Tih 38 tekmi,pa dobro znas da je kod **** sve dvozumo.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Najozbiljnije,zadnjih ga mjeseci nije bilo ni na mapi.Citava hucka bila oko toga.Valjda nezadovoljni na njegovo zalaganje i jos par njih.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mamic je trunio kako bi ovog volio u Dinamu.
Ali samo jos da se klubovi dogovore oko par sitnica i nulica.
Ali samo jos da se klubovi dogovore oko par sitnica i nulica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda je Lazio pravo zagrizao za Medunjanina. Prema Corriere Dello Sport, Lazio nudi 3 Miliona za Harisa.
to bi bilo kao slag na tortu kada bi presao u Lazio...Goalgetter je napisao/la:Izgleda je Lazio pravo zagrizao za Medunjanina. Prema Corriere Dello Sport, Lazio nudi 3 Miliona za Harisa.
BLUE NATION.
Mislim da bi to bilo najbolje, još kada bi Vedada oni doveli, extra za lazio ali i za našu reprezentaciju jer bi ovi sve uigravali žestoko 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Medo je zasluzio da igra u ligama 5-ce,jer ima taj kvalitet.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ako je istina onda je ovo odlicna ponuda Lazia ,ali poznavajuci kakvi su nasi igraci pehovi ,sada ce Macabi traziti 10 mil eura 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Principatus
- Kontakt:
Za Medunjanina bi bilo definitivno steta, da ostaje u izraelskoj ligi. U reprezentaciji igra sa sve vise kontinuiteta i pruza dobre partije. Mislim da za njega ima mjesta u ligama petice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dobro bi bilo kada bi Medunjanin presao u ligu petice,ali opet da li bi igrao u Laziu sto bi moglo da predstavlja problem,jer je poprilicna koncentracija igraca na njegovoj poziciji,osim ako ne misle nekoga prodavati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- BH Patriot
- Kontakt:
Valjalo bi kada bi se nastavila kolonija BH igrača u Seriu A, čisto radi toga da pojačamo vrijednost svojih igrača. 
Livin' La Vida Loca ;)
- Goalgetter
- Kontakt:
Medunjanin uzeo broj 10 u Maccabiju
.
Izgleda da od transfera nema nista .
care jel moguce da ti prepisujes sve sa transfermarkt foruma? jer sve isto sta ti ovdje napises tamo je vis napisano.Goalgetter je napisao/la:Medunjanin uzeo broj 10 u Maccabiju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
Da, aktivan sam tamo, al ne prepisujem od njihMaestro je napisao/la:care jel moguce da ti prepisujes sve sa transfermarkt foruma? jer sve isto sta ti ovdje napises tamo je vis napisano.Goalgetter je napisao/la:Medunjanin uzeo broj 10 u Maccabiju.
pa vidim sve isti postovi kao tamoGoalgetter je napisao/la:Da, aktivan sam tamo, al ne prepisujem od njihMaestro je napisao/la:care jel moguce da ti prepisujes sve sa transfermarkt foruma? jer sve isto sta ti ovdje napises tamo je vis napisano.Goalgetter je napisao/la:Medunjanin uzeo broj 10 u Maccabiju.
Izgleda da od transfera nema nista .![]()
(ne uvijek
)
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
Moguce
. Koji ti je nick tamo 
moj nick je tamo davno bijo @VelezGoalgetter je napisao/la:Moguce. Koji ti je nick tamo
tebi?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
T0RPHANT0M

ah ok, znam koji siGoalgetter je napisao/la:T0RPHANT0M![]()
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
A igrao bi poziciju koju igra i u repci.Uglavnom bolje mu je kako god okrenes nego kod ****.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], General505, riki46, zikerrz21 i 13 gostiju.