Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Euro 2020
Ova slovenija s kim god da igra iz EX YU ta druga reprezentacija ima vise navijaca kao gost

=\_1921_/=
Sad igraju na dubinske i preskaču igru što je uvijek recept protiv te vrste prednosti.leorey je napisao/la:Kuman bolan ne moze 3 na 5 u sredini. Mijenjaj tu formaciju.
Sta skida Nojer 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Nije džaba ovaj redoslijed brojeva:
1. Neuer
12. Trapp
24. MAtS
1. Neuer
12. Trapp
24. MAtS
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Neuer

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Evolve
- Kontakt:
Ko tebi dade internet nabijem ga...Raptor999 je napisao/la:@Kaunas. Dobili Ruse koji su najgora rangirana ekipa bila na prvenstvu i Dance koje smo i mi svojevremeno trpali. Na kraju dobili precijenjene Engleze. Da su bili s druge strane zrijeba ispali bi u osmini ko od Portugala na Euru.
NK Široki Brijeg
Serž kuha 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Slovenci su previse sofisticirani da bi se bavili fudbalominvincible1921 je napisao/la:Ova slovenija s kim god da igra iz EX YU ta druga reprezentacija ima vise navijaca kao gost![]()
![]()
![]()
Kako su veceras losi Holandski stoperi to je kriminalno.
15.10.2013.
Da onaj majmun rozi iskoristi barem jednu šansu, imali bi tekmu. Ovako je gasi mješalicu. Nevjerovatno da nemaju bolju opciju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Pale_Companion
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Da onaj majmun rozi iskoristi barem jednu šansu, imali bi tekmu. Ovako je gasi mješalicu. Nevjerovatno da nemaju bolju opciju.
Ima Luuk De Jong
Agieren statt reagieren
- akisarajevo92
- Kontakt:
Na vecini utakmica pozorisna atmosfera kao da su u pitanju prijateljske utakmice, znaci nije samo kod nas to slucaj 
Don't believe the hype.
Odakle onaj Babel zaluta u selekciju Holandije ?
Volim Serza samo zbog ove proslave
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sane masina, ne mogu mu ovi nista.
15.10.2013.
Sad kad ga i Dijk zabije 
I ja sam se zijanio prošlu tekmu kad su Holanđani igralilet3 je napisao/la:Odakle onaj Babel zaluta u selekciju Holandije ?
Mog'o je vala i Kuyt onda.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne kontam cemu ovoliko preskakanje igre kod Holandeza, imaju i vise nego dovoljno kvaliteta da se to proba od noge do noge...
Depayyy!
Depayyy!
Moglo bi se i okrenuti ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.