Hvala drug i da si ti nama ziv i zdrav jos 100 godina te pomagao unesrecenima.Samozdravlje je napisao/la: ↑03 dec 2025, 12:58Dobri moj @CAZIN, ako ne shvatas da je ovaj basket bio "Vise od igre", kao i onaj prije 25+ g. prije sa Hrvatskom, onda...Do tebe jeCAZIN je napisao/la: ↑03 dec 2025, 10:36Vidio sam to ali pošto nema efekta za njih možda bi bolje bilo da mi odemo, mada će oni odmah u julu krenuti sa istim kad dođu Turci kod nas i kad budemo išli na gosotvanje u Srbiju. Ovo je moderacija sve fino trebala pobrisati sa foruma i neki timeout da da ljudima koji su to pisali.
Odosmo i mi u off topic![]()
@Vaja, @galija95, @071, @zaostrog, @jontravolta, @JFH9, @invincible, @antisisoje, @Beduin.........
Mozete ovdje pisati hvalospjeve o dragoj nam Bosni, ali ako nema djela, dzaba suplja prica. Nije samohvalisanje , ali ja kao
dedo imam djela. Pomazem min. dvije osobe koje su u problemima, koje ce prevazici aBd, a ja cu pomoci koliko mogu.
Dzaba se kunete u Bosnu, ako ne vidite oko sebe Bosance (svih nacionalnosti/vjera) u problemu, nego ih zaobilazite.,
onda vam dzaba ovdje tipkanje i zaklinjanje u Bosnu i Bosance, licno imam ogroman respect prema pravim Bosancima, koji nisu
Bosnjaci, takve ljude posebno cijenim, a ima ih hvala Bogu, oni su najjaca potpora BiH.
U principu ne vjerujem politicarima, cast izuzetcima. Ne vjerujem ni svim hodzama, cast izuzetcima. Ne idem u dzamiju'.
Vjerujem u Boga,vjerujem u Allaha Dz.s., vjerujem u sabur i ljude koji imaju problem. Vi mladji od 18 g, ako ste u mogucnosti
sprijecite vrsnjacko nasilje(bez obzira na religiju), sevap je. Obrazujte se i tako se brani vasa drzava, krvlju natopljena.
Ne mrzite drugacijeg, mrznja ne donosi nista dobro, ali OPREZ u odbrani BiH. Razdvojite Srbe i Hrvate od cetnika i ustasa.
To nije isto. Ako znate razdvojiti, onda pobjedjujete dusmane. Nije to lahko, ali je jedino ispravno.
Ovo pise neko ko je bio na vratima alkoholizma i "trave". Hvala Allahu, prosao previse neokrnjen. Agresija me spasila![]()
Smijesno, ali istinito.
Za Bosance, Bosnjake, nisu samo Zekjat i Vitre obaveza. Obaveza vam je da svakog dana budete dobri prema ljudima koji vole
drzavu BiH, posebno prema nemuslimanima. Hiljadu je nacina da pomognete u obrazovanju onih koji iz raznih razloga nisu u
stanju da se obrazuju, da pomognete Sehidskoj djeci i djeci Palih boraca ARBiH, koji su nemuslimani, a ima ih.
Aleksandar(kum), Savo(kumov brat), Mihajlo(kumov otac) su mnogo dali na Zapadnoj liniji odbrane grada.
@Vaja bilo bi mi drago da od silnih dnevnica se mozes pohvaliti da pomazes onima u nevolji. Samo ono sto poklonis je tvoje.
Imam penziju 600 KM, ali Dragi Allah se pobrinuo da mi nista ne fali, cak i da mogu pomoci. @Beduin, nesto mi govori da Ti
pomazes raji koja treba pomoc.
Pozdrav i Selam svim dobrim Bosancima/ Bosnjacima. Toliko od mene na ovom pdf,ako me ne "citirate"(tako vi ovdje pisete)![]()
Pitaj na temi Slobode ko je Beduin i koliko pomaze, znaju oni koji me znaju i mimo foruma. Ali necemo o tome ovdje, bitna nam je u ovom slucaju repka i da pocnemo pobjedjivati. Pobjede ce razbiti sve predrasude i ujediniti nas kao i uvijek.
Nema ovdje zle krvi, samo drugacije gledanje na neke situacije gdje svako misli da je upravo on u pravu.