Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2011, 14:57

Mozda se dogovore...Nije iz prve ruke, ali vidjet cemo...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 11 mar 2011, 15:05

Prije ce se rijesit Ciparsko pitanje,nego sto ce se ovi nase mazge dogovoriti oko neceg :(
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 mar 2011, 15:23

avlami97 je napisao/la:Čolaković, Petković i Bevanda nešto zborili o narodima (Srbima, Hrvatima i Bošnjacima) o pravima naroda, o ravnopravnosti, koliko gdje Hrvata radi!!! Imali Srba, Hrvata u reprezentaciji. Nisu pričali o sportu i da samo kvalitet treba biti prvi.
Dželo, Prljača i Šabić pričali o sportu.

da se hoce danas Susic napravit mangup pa umjesto fudbalerima uputiti pozive Colakovicu, Bevandi, Petkovicu i ostalim politicarima zalutalim u fudbalski savez za utakmicu protiv Rumunije.
a ako se ne odazovu, kazna i suspenzija od strane FIFA!
vrijedilo bi izgubiti 3 boda za to :D

akpobori
Kontakt:

Post Postao/la akpobori » 11 mar 2011, 18:33

Jel naš Izvršni odbor ima 17 ili 15 članova?

iz ovog teksta kad se sabere 8 + 4 + 5? Kad su to pridružili još dva člana? Pa znate li koliko je 1 + 1?

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 mar 2011, 18:40

akpobori je napisao/la:Jel naš Izvršni odbor ima 17 ili 15 članova?

iz ovog teksta kad se sabere 8 + 4 + 5? Kad su to pridružili još dva člana? Pa znate li koliko je 1 + 1?
Ne znam koliko ima članova, ali 8 je glasalo protiv statuta, 5 za i 1 suzdržan=14

Mene samo nervira što nikad neće da objave po imenima kako je k'o glasao... :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 mar 2011, 18:48

spielführer_21 je napisao/la:
akpobori je napisao/la:Jel naš Izvršni odbor ima 17 ili 15 članova?

Ne znam koliko ima članova, ali 8 je glasalo protiv statuta, 5 za i 1 suzdržan=14

Mene samo nervira što nikad neće da objave po imenima kako je k'o glasao... :roll:
ipak 14 nemoze biti mislim da je 15 nisam siguran,,, ali za ovo si u pravu dajte imena pa da se bijemo da znamo tko je nesto mi je nejasno koliko daje RS clanova koliko Hrvati??? ako netko malo vise zna neka ovdje postavi jer kad se imena ne spominju i ovi nasi bosnjaci se prikrivaju!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 mar 2011, 18:51

Ako se ne usvoje ta sranja na ulice svi..

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 11 mar 2011, 18:54

Dok god bude ovaj savez u funkciji, nece se nista desit - odnosno, da ce nas iskljuciti!
Moramo protiv njih, moramo MI ovo promijeniti!

Imamo vremena do 1. Aprila!
Ako mi nista ne uradimo do tad, mozemo sve zaboraviti!

http://www.facebook.com/pages/PREMIER-L ... 41538&ap=1
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 11 mar 2011, 18:59

Neka nas kazne ( : Ne moze drugacije sa ljudima,koji nas vode i sa ljudima koji trpe.Kod nas se ocekuje da sve ovi lopovi rijese a ustvari to se nikad nece desiti.Tako je isto sto se tice politike i ostalih stvari.Jednostavno neka nas kazne i nema nam druge,uglavnom da je nesto ovako slicno u drugim zemljama,ja mislim dosad bih nekima cak i zivot bio u pitanju,ne bitno to,ono sto zelim da kazem jest,da nas narod samo suti itd,nista ne poduzima da se smradovi otjeraju sa pozicija na kojima su sad.Svi nesto J..... a nista ne cinimo da promjenimo neke stvari ili sta vec.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 11 mar 2011, 19:01

armageddon666 je napisao/la:Neka nas kazne ( : Ne moze drugacije sa ljudima,koji nas vode i sa ljudima koji trpe.Kod nas se ocekuje da sve ovi lopovi rijese a ustvari to se nikad nece desiti.Tako je isto sto se tice politike i ostalih stvari.Jednostavno neka nas kazne i nema nam druge,uglavnom da je nesto ovako slicno u drugim zemljama,ja mislim dosad bih nekima cak i zivot bio u pitanju,ne bitno to,ono sto zelim da kazem jest,da nas narod samo suti itd,nista ne poduzima da se smradovi otjeraju sa pozicija na kojima su sad.Svi nesto J..... a nista ne cinimo da promjenimo neke stvari ili sta vec.
Mozda bi bilo drobro, da nas suspenduju, al ne bas sad, ne sad kad imamo sansu ici na neko takmicenje, ne sad kad se nasi momci bore do zadnjeg..

http://www.facebook.com/pages/PREMIER-L ... 41538&ap=1
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

nihco

Post Postao/la nihco » 11 mar 2011, 19:27

ono sto mene u citavoj ovoj prici ljuti nije srpskohrvatska agresija, ona je tu vec 20 godina,u vecem ili manjem intewnzitetu, i trajace .......
problem je sto bosnjacke drustvenopoliticke strukture ne pridaju ni najmanji znacaj cinjenici da cemo biti jedina evropska drzava koja nece imati predstavnika u najvaznijoj sporednoj stvari .
nije potrebno posebno naglasavati sta za imidz jedne erzave znaci sport, narocito fudbal, uprkos tome ,bosnjacka elita se ponasa kao da se radi o sjevernoj koreji,a ne o bosni koje su im puna usta.
politika,naravno,ima veze sa svim segmentima drustva, pa tako i sportom. bosnjacka politicka oligarhija je ,direktno ili indirektno, u nfsbih, kao i u sve strukture drustva, delegirala spodobe poput usanovica, poasalica,colakovica......i na koga trebvamo biti ljuti?
dodik radi svoj posao,a u bosnjackim autoritetima ima,kao i citavo vrijeme,partnere u unistavanju bosne......
Sent from my Commodore 64

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2011, 19:30

Koliko glasova treba na skupstini? Je li dovoljno da bude bilo koja vecina, ili se moraju svi narodi slozit?

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 mar 2011, 19:39

Ta će Levati...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2011, 19:55

Cartman je napisao/la:Koliko glasova treba na skupstini? Je li dovoljno da bude bilo koja vecina, ili se moraju svi narodi slozit?
Slagacu te sada,ali mislim da je Petkovic nedavno rekao da je za izbor statuta potrebno 46 glasova od 60 delegata,a FSRS u skupstini ima 20 delegata.

p.s.U cetvrtak od 18:00 na RTRS-u ide neka debata u trajanju od sat vremena pod nazivom "NSBIH Predsednistvo ili predsednik".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2011, 20:00

Pa znate sta treba uradit ljudi, nacrtat se ispred te zgrade gdje ce bit ta skupstina, pa ko hoce neka glasa ne. Gdje su ti famozni fanaticosi? Kako je United fino rijesio problem sa Rooneyem. Pojavi mu se 20 likova ispred kuce i vicu mu da ce ga ubit ako predje u City, i on dan nakon toga potpisuje novi ugovor. Demokracija na dijelu. :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 mar 2011, 21:25

Za ostanak predsjedništva na čelu FSBiH glasali su: Bogdan Čeko, Marjan Jelić, Živko Marjanac, Slaviša Vujić, Ranko Cvijić, Josi Bevanda, Ivan Perić i Miroslav Ćorić, za jednog predsjednika bili su Sulejman Čolaković, Mensud Bašić, Muhidin Raščić, Suad Salihbašić, Mirsad Ibrišimbegović, dok je suzdržan bio Iljo Dominković.

Na kraju treba istači da je u pojedinim momentima sjednica bilo dosta žučno, pogotovo nakon glasanje za ostanak Predsjedništva, kada su se pojedinci okomili na Mensuda Bašića, kojeg su prozvali da je izigrao dogovor glasajući za jednog predsjednika.

Bilo kako bilo, sudbina bh. fudbala sada je u rukama delegata Skupštine, koja će se održati 29. marta u Sarajevu.
Bogami kockasti i RS-ovci pokusavaju na svaki nacin da pridonesu suspendiji :twisted:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 11 mar 2011, 21:28

Za ostanak predsjedništva na čelu FSBiH glasali su: Bogdan Čeko, Marjan Jelić, Živko Marjanac, Slaviša Vujić, Ranko Cvijić, Josi Bevanda, Ivan Perić i Miroslav Ćorić

Grobari BH fudbala.

Čeko je dobio batine od fanatikosa,pa nam sad vraća.
Ili mi se čini,ili je ovaj drugi iz Širokog brijega ? :?:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 11 mar 2011, 21:30

cim su se pocele fotelje ljuljati ovi "nasi" lopovi su glasali za jednog predsjednika, dok ovi ostali(usput bi im pozdravio familiju) sto i mrze ovu zemlju i hoce da je ruse u svim sferama zivota su naravno glasali protiv :evil:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 11 mar 2011, 21:31

Džoka_TM je napisao/la:Za ostanak predsjedništva na čelu FSBiH glasali su: Bogdan Čeko, Marjan Jelić, Živko Marjanac, Slaviša Vujić, Ranko Cvijić, Josi Bevanda, Ivan Perić i Miroslav Ćorić

Grobari BH fudbala.

Čeko je dobio batine od fanatikosa,pa nam sad vraća.
Ili mi se čini,ili je ovaj drugi iz Širokog brijega ? :?:
Bevanda je iz Širokog ;)
Jadan je naš fudbal !
G R B A V I C A 2

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 mar 2011, 21:33

Jest, ovaj je iz širokog, steta sto ga se pitari nisu doćepali onda na koševu :evil: :evil:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.