02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Zar ima ljudi koji ostanu i čekaju 2 samo da bi trollali, nije ni moj život neki Holivud, ali to je već za staviti prst na čelo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Odistali smo od ove formacije u ligi nacija jer smo bili puno pasivni i nismo imali dobre zadatke, tako je rekao Sergej u jednom od intervjua.
Sad se nadan da se vjerivatno to promjenilo pa se usudilo igrati ovako.
Takodjer Ameri na postavljenu odbranu bas nisu jaki, jer se vole ganjat, a ovo ce biti bas postavljena odbrana.
Gigovic vjerovatno radi trke ispred tih stopera pa da nismo puno pasivni, a Radeljic radi dobrog pasa jer nemamo veznog za tu loptu naprijed i po zraku na Dzeku.
Veliko iznenadjenje za Amere jer su ama bas svi novinari objavljivali 442 da cemo igrati, ima mudda da promjeni u ovom trenu, vidjecrko sta ce nam donjeti.
Ima opet tu nad3 ako ne uapije da se moze mjenjati formacija brzinski sa veliki opcijama sa klupe i to dobrim..Memic Esmir Tabak, tako da vidicemo
Takodjer Ameri na postavljenu odbranu bas nisu jaki, jer se vole ganjat, a ovo ce biti bas postavljena odbrana.
Gigovic vjerovatno radi trke ispred tih stopera pa da nismo puno pasivni, a Radeljic radi dobrog pasa jer nemamo veznog za tu loptu naprijed i po zraku na Dzeku.
Veliko iznenadjenje za Amere jer su ama bas svi novinari objavljivali 442 da cemo igrati, ima mudda da promjeni u ovom trenu, vidjecrko sta ce nam donjeti.
Ima opet tu nad3 ako ne uapije da se moze mjenjati formacija brzinski sa veliki opcijama sa klupe i to dobrim..Memic Esmir Tabak, tako da vidicemo
BašČelik!🖤❤️
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:14i sta primis gol u prvih 5-10 minuta s ovom formacijom i sastavom? sta cemo gledati ostatak prvog poluvremena? necemo se sastaviti s loptom
nemas vezni red i stavljas dva napadaca, totalno besmisleno
Gledat ces Radelju buraz kako vezhe .. pertle
Ajmo ba poginuttt pa sta bude
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Podrska Barbi, a vi svi treneri koji znate trenerski posao pa klubovi po BiH traže angažmane stručnjaka... A da, znate samo trabunjati..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Za ovo se živi
Bosna na Mundijalu, ljeto, ja i ćaća pred televizorom. sač krčka, suhovina i livanjski na koso, studena didova rakija i gajba hladne pive kad se ožedni..... Uživajte u trenutku zemlaci
Hrabre sreća prati
Hrabre sreća prati
Zadnja izmjena: perun, dana/u 02 jul 2026, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ide neviđen haramball ovo prvenstvo. Inshallah 
Ovo je da se iznenade Ameri, jbg na 4 4 2 su znali tačno sta treba raditi da pobijede, sad im je to sve palo u vodu, samo da mi proigramo u ovome.mrAdislic je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:15Odistali smo od ove formacije u ligi nacija jer smo bili puno pasivni i nismo imali dobre zadatke, tako je rekao Sergej u jednom od intervjua.
Ima opet tu nad3 ako ne uapije da se moze mjenjati formacija brzinski sa veliki opcijama sa klupe i to dobrim..Memic Esmir Tabak, tako da vidicemo![]()
Prekidi su jedina nasa sansa.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa cijelo SP igramo bez veznog reda, jer Dzeko i Demirovic moraju od prve minute izgleda.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:14i sta primis gol u prvih 5-10 minuta s ovom formacijom i sastavom? sta cemo gledati ostatak prvog poluvremena? necemo se sastaviti s loptom
nemas vezni red i stavljas dva napadaca, totalno besmisleno
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Nadam se da ćemo uspjeti da borbom uvedemo meč u neizvjesnost i onda ako Bog da do kraja samo hrabro
Citaj sta pise. Odlican je kad ima dulum prostora oko sebe i kad 10 sekundi moze vagati kome i gdje poslati loptu. Ovdje ce biti pod pritiskom sve vrijeme i daj Boze da pokaze to znanje s loptom...PeppermintSA je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:04Radeljic je odličan s loptom. Šta vi gledate, jbt?Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:02Strasno me brine nepokretljivost i nespretnost s loptom u nogama od strane Katica i Radeljica kad su pod pritiskom, a ovdje bi sve vrijeme mogli biti u takvim okolnostima... Kerim ce se vjerovatno opet izvlaciti lijevo (iako je nominalno AMF), tako da ce ponovo ostajati rupa u veznom redu i ponovo bi Dedic mogao biti odsjecen, mada je ovdje postavljen nesto ofanzivnije. Na hajr...
Ma prati Krpica mani se balunaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:11
Cuj ovog hahahahahahah
Pa ovo bi tesko bilo da si sam na terenu sa cunjevima
BašČelik!🖤❤️
Al ovo iskreno nema smisla iz razloga sto mogao je Kolasinca povuci kao treceg stopera nazad ,a staviti Memica da igra lijevog winback dobio bi sa Memicem brzinu i da ganja fizicki ispred bi Alajbegövic..Takodje umjesto Gigovica da je stavio Mahmica Dedic bi onda drzao desnu stranu al bi ga Mahmic pokrivao..To su dvije stvari koje mi zapale za oci
Kako vam se da toliko palamuditi oko sastava bogte, ne znam kako mi nemamo do sad jedno 8 titula svjetskog prvaka, pa vi prosto fascinirate znanjem. Ubijete čovjeku volju da gleda utakmicu. Ako si već seljak i moraš da psuješ selektoru i prozivaš sačekaj kraj utakmice da se dokaže da je pogriješio sa sastavom i formacijom. Dozvolite sebi malo da uživate u trenutku **** vas palamuđenje
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Barba iznenadio sam sebe sastavom. Na poluvremenu pri rezultatu 0-0 idu izmjene i promjena formacije. Amerikanci primaju gol dok pohvataju ko gdje igra. 1-0 BIH. ABD 
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- PasodelMar
- Kontakt:
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:13DjaniTarik je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:12Nisu amerikanci svjestni sta ih ceka, zato je barba cuvao gigovica…..
Kvota na Gigu da ce pasti zbog pertli 1,20
Trenutno korisnika/ca: 313, Bing [Bot], BossBabuka, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, Kapetan, Tihi, tuzlanskinacin, Venom, Zglavkar i 140 gostiju.