Davno je utvrđeno šta Argentini fali, ali eto, neki se još opiru. Davaj tog Dybaluwobly92 je napisao/la:Glorifikujete Messija, a Banega povlači sve konce u utakmici.
Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Centre forward
- Kontakt:
Banega je otp. jedini koji Messiju može pružit' kakvu-takvu podršku. Argentina je pravo loša. Ova generacija da nema Messija ne bi vjerovatno ni igrala SP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Island ako zabije jedan, Argentini trebaju jos 2 jel tako?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- hskzmostar
- Kontakt:
Kramaric 
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- ASD
- Kontakt:
Ma i Banega varira, na prvenstvo je dosao odlican, ali kvalifikacije je igrao vise lose nego dobro, u rangu Biglie.Centre forward je napisao/la:Banega je otp. jedini koji Messiju može pružit' kakvu-takvu podršku. Argentina je pravo loša. Ova generacija da nema Messija ne bi vjerovatno ni igrala SP.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako Island zabije, Argentini dovoljno 2:0 za prolazKaunas je napisao/la:Island ako zabije jedan, Argentini trebaju jos 2 jel tako?
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 26 jun 2018, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Sekunda da ga Island zabije. Ko ovo izgubi loptu i umalo pokloni gol Islanđanima?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Povreda Mascherana bi bila najvece pojacanje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Koji konj je Rojo.
Sudija konju..
- Centre forward
- Kontakt:
Kvalifikacije, priznajem, nisam gled'o. Sud o Argentini sam donio na osnovu ovih zadnjih par utakmica. On je koliko-toliko sposoban da shvati Messijevu kombinatoriku za kojom ovaj vapi. Iskreno se nadam da Argentina prolazi dalje, jer SP bez njih, a automatski i Messija, bi bilo baš gorko.ASD je napisao/la:Ma i Banega varira, na prvenstvo je dosao odlican, ali kvalifikacije je igrao vise lose nego dobro, u rangu Biglie.Centre forward je napisao/la:Banega je otp. jedini koji Messiju može pružit' kakvu-takvu podršku. Argentina je pravo loša. Ova generacija da nema Messija ne bi vjerovatno ni igrala SP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Napadaju IslanđaniLjumanM95 je napisao/la:Sekunda da ga Island zabije. Ko ovo izgubi loptu i umalo pokloni gol Islanđanima?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sta ovo Cakir radi?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Satra Island Hrvate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Promaši frajer večeru.Penaltiky je napisao/la:Napadaju IslanđaniLjumanM95 je napisao/la:Sekunda da ga Island zabije. Ko ovo izgubi loptu i umalo pokloni gol Islanđanima?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Bilo bi dobro da ga Island zabije, da se zakuha u grupi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ova Nigerija kao i svaka po šablonu afrička ekipa igra toliko predvidljivo i besmisleno, pa do sutra ne bi mogli dati gol, osim ako se ne desi neki kiks Argentine u odbrani. Nešto nazor pokušavaju dugim loptama i traže priliku za kontre, bez ikakve pripremljene taktike, daju loptu Argentini, koja vodi i uopšte joj ne treba da ide naprijed svim silama.
Jedino što bi ovdje moglo utjecat na igru da se promijeni nešto do kraja je da Island povede, a ako se to ne desi, ovdje će ovako i završiti.
Jedino što bi ovdje moglo utjecat na igru da se promijeni nešto do kraja je da Island povede, a ako se to ne desi, ovdje će ovako i završiti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ovo je ko kad si iz Banovića i fulaš poso na UKC u TzLjumanM95 je napisao/la:Promaši frajer večeru.Penaltiky je napisao/la:Napadaju IslanđaniLjumanM95 je napisao/la:Sekunda da ga Island zabije. Ko ovo izgubi loptu i umalo pokloni gol Islanđanima?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Fikret1946
- Kontakt:
Ne mogu a da ne primjetim koji panjevi ovi bekovi Argentine. Banega jedan od boljih.
S druge strane ovaj stoper Duleta Car(ako se tako zove) je jedan od najgorih igraca koje sam ikad gledao.
Kovacic takodjer dokazuje da je bio bolji prije 6-7 godina nego sada.
S druge strane ovaj stoper Duleta Car(ako se tako zove) je jedan od najgorih igraca koje sam ikad gledao.
Kovacic takodjer dokazuje da je bio bolji prije 6-7 godina nego sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.