FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la arminz » 21 jun 2015, 00:44

SiamoNoi je napisao/la: Što se tiče Mirande kaze kako se čini da je produljio s Atleticom do 2018. (prijašnji ugovor bio do ljeta 2016.) kako bi ga Inter uzeo na dvogodišnju posudbu (3 M).Nakon toga otkup za 12.5.Odlično ishendlano :tokralju: Sigurno se neka takva shema i s Monacom napravila.
ja ba vidis, u ovom ludilu to sam zaboravio napisat. samo sto sam ja negdje procito da je otkup 9.5 nakon dvije godine, al nije ni bitno

Svaka cast za Ausilija i ko god vodi pregovore, za sad pokazuju da umiju :thumbup:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jun 2015, 00:52

Izgleda da Ausilio i Fassone vode.Kakvo osvježenje u odnosu na ovog debila:
slika
:rol:
Brzo je Thohir prepoznao njegove "kvalitete".Ako se ne varam prvi je letio.

Izbori :kafa:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 jun 2015, 01:00

Dje nam je Huska, kod njega je on bio na avataru :D

On je letio kad je bilo ono sve oko Juventusa i Guarina

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 jun 2015, 01:14

Evo Di Marzio pise da je cijena 40 miliona(bez ikakvih bonusa), koje cemo platit u dvije rate. To je bila ponuda Milana koju smo i mi morali izjednacit. Vjerovatno je ova cifra zato sto se trazilo da se plati u ratama.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 jun 2015, 11:46

Ovo bi bio dupli knockout kad bi Milanu poslje otimanja Kondogbije uvalili Guarina za 20 miliona :tokralju: jos dovest napadaca jednog klasnog i predobru ekipu Inter ima koja moze iduce godine u Ligu prvaka
Samo jedan klub Velež Mostar

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 21 jun 2015, 11:54

Yucca je napisao/la:SiamoNoi@ mi se nismo ni interesovali za Kondogbiu jer nam ne treba,da smo bili zaintetesovani mi bi ga i doveli,ta prica eto sad ste vi nesto jer ste doveli Kondogbiu jedini zaintetesovani su bili inter i Milan, da je iko od veliki klubova bio zainteresovan vi ga nebi doveli,uglavnom odlicno pojacanje za vas jer je Kondogbia sjajan igrac
Ocam najprepotentiniji forumash na forumu. Ko da mu je tata Del Piero.

@Gaston

Kovu za 13 milki. :facepalm:

Sto je najgore i kad bi vam ga dali opet bi zavrshili 4,5,6,7.
Murillo=JJ

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 21 jun 2015, 18:42

Ova ekipa defanzivno sada izgleda jako dobro. Josh kad bi Salaha zavrsili i rasprodali ove otpatke ja bih bio prezadovoljan.

slika
Murillo=JJ

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 21 jun 2015, 21:48

SKY: Kondogbia ujutro stiže u Milano na medicinske preglede, a nakon toga slijedi potpis ugovora, ili eventualno završetak u utorak. :cool:

Deal iznosi 35m + 2-3m, nakon ulaska u kvalifikacijski ciklus CL ( :pray: ). Kako god, perfektan, savremeni, stasiti veznjak s odličnim pregledom igre. Fantastično će se uklopiti u sistem RMa, i garantujem dobar prolaz na Meazzi.

PS. Dybala, vjerovatno "igrač na jednu sezonu", bivši Seria B flop košta 32m... S druge strane, provjeren igrač, niz odigranih klubova, član nacionalnog tima i solidan par nastupa u CL. Šta vam to kaže? Tko je pametnija investicija? :kafa:
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 21:52

MauroTB je napisao/la:SKY: Kondogbia ujutro stiže u Milano na medicinske preglede, a nakon toga slijedi potpis ugovora, ili eventualno završetak u utorak. :cool:

Deal iznosi 35m + 2-3m, nakon ulaska u kvalifikacijski ciklus CL ( :pray: ). Kako god, perfektan, savremeni, stasiti veznjak s odličnim pregledom igre. Fantastično će se uklopiti u sistem RMa, i garantujem dobar prolaz na Meazzi.

PS. Dybala, vjerovatno "igrač na jednu sezonu", bivši Seria B flop košta 32m... S druge strane, provjeren igrač, niz odigranih klubova, član nacionalnog tima i solidan par nastupa u CL. Šta vam to kaže? Tko je pametnija investicija? :kafa:

Dobre su investicije oba, ne znam sto imas potrebu sa ocrnis potez Juventusa koji nema veze sa ovim..

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 21 jun 2015, 21:55

Treba se samo zapitati cija je sredina zdravija i ko ce imati vise sanse da pokaze svoj talenat.

Kondogbia sa Kuzmanovicem ili Dybala sa Claudiom, Pogbom, Vidalom,...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 21 jun 2015, 22:06

Uh, klasična patetika Rube navijača, poludih... Kuz? Zaboravih Kovačića, ja se ispričavam, zalutah s mislima, a ne spomenuh, pa možda i najboljeg veznjaka na čizmi. Imbula-Kova-Kondogbia, šta kažeš, zdravija sredina s čileanskim problemom, ili nezadovoljnim Pogbom? Hm, loše ciljaš, nemaš stav za daljnu diskusiju, sve rekoh. :kafa:
NON MOLLARE MAI

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 jun 2015, 22:10

Inter ima trenutno najveci potencijal na planeti, da li je to dovoljno za rezultat naredne sezone vrijeme ce pokazati. Kako god, rebuilding tece savrseno, samo da ga ne upropaste prodajom Kovacica sto ja ocekujem ali se nadam da se nece desiti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 22:14

Puma je napisao/la:Inter ima trenutno najveci potencijal na planeti, da li je to dovoljno za rezultat naredne sezone vrijeme ce pokazati. Kako god, rebuilding tece savrseno, samo da ga ne upropaste prodajom Kovacica sto ja ocekujem ali se nadam da se nece desiti.
Pa jel vas ko dira, ovaj momak provocira bez potrebe pise neke stvari koje nemaju veze sa mozgom..

Inace i jedni i drugi imaju dosta mladih, Juventus uz Berardija, Ruganija. Zazu sa sadasnjim Morata, Coman, Dybala, Pogba, Sturarro, Pereyra prednjaci mislim cak od jacih ekipa u Evropi tj najveci broj igraca mladjih od 1991.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 jun 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 21 jun 2015, 22:15

Imbula koliko vidim jos nije gotov. A upitno je da li ce i biti. Kovacic ni sam nema pojma gdje ce igrati. A 40 plus miliona koliko se potrosilo na Kondogbiu treba se nekako vratiti. Kovacic tako da najvjerovatnije ode.

Cileanski problem :lol: Pogba nezadovoljan? Sta to ti se on povjerava pa znas da je nezadovoljan :?
Puma je napisao/la:Inter ima trenutno najveci potencijal na planeti, da li je to dovoljno za rezultat naredne sezone vrijeme ce pokazati. Kako god, rebuilding tece savrseno, samo da ga ne upropaste prodajom Kovacica sto ja ocekujem ali se nadam da se nece desiti.
Najveci potencijal na svijetu? ko je to :roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 21 jun 2015, 22:46

Joj samo da zveknu ovog kuzmanovica bilo kome samo nek ide!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 21 jun 2015, 22:58

Redsi su opasna meta, moguće, pa i jedina, msm kroz medije, a danas se pojavila novost glede ponude za Illaru (22m), stoga ako upecaju španca, otpisaće Kovu, thanks God. :pray:

Btw, ulovih slobodnog vremena, pa pokušah sklopiti idealan tim za narednu sezonu... Svaki komentar štujem. :thumbup:

slika

IN:
Felipe Luis - 2m posudba + 15m naredni mercato.
Miranda - 3m posudba + 9.5m - 2017. mercato; finiš.
Murillo - 8m; finiš.
Imbula - 10m odmah, a naredne godine ostatak, tačnije 9m... Izvori kažu - skoro, pa gotovo.
Kondogbia - 20m odmah, ostatak poslije, tj. 15m; finiš.
Duda - 2.5m odmah, naredni mercato istu sumu; pregovori pri kraju.
Biabiany - slobodan agent, 0€ suma.
Salah - 2m posudba + 20m idući rok.
Zukanović - 2m, krajnji dogovor, potpis uskoro.
--
TOTAL: 35-40m

OUT:
Alvarez - 11m /100%/
Mbaye - 3m, dogovor o eventualnoj posudbi, naravno s pravom otkupa ugovora, u dealu s Bolognom, set klauzula 6m, ali samo s ostankom Bologne u društvu najboljih, iskreno se nadam. /100%/
Schelotto - 3m, il' 0.5% više, uz dolazak Zukanovića. /100%/
Duncan - 2,6m /100%/
Spendlhofer - 1m /100%
Andreolli - 3m (Sampa) /99%/
Krhin - 3m (meta Seville) /80%/
Kuz - 3m, također na listi želja navedenog španskog kluba, a izvori kažu, također još - turska liga i BuLi. /50%/
Obi - 3m, veoma zainteresovana Genoa. /80%/
Botta - 3m, il' jednogodišnja posudba, i povratak u domovinu. /50%/
Benassi - 50% ugovora ponuditi, naravno, uz sočnu cifru, od 4m.
Taïder - škart. 5m iščupati, poslati ga u Sassuolo. /90%/
Crisetig & Longo - 5/6m. Kompletna liga ih ima na listi želja.
Podolski - kraj ere, i povratak u Arsenal, ybg. /100%/
Johnny & Campagnaro - prekid ugovora, otpremninu spremiti. Adio. /100%/
Pereira - 4m = Leeds.
Nagatomo - 5/7m, S04 ili Sampa = naredna destinacija. 70%
Guaro ili Hernanes - 10m, ka turskom divu Fenerbahceu.
Juan ili Ranocchia - 7/10m.
--
TOTAL: 75-80m prihoda - 33.81 pod must platiti = 40-47m inkasirano, tj. slobodnog novca. :kafa:

100% plaćanja bivših, i naravno sadašnjih posudbi, s pravom nastavka ugovora - 33.81m€
Shaqiri - Bayern = 15m /mediji pišu o nastavku rate u idućih 2-3 godine/
Murillo - Granada = 8m.
Santon - Newcastle = 3.7m.
Dodô - ASR = 1.2m /rata posudbe, važno istaći kako je naš igrač 2 sezone/
Brozović - DZG = 2.25m /cifra posudbe, mada čitajući štampu naiđoh na mizernih 6m, što se tiče otkupa ugovora - 1.5m posudba + 4.5m u 2 sezone/
Medel - Cardiff = 3.66m /šef Ausilio prošli mercato vodio je tešku borbu s velškom upravom, ponajviše zbog relegacije kluba iz Premiershipa, i našli su se, sudeći po izvorima na sumi 7m (?), naravno s platom u 3 sezone/

Snovi postaju java, bar se nadam, ali najiskrenije. :tokralju:
NON MOLLARE MAI

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 21 jun 2015, 23:07

ja bi JoJu umjesto Salaha, a Biabianya nebi nazad (nek je dzabe)... ostatak je i meni po mjeri :D
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jun 2015, 23:25

Protiv Jovetića.Ako se moze dovesti i Salaha to bi bio vrh.Izgleda da Bibabibanini trenira samostalno u Interovom kampu ili gdje i da će se njega uzeti za backup.Sredinom 8.mjeseca bi se kao trebao priključiti timskim treninzima.Ali to još nije ništa službeno.
IlPrincipino je napisao/la:Treba se samo zapitati cija je sredina zdravija i ko ce imati vise sanse da pokaze svoj talenat.

Kondogbia sa Kuzmanovicem ili Dybala sa Claudiom, Pogbom, Vidalom,...
Kuzmanović će svoj talent iduće sezone u najgorem slučaju pokazivat na dnu klupe.U najboljem negdje daleko od Intera.
IlPrincipino je napisao/la:Kovacic ni sam nema pojma gdje ce igrati. A 40 plus miliona koliko se potrosilo na Kondogbiu treba se nekako vratiti. Kovacic tako da najvjerovatnije ode.
Kako nema?
Potpisao sam ugovor do 2019. godine. U ovom trenutku sa 100 postotnom sigurnošću mogu reći da ostajem u Interu”

Izbori :kafa:

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 21 jun 2015, 23:47

IlPrincipino je napisao/la:Imbula koliko vidim jos nije gotov. A upitno je da li ce i biti. Kovacic ni sam nema pojma gdje ce igrati. A 40 plus miliona koliko se potrosilo na Kondogbiu treba se nekako vratiti. Kovacic tako da najvjerovatnije ode.

Cileanski problem :lol: Pogba nezadovoljan? Sta to ti se on povjerava pa znas da je nezadovoljan?
Sulud post. Kao što rekoh, klasična patetika Rube navijača, zapitah se, zašto uopće repliciram, vjerovatno iz respekta, sažaljenja, ili čega već, Bože moj...

Štampa već uveliko piše o narednoj destinaciji Imbule, vidim neinformisan si, a uprava će u prvoj sezoni inkasirati 10m, te narednu 9m, stoga etiketiran kao igrač Intera. :cool:

Riječ na repliku glede Kove!? Suzdržao bih se, ipak svaki bolji poznavaoc kalča poznaje kvalitete hrvatskog virtuoza, i s guštom uživa u magiji wonderkida. :kafa:

Arturo banči na tlu j. Amerike, tipičan krkanski mentalitet, da izvineš a i uprava Madrida je iznijela stav za ovog igrača, stoga bih upitao, da li onda i oni griješe?
Na stranu kvalitet i sve, ali Pogba će ubrzo napustiti klub, teško će odoliti enormnim ponudama šeika... Jbg, novac je sve u 21. stoljeću.

PS. Upamti konstatacije, pa se pred početak prvenstva čujemo, i guštamo, u možda najboljoj sezoni, sudeći po uvodu. :thumbup:
NON MOLLARE MAI

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 jun 2015, 00:20

@MauroTb jesil ti mozda enjoy na FIF-u :?: :D

ja bi prvi volio da smo doveli Dybalu, al sta ces. Jest da je preplacen, pogotovo jer je zadnja godina ugovora al takvo je danas trziste. I Kondogbiju smo mi preplatili. Oba igraca su dobra i tu nema sumnje, samo je pitanje dal je previse dato para. Al najbitnije je to da se klubovi pojacavaju i da ce iduca sezona vjerovatno bit zanimljivija nego prosla, bar nama :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.