osim da je čovjek pogriješio što je to uradio. Svi imamo svoje mišljenje i svi treba da cijenimo različite stavove kod ostalih ljudi. Njegovo opisivanje foruma kao neka idiotska stvar na kojoj se nalaze samo debili koji ne znaju ni a ni b, je potpuno ispod nivoa novinara neke televizije.

Ne bih ulazio ni u moguće konflikte u reprezentaciji na SP-u, možda ih je bilo a možda ne, ali samo budala ne može shvatiti zašto je Sušić zaigrao za reprezentaciju ili zašto je Ibro pozvan, a mi na Svjetsko idemo direkt iz Hrasnice pripremljeni za bajramski turnir u bihaćkoj Brekovici.

Ovaj čovjek ne zaslužuje temu na ovom forumu.

Klasično balkansko mišljenje, ako nam je napravio asfalt to je naš vođa.

Spahić odbija pričati sa medijima jer ne prihvata nikakve neistine a ni kritike. Jedna poruka Marjanu, Lepom i ekipi, Marca i AS su razapeli špansku reprezentaciju, i bez obzira što su aktuelni svjetski i evropski prvaci - ono što si zaslužio to si i dobio. Da ne pričam šta su Francuzi radili svojoj reprezentaciji...

Marjane, zanima nas što je Sušić na Svjetskom prvenstvu, što smo se pripremali u Hrasnici, što nemamo kondicionog trenera, ko to pobogu još igra drugo kolo Svjetskog prvenstva bez lijevog beka sa tromim Misketom, što Kolašinac nije igrao, što se Džeko **** po terenu u prijateljskim utakmicama pa izaziva navijače, što braniš kompromise kojih nema ni u jednoj drugoj reprezentaciji?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 jun 2014, 00:38

Iskreno,nisam se osjetio prozvanim,reci nekom da je "no lifer" iz dalekog Brazila samo zato sto je "forumas" a pri tome ne precizirati i konkrentno objasniti sta u sustini misli pod pojmom "no liferi" i na koga se to tacno odnosi je nebulozno,neozbiljno i nepromisljeno razmisljanje..

Vjerujem da se to ne odnosi na pljuvace,odnosno one bez konkrentnog i argumentovanog stava,nego su tu samo da popljulju jer valjda tako "iznose" svoje razocarenje,.Takvi nikom nikad nisu smetali,takvi sami sebi zabiju "auto gol" i potonu u moru Mešinih(Selimovic) "ulizica",odnosno podobnih i nagodnih,onih sto uvjek imaju odbrambeni stav a rijetko ili nikako onaj kriticki,.

Ti Maki kao novinar,sportski(fudbalski) komentator bi morao imati "kriticki stav" jer se jednostavno kao takav namece tvojoj profesiji,za to bi trebao da si placen..Citajuci komentare FACE TV-a,vezanih za SP a u kojima vecinom prenose tvoja razmisljanja,stice se dojam da si zapravo zauzeo neki generalni stav,stav vecine,odbrambeni,niko nije kriv,krivo je more a oni sto misle drugacije su forumski "no liferi"..

Ko daje za pravo tim "no liferima" da Besica prizivaju u reprezentaciju jos od pocetka ciklusa kvalifikacija za SP..Odakle im hrabrost da primjete da smo protiv Slovacke umalo dva puta popusili na istu foru i da ni jedna ekipa se ne moze smatrati ozbiljnom bez klasicnog defanzivnog veznog igraca..Kako ih nije stid vjerovati svojim ocima i reci da smo vjerovatno jedina ekipa koja je utakmicu na SP/u pocela bez lijevog beka,jer kako drugacije objasniti situacije koje smo gledali tokom skoro citavog dijela utakmice,roviti i spori Spahic na lijevom beku cuva prostora od tridesetak metara kontra ocigledno brzeg i fizicki snaznijeg Emenikea..I odakle pravo onom malom Miralemu da nakon utakmice sa Nigerijom primjeti i to u kameru kaze : "takticki smo lose stajali na terenu".

To su samo neke situacije koje si propustio Maki,valjda je tako lakse a mozda si za to i placen,da ne primjecujes,da ne analiziras,da ne kritikujes nikog osim forumski "no lifera",mrzitelja reprezentacije.

Zelim ti Maki da volis reprezentaciju kao ja,da joj zelis vise od ispadanja iz skupine nakon dvije odigrane utakmice..

Maki,jos jedna stvar, za razliku od tebe mi nismo placeni da volimo i bodrimo ovu reprezentaciju i svaki drugi reprezentativni sportski kolektiv ali i pojedinca.."no liferi" su tu Maki i u pola tri,gledaju tamo nekog Mirzu na NBA parketima a neces da "verujes" Maki,nikog da nam dnevnice "podeli"..

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 28 jun 2014, 01:43

Nekada izuzetno talentovan i zanimljiv komentator zbog kojeg je većina nas pomno pratila Cvajtu. Danas, alkoholičar i narkoman. Obična ubleha, što bi se reklo.
LUHG!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 01:59

Ma taj rad....

slika
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 28 jun 2014, 15:34

i tako mene marjan nazva pogrdnim imenima i hladno reče šta mi znamo, on zna bolje on je brazilu mi nismo. :facepalm:

Konto' sam svašta nešto napisat al nema svrhu.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 29 jun 2014, 01:35

Marjane, **** jedno, ako čitaš, sjeti se samo kako si bio cijenjen od momka s ovog portala odnosno foruma, a izlevatio si ga za siću. Nije ti to dobro.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 29 jun 2014, 16:14

Gowno jedno ne spominji vise Krajinu.
Nisi dobro dosao ovdje ali znam kome lizes su pak po Krajini.. :oops: :puke: :puke:

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 29 jun 2014, 16:25

Gdje se on to oglasio nakon utakmice s Nigerijom? Nisam u toku, ima neki link?
NAPRIJED NARODE!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 jun 2014, 16:28

Zeman je napisao/la:Gdje se on to oglasio nakon utakmice s Nigerijom? Nisam u toku, ima neki link?
[youtube][/youtube]
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.