Smiješan si, svi smo slijepi pored očiju, vas par ljubitelja Kovačevića ste upravu.Kovačeviću i sličnima ionako nije mjesto na ovom dijelu foruma, regionalni sport je niže. Vozdra
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Opet price o raspalom Kovacevicu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Menadžeri bi Anela i Vladana u repku kad se napravio rezultat, vidi se kako samo Mirso ofirno se miri i jede cevape sa sinom, na sta su spali... prodaju se ko zadnje rave, a gdje su bili kada su bili potrebni, neka onom ona fufa, a ovom drugom matica Srbija za bolje nisu. Kad ja ovo koji sam Anela branio napisem do ceg su doveli sa ovim glumatanjem po ig I fb on i babo.
#CarsijaOdjebi
Nisam ti ni pročitao post, osim ovog "smiješan si", prekidam raspravu, pa ti pričaj nekome drugom
Rekao sam što sam imao, vi ste rekli što ste imali, Vladan neće igrati za BiH i ne mora, ionako se nisam javio oko ovog, nego oko toga da se momak zove četnikom, iako ljudi nemaju pojma zašto je četnik, ali eto četnik je
Nadamo se
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Baš odvratno ponašanje kod Mirse. Al' se ljudi ponižavaju bezveze. Neće igrati prvenstvo, koliko god dobar bio.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:10Menadžeri bi Anela i Vladana u repku kad se napravio rezultat, vidi se kako samo Mirso ofirno se miri i jede cevape sa sinom, na sta su spali... prodaju se ko zadnje rave, a gdje su bili kada su bili potrebni, neka onom ona fufa, a ovom drugom matica Srbija za bolje nisu. Kad ja ovo koji sam Anela branio napisem do ceg su doveli sa ovim glumatanjem po ig I fb on i babo.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Upravo sami su sebe pogazili nogama, ako su se pravili face valjda mogu imati barem dovoljno samopostovanja da samo šute, jer za bolje nisu.aezakmi je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:24Baš odvratno ponašanje kod Mirse. Al' se ljudi ponižavaju bezveze. Neće igrati prvenstvo, koliko god dobar bio.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:10Menadžeri bi Anela i Vladana u repku kad se napravio rezultat, vidi se kako samo Mirso ofirno se miri i jede cevape sa sinom, na sta su spali... prodaju se ko zadnje rave, a gdje su bili kada su bili potrebni, neka onom ona fufa, a ovom drugom matica Srbija za bolje nisu. Kad ja ovo koji sam Anela branio napisem do ceg su doveli sa ovim glumatanjem po ig I fb on i babo.
#CarsijaOdjebi
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Doslovno niko nije prizivao ni Anela, ni Vladana.
Zanimljivo da sad svi brane stručni štab, al kad je Sušić napravio isti rezultat tad se pljuvalo na sve. Smak svijeta jer Saletić i Prcić nisu bili pozvani.
Zanimljivo da sad svi brane stručni štab, al kad je Sušić napravio isti rezultat tad se pljuvalo na sve. Smak svijeta jer Saletić i Prcić nisu bili pozvani.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Od one repke se očekivalo mnogo i svi su manje vise očekivali il odlazak na sp il ep, a od ove se nije očekivalo nista...ArtemisFowl je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:09Doslovno niko nije prizivao ni Anela, ni Vladana.
#CarsijaOdjebi
Realnost je negdje izmedju, kao i obicno. Za Saletica je pitanje da li je zelio igrati, ne sjecam se da je izjavio da nas je prihvatio, a Prcic je ojebina od igraca sto je poslije i pokazao. Sralo se i za Avdukica kad su nekog uvaljivali kao treceg golmana, ne sjecam se koga. U sustini to su nebitni pozivi.ArtemisFowl je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:09Doslovno niko nije prizivao ni Anela, ni Vladana.
Ali ono sto je bitno je da Susic nije selektirao reprezentaciju i nije isprobao sve opcije pa da bira one najbolje ili one koji najvise odgovaraju stilom igre ili mentalitetom i nije se obazirao koga ce uvesti s klupe pa smo tako na Nigerijce izasli bez lijevog beka uz izjavu da su nas iznenadila krila Nigerije. Ja ti garantujem da si obisao djecu sto igraju lopte ispred osnovnih skola u to vrijeme mogli bi ti reci da Nigerija igra na krila i da su tu najopasniji.
Taj gnjev prema Susicu je bio zato sto nije iskorisio maksimum od onoga sto ima, niti se trudio da ga iskoristi. Njegova je sreca sto je maksimum bio neki prolazak grupe pa je ostao kao da je uspjesan iako je ostvario rezultat ispod maksimuma.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Gk: Vasilj, Zlomislić, Hadzikić
Def: Dedić, Muharemović, Katić, Kolašinac, Radeljić, Mujakić, Hadzikadunic/Gazibegović/Malić
Mid: Šunjić, Tahirović, Burnić, Bašić, Hadžiahmetović, Memić, Gigović,
Att: Džeko, Bajraktarević, Alajbegović, Demirović, Baždar, Tabaković, Lukić
Evo ovako bi trebalo izgledati. Ostaje jedno mjesto, ako izabere dvojicu od Hadzikadunic/Gazibegović/Malić
Hajradinović neće imati utakmice do kraja sezone i teško da će biti dio tima. Barišić i ako se oporavi, neće biti spreman.
Mislim da Karić, Šarić, Huseinbašić, Kulenović...neće biti u kombinacijama
Def: Dedić, Muharemović, Katić, Kolašinac, Radeljić, Mujakić, Hadzikadunic/Gazibegović/Malić
Mid: Šunjić, Tahirović, Burnić, Bašić, Hadžiahmetović, Memić, Gigović,
Att: Džeko, Bajraktarević, Alajbegović, Demirović, Baždar, Tabaković, Lukić
Evo ovako bi trebalo izgledati. Ostaje jedno mjesto, ako izabere dvojicu od Hadzikadunic/Gazibegović/Malić
Hajradinović neće imati utakmice do kraja sezone i teško da će biti dio tima. Barišić i ako se oporavi, neće biti spreman.
Mislim da Karić, Šarić, Huseinbašić, Kulenović...neće biti u kombinacijama
Zadnja izmjena: LeCoq, dana/u 21 apr 2026, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
sergej brate ne otvaraj koverte koje dolaze na kucnu adresu! bice ih puno!
Iako je sigurno da će svi mečevi naše reprezentacije biti u direktnom prijenosu, još uvijek nije potpuno jasno hoće li građani Bosne i Hercegovine imati priliku pratiti ih i putem javnih servisa. Posebno se to odnosi na BHRT, gdje postoji velika želja da se osigura prijenos najvažnijeg sportskog događaja, ali finansijska situacija predstavlja ozbiljnu prepreku.
Podsjetimo, zvanični vlasnik TV prava za Svjetsko prvenstvo 2026. godine za teritorij Bosne i Hercegovine je Arena Sport, koja je otkupila prava za gotovo cijelu regiju bivše Jugoslavije. To u praksi znači da će se utakmice prvenstveno emitovati na pay-TV kanalima, što bi moglo ograničiti dostupnost dijelu gledalaca.
Ipak, prema nezvaničnim saznanjima, u toku su razgovori koji bi mogli donijeti važne novosti za gledaoce u našoj zemlji. Federalna televizija navodno je zainteresovana za otkup dijela prava, a spominje se mogućnost da FTV osigura prijenos tri utakmice sa Svjetskog prvenstva.
Još uvijek nije poznato da li će do konačnog dogovora zaista doći, ali ova opcija daje nadu da bi barem dio nastupa Zmajeva mogao biti dostupan široj javnosti bez dodatnih troškova. U narednom periodu očekuju se konkretnije informacije koje će razriješiti dilemu oko TV prijenosa Mundijala u Bosni i Hercegovini.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Boris Bilić i Lemana Resić u paketu.DamirT je napisao/la: ↑21 apr 2026, 17:02Iako je sigurno da će svi mečevi naše reprezentacije biti u direktnom prijenosu, još uvijek nije potpuno jasno hoće li građani Bosne i Hercegovine imati priliku pratiti ih i putem javnih servisa. Posebno se to odnosi na BHRT, gdje postoji velika želja da se osigura prijenos najvažnijeg sportskog događaja, ali finansijska situacija predstavlja ozbiljnu prepreku.
Podsjetimo, zvanični vlasnik TV prava za Svjetsko prvenstvo 2026. godine za teritorij Bosne i Hercegovine je Arena Sport, koja je otkupila prava za gotovo cijelu regiju bivše Jugoslavije. To u praksi znači da će se utakmice prvenstveno emitovati na pay-TV kanalima, što bi moglo ograničiti dostupnost dijelu gledalaca.
Ipak, prema nezvaničnim saznanjima, u toku su razgovori koji bi mogli donijeti važne novosti za gledaoce u našoj zemlji. Federalna televizija navodno je zainteresovana za otkup dijela prava, a spominje se mogućnost da FTV osigura prijenos tri utakmice sa Svjetskog prvenstva.
Još uvijek nije poznato da li će do konačnog dogovora zaista doći, ali ova opcija daje nadu da bi barem dio nastupa Zmajeva mogao biti dostupan široj javnosti bez dodatnih troškova. U narednom periodu očekuju se konkretnije informacije koje će razriješiti dilemu oko TV prijenosa Mundijala u Bosni i Hercegovini.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Dobre analize ovdje oko bh kanada tekme
Momci, malo ste preoštri prema Mirsagi. Ne znam da li imate djecu (koja igraju fudbal) ali da imate znali bi koliko je vremena, truda i para Mirsaga uložio u svog Anela i njegovu karijeru. Ko dijete ga godinama 2 put sedmično vodio na treninige i sa strane navijo, čeko. Grmilo, sijevalo. Vikendom ga vozo po raznim švedskim vukojebinama na tekme. I poslije godina i godina te zajebancije dočeko da mu Anel profesionalno zaigra i postane reprezentativac. Koje je to ispunjenje snova. A dream come true, što bi ameri rekli. Nije stigo pošteno ni uživat a sve mu se srušilo ko kula od karata. Tako da je ovo sve ljudski koliko god krinđ bilo. Naravno da mu je stalo da Anel ponovo zaigra za repku, da bi sve uradio da ga nekako ugura u avion za Ameriku. Svi bi to za svoju djecu pa i vas dvojica.aezakmi je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:24Baš odvratno ponašanje kod Mirse. Al' se ljudi ponižavaju bezveze. Neće igrati prvenstvo, koliko god dobar bio.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:10vidi se kako samo Mirso ofirno se miri i jede cevape sa sinom, na sta su spali... prodaju se ko zadnje rave, a gdje su bili kada su bili potrebni, neka onom ona fufa, a ovom drugom matica Srbija za bolje nisu. Kad ja ovo koji sam Anela branio napisem do ceg su doveli sa ovim glumatanjem po ig I fb on i babo.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Kome trebaju karte još uvijek u Srijedu ce FIFA pustiti još karata u prodaju 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Drug ja to sve razumijem. Imam u bližem krugu čovjeka sa dvojicom takvih. Pa svaki Boziji vikend je on sa jednim u jednom gradu u Americi, zena sa drugim u drugom. Debelo plaćaju i avionske karte. Ali kao roditelj vaspitas dijete i naučiš ga za sta se bori i sta je krajnji cilj ( naravno ako dijete tako zeli). A Mirso je tu debelo zakazaoMaverick je napisao/la: ↑21 apr 2026, 18:02Momci, malo ste preoštri prema Mirsagi. Ne znam da li imate djecu (koja igraju fudbal) ali da imate znali bi koliko je vremena, truda i para Mirsaga uložio u svog Anela i njegovu karijeru. Ko dijete ga godinama 2 put sedmično vodio na treninige i sa strane navijo, čeko. Grmilo, sijevalo. Vikendom ga vozo po raznim švedskim vukojebinama na tekme. I poslije godina i godina te zajebancije dočeko da mu Anel profesionalno zaigra i postane reprezentativac. Koje je to ispunjenje snova. A dream come true, što bi ameri rekli. Nije stigo pošteno ni uživat a sve mu se srušilo ko kula od karata. Tako da je ovo sve ljudski koliko god krinđ bilo. Naravno da mu je stalo da Anel ponovo zaigra za repku, da bi sve uradio da ga nekako ugura u avion za Ameriku. Svi bi to za svoju djecu pa i vas dvojica.aezakmi je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:24Baš odvratno ponašanje kod Mirse. Al' se ljudi ponižavaju bezveze. Neće igrati prvenstvo, koliko god dobar bio.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:10vidi se kako samo Mirso ofirno se miri i jede cevape sa sinom, na sta su spali... prodaju se ko zadnje rave, a gdje su bili kada su bili potrebni, neka onom ona fufa, a ovom drugom matica Srbija za bolje nisu. Kad ja ovo koji sam Anela branio napisem do ceg su doveli sa ovim glumatanjem po ig I fb on i babo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Sutra ponovo u prodaji ulaznice od 17:00 ko nije uzeo jos
Hoce li biti koliko nasih u Kanadi ima li preprodaje karata od ovih Talijana iz Kanade ima li info neko ?
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, antetokounmpo, Badgley, Beduin, Benko123, D97, DanijelTZ, denza, enobarca, HariTz, Kaunas, MiranGlasnic, napapijri1987, NKZ199207, PrijedorCarsija, RacioEmocionalan, random11, RobijasiZenica1988, s4mke, Scholl, Sheyi, Soli, tuzlanskinacin i 123 gosta.