FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 24 dec 2010, 23:34

plavobijeli je napisao/la:evo mene ponovo,mislim da vam se trener olako odriče nekih igrača a doveo bi neke neprokušana imena umjesto da pruži šansu tim mladim momcima pa da vidi jel ti momci mogu ili ne mogu da igraju.Gledao sam ekipu u obe utakmice protiv Želje u sARAJEVU I U OBE MI SE svidio jedan visoki momak koji je igrao veznog i vidim da ga trener tjera iz kluba,a čini mi se da se olako odriče Kušljića i Stjepića pa i onog Drljače koji je sigurno bolji igrač od oba bočna igrača za klasu.Ako kola krenu nizbrdo bit će povika,a ako bude ok bit će i trener ok jer je on uzeo odgovornost kluba na sebe što nije dobro i pokazuje karakter jednog malog kluba.

Vjerovatno taj visoki je Ivan Pavic.....po meni jako dobar igrac koji nije dobio priliku nego tek zadnjih par utakmica....i sad ga tjera.....ljevak je i ima odlican sut sa distance!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 24 dec 2010, 23:36

Devil je napisao/la:Ma da znaci ostao isti kao iz perioda igranja u Srbiji,znaci Indjija ne dobija neku narocitu kvalitetu kao sto sam i mislio.
Ma odbrana je ok.....napad....katastrofa.....centarsut....nula bodova......a sto se tice duela bez lopte....tu je apsolutni vladar! :D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 25 dec 2010, 21:09

Nije mi jasno da trener kaže za svog igrača da je perspektiva a usto i mlad te ga tjera iz kluba,umjesto da sa tim igračem napravi ugovor i da mu šansu da igra te ga kasnije proda i klubu donese korist,jer klub mora počivati na mladima ane da je prosjek 30 i više pa gdje je to perspektiva kluba i dali očekivati da novci dođu sneba a ne od rada u klubu.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 dec 2010, 23:34

plavobijeli je napisao/la:Nije mi jasno da trener kaže za svog igrača da je perspektiva a usto i mlad te ga tjera iz kluba,umjesto da sa tim igračem napravi ugovor i da mu šansu da igra te ga kasnije proda i klubu donese korist,jer klub mora počivati na mladima ane da je prosjek 30 i više pa gdje je to perspektiva kluba i dali očekivati da novci dođu sneba a ne od rada u klubu.
Mislim da si upravu.....ali to nije samo do trenera....u u pravi su ljudi koji samo misle na finansije....a ne na igrace....oni koji imaju solidnu platu a ne igraju cesto....su visak.....i odma se tjera....ja bih volio da se saceka sa prodajom i tjeranjem do prozivke da se vidi ko ide a ko ostaje i da se krene praviti ekipa.....iako nemamo pare....imamo odlicnu mladu skolu i dosta posudjenih igraca koji bi se rado vratili i zaigrali jako dobro! :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 27 dec 2010, 13:35

Evo jedna dobra vijest...Cuo sam da se stadion pocinje graditi tj istocna tribina... :D OLE OLE Radovi pocinju sredinom januara...:D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 28 dec 2010, 09:22

rudarprijedor je napisao/la:Evo jedna dobra vijest...Cuo sam da se stadion pocinje graditi tj istocna tribina... :D OLE OLE Radovi pocinju sredinom januara...:D
Ај & је са -, $ $ " $ " у то "! :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 30 dec 2010, 23:22

rudarprijedor je napisao/la:Evo jedna dobra vijest...Cuo sam da se stadion pocinje graditi tj istocna tribina... :D OLE OLE Radovi pocinju sredinom januara...:D
Jos jedan dobar razlog da se unistim od alkohola za novu......usput....SVIMA VAM SRECNA NOVA GODINA.....malo sam poranio.....posto se sutra rano ujutru bacam u akciju....tako da me nema do sledece godine!..... :D

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 30 dec 2010, 23:34

vidjecemo sta ce od tog da bude s obzirom da je pavic rekao da ce se u novoj godini stediti u sportu , kulturi ....samo da opet ne naprave dva tri reda kao sto se vec nesto spominjalo.
zna li neko kolika bi trebala biti ta tribina :roll:

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 31 dec 2010, 02:03

prijedoruberalles je napisao/la:vidjecemo sta ce od tog da bude s obzirom da je pavic rekao da ce se u novoj godini stediti u sportu , kulturi ....samo da opet ne naprave dva tri reda kao sto se vec nesto spominjalo.
zna li neko kolika bi trebala biti ta tribina :roll:
Pa ako je mogao da ustedi vise nego ove ja mu skinem kapu odma, cuj ustediti, pa dao je mrvicu...mislim ne mogu reci da nije nista dao, ali ne moze se pohvaliti nekim "ulaganjem" i "guranjem" kluba...
Neka nam je sa srecom u novoj 2011 godini, i nadam se opstanku u ligi, da sto manje prvotimaca ode, i da napravimo nekog prvotimca iz omladinskog pogona!

Mamurni, mog'o bi ti te silne tacke nekad zamjeniti zarezom, u jednoj recenici ti imas 66 tacki :twisted:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 31 dec 2010, 10:39

Braci Prijedorskoj,Alcohol Boysima,simpatizerima Rudara i svim ostalim clanovima foruma zelim sve najbolje u novoj godini :D :D :D Momci vrijeme je da dokazemo zasto imamo bas ovakvo ime navijacke grupe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 02 jan 2011, 00:23

procitao sam da je opstina izdvojila 500.000 maraka za nastavak izgradnje stadiona ( izgradnja istoka i dovrsavanje zapada), pa ako je istina mogla bi to biti lijepa tribina na istoku. :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 02 jan 2011, 13:59

gogineman je napisao/la:
Mamurni, mog'o bi ti te silne tacke nekad zamjeniti zarezom, u jednoj recenici ti imas 66 tacki :twisted:
Nek ti brojis tacke!................................................................. :D

darru dorprije
Kontakt:

Post Postao/la darru dorprije » 04 jan 2011, 17:32

Đorić pojačao Rudar ! 8-)
...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 04 jan 2011, 17:33

Ako je tačno ovo na ss.ba,frajer ima 34 godine...Mislim baš dovode perspektivne igrače... :lol:
Ne **** lep,nego uporan ! :)

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 04 jan 2011, 18:38

Ciba nije ti ovo menadjer, i sta i da ima 17 kad ce igrati 2 godine (kao i ovaj) i otici kao slobodan igrac(kao i ovaj) a ne mogu ga prodati nikome sve i da hoce(kao ni ovoga)...
Djoric je dobar igrac, to je onaj sto je bio proglasen za najboljeg igraca RS kad smo mi ulazili u premijer ligu...
Igrao je u Kozari kol'ko se meni cini :?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 04 jan 2011, 21:36

Uh...Super je on spic :) AL koliko mi se cini nije bio bas nesto u Zvijezdi...Al vjerujem da ce kod nas proraditi :D

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 04 jan 2011, 21:41

ah ljudi da vam bogdom nije doso on je u zvijezdi za 2 godine dao
1 gol i to je to al puno vam srece sa njim nek je vala od nas otiso
da ne gubim zivce vise sta je sve maso

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 jan 2011, 21:59

Vrlo brzo ce ljudi u Prijedoru shvatiti fudbalske (ne)kvalitete Đore.Kod nas u Gradaccu covjek nista nije pokazao,ali bukvalno nista.Nije bio u stanju da za dvije godine pogodi prazan gol. Najvaznije da smo ga se u Gradaccu rijesili,koliko nas je samo kostao zivaca, a vidim da ce i vama uskoro dizati pritisak.Mr. Đora promasaj.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 04 jan 2011, 22:15

Dvije godine u Zvijezdi a prije toga ni u Modrici nista nije bogzna pokazao,kojom linijom on dodje do Rudara,s njim ce te biti najneefikasnija ekipa.Taj igrac nije ni za Prve lige.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 jan 2011, 22:55

Vama je izgleda bitnoda igrač ima preko 30 i da Vam nekvari prosjek i da neko uzme od tog svega neku pinku, a gdje je Vaša mladost nikom nije bitno i da ćese novci potrošiti očito aVas poreznih obveznika i da ćete pomogućnosti ostati u ligi umjesto da proizvodite i prodajete kao što ste nekad radili,pa Vi imate dva igrača starija od trenera, a najmlađi igrač Vam ima 25 ili 6 godina pa se pitam kuda to plovi Vaš brod i pitanje je dana kada će potonuti.Puno sreće u Novoj godini i sretan Vam Božić.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.