Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Čestitke

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Svaka vam cast!!!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Svaka čast na sjajnom uspjehu, čestitke navijačima Srbije 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Čestitke, uživajte 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva brutalnost, pobijediti Brazil u finalu Svjetskog prvenstva, pa i kada je riječ za igrače do 20 godina.
Svaka čast, mada je u Srbiji to uglavnom tako - mladi razvaljuju, seniora ni na mapi. Ovi klinci bi u sljedećim godinama trebali da budu okosnica jake reprezentacije, ali i nasljednici Baneta i ostalih u najjačim klubovima u Evropi.
Još jednom iskrene čestitke mladom timu Srbije. Momci su izgarali od prve do zadnje utakmice, ja sam ih pratio skoro sve i nisam se pokajao. Kamo sreće da su naša djeca ovako talentovana i borbena...
Svaka čast, mada je u Srbiji to uglavnom tako - mladi razvaljuju, seniora ni na mapi. Ovi klinci bi u sljedećim godinama trebali da budu okosnica jake reprezentacije, ali i nasljednici Baneta i ostalih u najjačim klubovima u Evropi.
Još jednom iskrene čestitke mladom timu Srbije. Momci su izgarali od prve do zadnje utakmice, ja sam ih pratio skoro sve i nisam se pokajao. Kamo sreće da su naša djeca ovako talentovana i borbena...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jos jednom hvala svima na iskrenim cestitkama!
Treba jedni od drugih da ucimo i izvlacimo ono pozitivno, a ne da se ugledamo po glupostima...
Treba jedni od drugih da ucimo i izvlacimo ono pozitivno, a ne da se ugledamo po glupostima...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Cestitke komsijama. Stvarno veliki uspjeh, nisam pratio prvenstvo ni temu, ima li kakav info koliko ovih momaka je porjekom iz BiH?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke marconatu, magici i ostalima, veličanstven uspjeh, uživajte
Orlići
Orlići
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cestitke i da vi sto zivite u Bosni Hercegovini aBd jednog dana pocnete bar priblizno jednakim intenzitetom navijati i za BiH. 
Četiri. Gaćinović (Trebinje), Babić (BL), Stevanović (Bijeljina), i Maksimović vuče korjene (okolina Sokoca), ali je od malih nogu u Loznici živio.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Cestitke komsijama. Stvarno veliki uspjeh, nisam pratio prvenstvo ni temu, ima li kakav info koliko ovih momaka je porjekom iz BiH?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke rep. Srbije. Nije mala stvar biti prvak svijeta pa makar to bila i djeca. Valjda od ovih bude nešto kad porastu
, da budu okosnica A tima. Imate veliki potencijal ali mafija u savezu vam sve uništava. Balkan je prepun talenata ali vodeći to uništavaju i nikad ne pokazujemo ono što možemo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Svaka cast momcima na hrabrosti i izdrzljivosti sve pobjede na produzetke i penale treba imati snage za to.. Inace poznato je da od maldih selekcija dosta igraca se izgubi u ovim prelazima u seniorske vode i ne bude od njih ono sto se ocekuje
Iskrene čestitke komšije svaka čast momcima 
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- alan_kardec
- Kontakt:
sad bih nešto napisao, ali nema smisla kvariti temu sa paćenicima iz A tima.DANTES je napisao/la:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Veličanstvena pobjeda, kapa do poda momcima
...Nisam pratio WC, ali vidim igrali su u knock-out fazi produzetke u svim utakmicama, i šlag na kraju Brazil u 118 minuti. Sigurno znanje nije upitno, kao što je slučaj i sad drugim zemljama u regionu, ali ovi momci su pshički pripremljeni besprijekorno. Kakva akcija u 118 minuti a onda realizacija vanjskim, još jednom svaka čast
Nadam se da će ovi momci posluziti primjer svojim starijim kolegama a i selekcijama u regiji kako se to radi. Sad samo neka izdrze vodanja po svečanim večerama i poligonima za skupljanje političkih poena na njihov račun i da nastave da rade na sebi
Nadam se da će ovi momci posluziti primjer svojim starijim kolegama a i selekcijama u regiji kako se to radi. Sad samo neka izdrze vodanja po svečanim večerama i poligonima za skupljanje političkih poena na njihov račun i da nastave da rade na sebi

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Cestitam Srbiji
Igrali si kao Grci na E.P borba,borba....Gledao sam 4 utakmice,a relano ne vidim ni jednog koji bi mogao biti neka ekstra klasa.
Nista slicno ni priblizno tome, omasio se ceo fudbal...lumani je napisao/la:Cestitam SrbijiIgrali si kao Grci na E.P borba,borba....Gledao sam 4 utakmice,a relano ne vidim ni jednog koji bi mogao biti neka ekstra klasa.
Yebo te uđem i vidim naslov ''Srbija prvak svijeta''
Nevjerovatan uspjeh, nevjerovatan. Čestitke komšijama ovdje na forumu, uživajte
Nevjerovatan uspjeh, nevjerovatan. Čestitke komšijama ovdje na forumu, uživajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.