Dobar Dzeno, standardanhpolovina je napisao/la:Kakav je Durakovic bio???
Sretno i daudjete u PL, Mostar je uz vas zbog Durakovica

Hvala Mostarci

Dobar Dzeno, standardanhpolovina je napisao/la:Kakav je Durakovic bio???
Sretno i daudjete u PL, Mostar je uz vas zbog Durakovica

Ma zavrseni betonski radovi samo. Treba jos krov uraditi i stolice postaviti.Devil je napisao/la:Nisam naleteo na informaciju.Je li zavrsena kod vas ona tribina sto se pravila ?To sam upratio jos onda kada vam je Seslija bio trener,ali nigde nisam video da je zavrsena.I ako moze slika trenutnog stanja stadiona u Kaknju.

NeRi_K je napisao/la:Nadam se da ce ova tribina u Kaknju uskoro biti zavrsena i da nece ovako godinama biti nepokrivena, jer i ovi kvalitetni radovi padaju u vodu ako kisne godinama. Zelim vam puno srece iz Bihaca i da sa ove iste tribine iduce sezone gledate Premier ligu. Pored svih ovih klubova koji se bore za Premier ligu mislim da kao sredina iz koje dolazite najvise to i zasluzujete.

Imamo fine sanse za ulazak.VELEZDOGROBA je napisao/la:kakve su vam sanse za ulazak??
mogu li se igdje kupit bodovi sa strane
mislim da sa 6 bidivas vana i sve pobjede kuci u premier ste
sretno za gusare:-p
 )
 ) VELEZDOGROBA je napisao/la:kakve su vam sanse za ulazak??
mogu li se igdje kupit bodovi sa strane
mislim da sa 6 bidivas vana i sve pobjede kuci u premier ste
sretno za gusare:-p
 tako da je raspored ok,ali sve je do uprave
 tako da je raspored ok,ali sve je do uprave  da li im je u cilju ulazak u PL ili ne
 da li im je u cilju ulazak u PL ili ne 

Sportfan je napisao/la:Dvica u Cazinu ABd, tako danas cujem price, na razne strane se spekulise! S tim bodovima "Buza uvodi" Rudar-a u PL !
 a Buza je najlosiji trener Rudara u 92 godine dugoj historiji kluba
  a Buza je najlosiji trener Rudara u 92 godine dugoj historiji kluba  
Čaršijske priče.bosnacazin je napisao/la:danas x2 u Cazinu,nije sigurno al' se priča.Volio bih da danas bude fer tekma pa da bolji pobjedi ,a izgleda od toga nema ništa.
sad još rudar uzme bodove u Vitezu,Banovićima i kod kuće sve i onda ste u PL.
brate, skupo ti je kod nasbosnacazin je napisao/la: sad još rudar uzme bodove u Vitezu,Banovićima i kod kuće sve i onda ste u PL.

Drago mi je da su dobro odigrali, a rezultat manje-viseNamiks je napisao/la:Odlična predstava Rudara. Ekipa koja dođe u Cazin i ovako zatvori domaćina da u toku utakmice imaju samo dvije ozbiljne šanse, od kojih su jednu iskoristili, može se samo nazvati prvakom.
Svaka vam čast!
Igrač utakmice Samir Duro

)
)To su uvijek bile zanimljive i dobre utakmice u kojima se igrao pravi nogomet, sa nekoliko izuzetakadoci je napisao/la:mogla bi biti dobra zadnja utakmica izmedju Rudara i Iskre...mozda bi mogla i odlucivati o ulasku u Pl)
Lp!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.