Ima, kod mene je super slika, mozda je i do tvaJayCatwright je napisao/la: ↑14 feb 2025, 16:50Na HD i mislim. Vani sam gledao finale LP BvB - Real u kafiću, AS 1 Premium HD, slika je valjda duplo slabija nego na iptvu (srpska AS 1 Premium HD)
Nisam siguran jel moja tv ima te kanale u HD formatu?
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
- JayCatwright
- Kontakt:
Eh moguce da onda tad nije bilo u HD-u, ipak je to davno biloenobarca je napisao/la: ↑14 feb 2025, 16:53Ima, kod mene je super slika, mozda je i do tvaJayCatwright je napisao/la: ↑14 feb 2025, 16:50Na HD i mislim. Vani sam gledao finale LP BvB - Real u kafiću, AS 1 Premium HD, slika je valjda duplo slabija nego na iptvu (srpska AS 1 Premium HD)
Nisam siguran jel moja tv ima te kanale u HD formatu?
Pa na iptvu bolja slika na Arenama nego na MojaTV ako ne doplatis za HD kanal

Obicne sigurno nisu HD, a za Premium nisam siguran, nemam MojaTV ima skoro godinu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ozbiljna je razlika i koji je resiver u pitanju. Onaj android baš je brutalna slika na Arena HD dok je na onom običnom malo slabija u odnosu na android.enobarca je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:20Obicne im jesu kurcina ali i imaju i hd posebno, razlika je ocigledna.
A ulogu igra i koja je izlazna rezolucija podešena.arelinho je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:27Ozbiljna je razlika i koji je resiver u pitanju. Onaj android baš je brutalna slika na Arena HD dok je na onom običnom malo slabija u odnosu na android.
Naravno, al u vecini paketa moras doplatiti za HD. To koliko doplatim za HD mogu uzeti IPTV i da imam svakako sve u hd

Takodjer mojawebtv slika ne da je kura.c nego je kurc.ina
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Može li se na starom resiveru podesiti bolja izlasna rezolucija od one 720p?
Ma da je ultra mega giga hd na iptvu dzaba kad mi internet navece ne prelazi 5 megabita, primoran sam placati ovim panjevima dok ne budem imao bolju alternativu.
Na moju web tv nikad nisam ni usao, sigurno i za to traze da doplatim a i ovako placam 70 maraka vec.
Da li je istina da SPORTKLUB mjenja vlasnika i tako prestaje raditi sve prijenose i da će te prijenose uzeti Arena?
Ma ne pratim u nekoj većoj mjeri to sa kanalima jedino (rijetkost isto) udjem na ovu temu da nešto pročitam

Prenosi li telemach ligu prvaka?
Hocemo repke i emisije na BHT 1
Apelujem BH Telekomu da otkupi sva prava i sve za BiH da prenose i da guraju drzavnu TV
Nadamo se i domace lige buducnosti
Sramota je da nas arene sport i sportklub prenose prije BHT 1
Apelujem BH Telekomu da otkupi sva prava i sve za BiH da prenose i da guraju drzavnu TV
Nadamo se i domace lige buducnosti
Sramota je da nas arene sport i sportklub prenose prije BHT 1
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- akisarajevo92
- Kontakt:
meni nista nije jasno sta ce se desavati
komentatori sa SK na nekim emisijama pricaju kako nastavljaju i dalje kao dosad
citam, Arene se "povlace" iz HRV ali postepeno dok im ne isteknu prava koja vec imaju, znaci radice jos par godina
npr La Ligu imaju do kraja slj. sezone i onda ce cak i SK biti u dobroj poziciji da kupi (
), a npr LP imaju do 2028, Serie A do 2029., Engleze isto tako nesto, itd.,
citam, Arene se "povlace" iz HRV ali postepeno dok im ne isteknu prava koja vec imaju, znaci radice jos par godina
npr La Ligu imaju do kraja slj. sezone i onda ce cak i SK biti u dobroj poziciji da kupi (

Don't believe the hype.
Par poslušnih sa SK će ostati u sklopu redakcije, portal, dr. mreže i slično. Neki će sigurno preći na Arenu koja će preuzeti sva prava koji su ovi imali.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:38meni nista nije jasno sta ce se desavati
npr La Ligu imaju do kraja slj. sezone i onda ce cak i SK biti u dobroj poziciji da kupi (), a npr LP imaju do 2028, Serie A do 2029., Engleze isto tako nesto, itd.,
SK ostaje u Hrv i Slo, za razliku od Arene. Ima vremena da se sve posloži.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nadam se da ce se nesto promjeniti do eurobasketa da imamo osiguran prenos bez SK
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Eurobasket svakako treba biti na Areni jer su kupljena sva FIBA takmičenja.
Hoće kao i sav sadržaj kojeg ima SK. Ne zna niko kad tačno.
E za mustuluka si

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10 i 9 gostiju.