Safet Sušić - Pape

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 22:42

Izvini jeli ti to nesto slavis ili velicas pa tako nama preporucuje neke lijekove dok ces ti vjerovatno uzivati,samo neznam u cemu u lijepoj igri repke,trenerskim uspjesima Susica kroz karijeru,rezultatima kao recimo u Swedskoj,objasni nam sta slavis i velicas pa tako prepotentno nastupas...?
Stvarno je smješno nekog nazvati prepotentnim nakon što isti par postova prije popljuje čovjeka, koji, je u svakom slučaju, za nas sve ovdje fudbalski mag u svakom pogledu. Pa da nikad nikog trenirao nije zna više o fudbalu od nas sviju ovdje zajedno.

Šta slavim?
Pa koprcanje raznih kompleksaša na ovoj i sličnim temama, zabavlja me zaista.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 02 jun 2010, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 02 jun 2010, 22:43

kimbo je napisao/la:Evo moze pitanje za ove slijepe pobornike Papeta da ne kazem navijace Sarajeva:

Od kad mi ostali/pesimisticki naklonjeni "strucnjaci" smijemo kritikovati Papeta , da znam?

Poslije jos jednog potopa protiv Njemacke ,poslije pobjede naguzove protiv Luxemburga, puse od Francuske,puse od Rumunije , Cupanja protiv Bjelorusije,puse od Albanije.

Molim konkretan odgovor !! :D :D

p.s Evo Svedi na guzove 1 - 0 protiv Bjelorusije ! Dali go i branili se poslije !
Moj savjet ti je da ne navijas za Bosnu ima jos 200-tinjak repki u svijetu pa bujrum izaberi.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 jun 2010, 22:48

Ovo moze samo kod nas. Covjek nije ni poceo da radi,a vec ne valja.Pesimisticnijeg naroda nigdje nema. Nekima ne valja sto nije bio ovdje,sto je iz Zavidovica,nekima sto je igrao za Sarajevo,nije patriota,sto ne zna da prica,a vecina se povede za drugima pa ako svi seru po nekome mogu i ja,ionako je vecina ovdje glupa da sami razmisljaju.
Ako cemo pravo,onda je i veliki Ivica Osim uvijek odbijao mogucnost da nas trenira,a mogao je,hocemo li onda srati i po njemu?
Vjerovatno bi,samo da imamo priliku da on bude selektor.Zato sto smo jednostavno takav glup i supacki narod. Ni jedan nam nije valjao od 92,ni Fuko,Hadzibegic,Baka,Ciro,srali smo po svima,zasto bi Pape bio izuzetak.
Pa navalimo......

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 02 jun 2010, 22:50

Ja sam iz Zavidovica, sta vam smeta sto je on iz Zavidovica ? Sta imate protiv Zavidovica ? :D

I vec ste osudili covjeka na neuspjeh a nije jos ni kreno ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 22:51

seha je napisao/la:Ja sam iz Zavidovica, sta vam smeta sto je on iz Zavidovica ? Sta imate protiv Zavidovica ? :D

Zavidovićani prava raja. Znaš koga s Gvozdenog? :)

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 02 jun 2010, 22:52

VanBasten je napisao/la:
seha je napisao/la:Ja sam iz Zavidovica, sta vam smeta sto je on iz Zavidovica ? Sta imate protiv Zavidovica ? :D

Aha :) Znam, znam da ti nisi odatle ?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 jun 2010, 22:54

VanBasten je napisao/la:
Izvini jeli ti to nesto slavis ili velicas pa tako nama preporucuje neke lijekove dok ces ti vjerovatno uzivati,samo neznam u cemu u lijepoj igri repke,trenerskim uspjesima Susica kroz karijeru,rezultatima kao recimo u Swedskoj,objasni nam sta slavis i velicas pa tako prepotentno nastupas...?
Stvarno je smješno nekog nazvati prepotentnim nakon što isti par postova prije popljuje čovjeka, koji, je u svakom slučaju, za nas sve ovdje fudbalski mag u svakom pogledu. Pa da nikad nikog trenirao nije zna više o fudbalu od nas sviju ovdje zajedno.

Šta slavim?
Pa koprcanje raznih kompleksaša na ovoj i sličnim temama, zabavlja me zaista.
:lol: :lol:

reci im Marco, sunce moje zarko. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 22:58

seha je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Aha :) Znam, znam da ti nisi odatle ?
Nisam, ja sam ti sarajlijica. Ali dole mi živi jedan od najdražih insana. Kontam da mu banem ovog mjeseca malo.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 02 jun 2010, 23:02

VanBasten je napisao/la: Nisam, ja sam ti sarajlijica. Ali dole mi živi jedan od najdražih insana. Kontam da mu banem ovog mjeseca malo.
Kako se zove ? Mozda ga znam ;) I de necemo ovako idemo u off :D

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 jun 2010, 23:08

E vala vi iz zavidovica bi ga trebali popljuvati vise nego iko drugi...
Covjek vam je napravio 5-6 stadiona da se djeca imaju gdje okupljati pa dvoranu vam napravio,donirao skolama opremu,pomoga onima kojim treba para za skupe operacije pa vas spominje i dici se u svakoj izjavi porijeklom iz Zavidovica kao i Bosnom i Hercegovinom...
Jadni mi kad zaboravimo njegove izjave za par mjeseci...
Malo je nama Srebrenica da bi se dozvali pameti.....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 02 jun 2010, 23:18

Za_raju je napisao/la:E vala vi iz zavidovica bi ga trebali popljuvati vise nego iko drugi...
Covjek vam je napravio 5-6 stadiona da se djeca imaju gdje okupljati pa dvoranu vam napravio,donirao skolama opremu,pomoga onima kojim treba para za skupe operacije pa vas spominje i dici se u svakoj izjavi porijeklom iz Zavidovica kao i Bosnom i Hercegovinom...
Malo je nama Srebrenica da bi se dozvali pameti......
Ma nije on nista duzan uradit za Zavidovice nisu ni njemu Bog zna sta Zavidovici dali... Ali u pravu si i slazem se stobom ne treba nikad zaboravit svoj kraj,svoje ljude, svoju raju. Evo vam neke i pozitivne osobine o Papetu, slucajno znam covjeka koji je bio jedno vrijem u NK Krivaju ( nesto ne znam ni ja sta al je bio ) i trazili su od Papeta neke pare, napisano je na papir sta hoce ( neke "sitnice" kopacke ovo ono ) Pape je samo uzeo papir i proslijedio nije ni citao i reko da se to da NK Krivaji... I da prijateljska utakmica protiv Turske iso je sa mnom covjek koji je proveo djetinstvo sa Papetom citavo poluvrijeme je Pape proveo sa njim nije zaboravio raju itd itd raspitivo se dosta ( mada to bas i ne pokazuje svojim postupcima ) A da govorilo se i da ce nam reprezentaciju dovest na dan-dva kraje maja ali nista ne bi od tog. (mozda je i bolje sto nije neki bi mu mozda prigovarali da pravi " cirkus " ). Sve u svemu nije toliko los Pape ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jun 2010, 01:09

seha je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:E vala vi iz zavidovica bi ga trebali popljuvati vise nego iko drugi...
Malo je nama Srebrenica da bi se dozvali pameti......
Ma nije on nista duzan uradit za Zavidovice nisu ni njemu Bog zna sta Zavidovici dali... Ali u pravu si i slazem se stobom ne treba nikad zaboravit svoj kraj,svoje ljude, svoju raju. Evo vam neke i pozitivne osobine o Papetu, slucajno znam covjeka koji je bio jedno vrijem u NK Krivaju ( nesto ne znam ni ja sta al je bio ) i trazili su od Papeta neke pare, napisano je na papir sta hoce ( neke "sitnice" kopacke ovo ono ) Pape je samo uzeo papir i proslijedio nije ni citao i reko da se to da NK Krivaji... I da prijateljska utakmica protiv Turske iso je sa mnom covjek koji je proveo djetinstvo sa Papetom citavo poluvrijeme je Pape proveo sa njim nije zaboravio raju itd itd raspitivo se dosta ( mada to bas i ne pokazuje svojim postupcima ) A da govorilo se i da ce nam reprezentaciju dovest na dan-dva kraje maja ali nista ne bi od tog. (mozda je i bolje sto nije neki bi mu mozda prigovarali da pravi " cirkus " ). Sve u svemu nije toliko los Pape ;)
Nemoj tako pokvari cejf @raji :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 03 jun 2010, 01:19

Pape ce veceras trasirati put Vahi na kormilu repke!

Kako god da vecerasnja utakmica prodje, misljenja sam da Pape nije za velika dela i da nebi trebalo da trosi dragoceno vreme BH navijacima do kraja kvali. za EP. Stari se konj neuci! 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jun 2010, 01:21

cole-ch je napisao/la:Pape ce veceras trasirati put Vahi na kormilu repke!

Kako god da vecerasnja utakmica prodje, misljenja sam da Pape nije za velika dela i da nebi trebalo da trosi dragoceno vreme BH navijacima do kraja kvali. za EP. Stari se konj neuci! 8-)
Vaha :shock: pa za pet hiljada eura prije ces dovesti Capela nego njega.
Uostalom kad je propao ko'Grcka sa onakvom ekipom Slonovace.Sta bi tek bilo sa nama.
Neka njega na safariju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 03 jun 2010, 01:31

Je li doista mislite da Pape radi za tih pet hijada ? :roll:
93,4 % " !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jun 2010, 02:32

ambrozija je napisao/la:Je li doista mislite da Pape radi za tih pet hijada ? :roll:
I manje,dok pokrije putne troskove ne ostane mu ni toliko.
kao sto vidis niti voza kolica po Konzumu niti mu u zvaljama ili zubima ostane malo cokolade dok je reklamira.
zato nam bajni tehnicari i ''veliki'' strucnjaci u sirokom luku izbjegavaju repku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 jun 2010, 08:02

harishp je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:Je li doista mislite da Pape radi za tih pet hijada ? :roll:
I manje,dok pokrije putne troskove ne ostane mu ni toliko.
kao sto vidis niti voza kolica po Konzumu niti mu u zvaljama ili zubima ostane malo cokolade dok je reklamira.
zato nam bajni tehnicari i ''veliki'' strucnjaci u sirokom luku izbjegavaju repku.
I do kakvog zakljucka dolazimo?
Do tog da je Susic mali strucnjak ,da nece niko strucan iz "vana" da se kaci u kolo sa Usanovicem i kompanijom,i da bi Amar Osim bio najbolje rijesenje za nas jer ima instituciju iza sebe i moze kad god zapne da okrene telefon i dobije savijet...
Ljudi moji druge nam nema dok u savez nedodju Barbarez i istinski ljubitelji BiH...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 03 jun 2010, 08:14

ma kakav Pape,vise voli i hvali Francuze nego BIH,a posebno FKS,taj klub mu je sve dao i on nista..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2010, 08:53

Mnogo vremena ce proci pa da repka djeluje makar opasno kao sto je bila sa Cirom!
Pape je legenda fudbalska, trenerska naprotiv!
Ono sto je Ciro uradio tesko ce biti dostizno i Hrvatskoj i BiH.
Definitivno ako dozivimo debakl protiv Njemacke vrijeme je da se razmislja o novom selektoru, da se spasava sto se spasiti da!
Postujem i volim Papeta al' ne mogu se oteti utisku da daleko necemo dogurati! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 03 jun 2010, 09:34

Mamne ništa protiv Papeta,ali vratimo se malo kroz istoriju naše BH repke!Ne mogu da se sjetim redoslijeda selektora od 95 pa do Ćire,međutim,moramo biti realni pa reći da je Ćiro Papetu ostavio repku na pladnju.Uigrana repka,dobra atmosfera pred svako okupljanje i šta treba više.?Ovdje i leži odgovor na pitanje da li bi Pape preuzeo repku u trenutku kada je Ćiro to učinio.Svi znamo da ovo nije PRVI put da je Papetu nuđeno seletorsko mjesto,ali Papundek je uvijek imao izgovor "nije dobar trenutak","ne mogu sada iz Pariza","ako ne bude ponude iz PSG vidjetčemo",itd itd.E,sada može!Nema aganžmana na mapi,dobri igrači u repki i ostalo gore navedeno.No,pitamo se šta je sa največim patriotom,kojeg je BiH fudbal imao?ŠTA JE SA SERGEJOM BARBAREZOM?Barba je taj koji je ovog puta ZASLUŽIO da bude selektor Naše BH repke!UVIJEK je bio tu za repku zajedno sa Hibićem.Bolićem,Baljićem itd.Neki će reći da nema iskustva!?Pa kojeg to iskustva Pape ima?Na kraju krajeva naši reprezentativci su 90% bili za to da kada je Ćiro otišao,da ga BARBA zamjeni,jer su gotovo svi kroz repku upoznali Barbareza.Vidjetčemo več od danas(03.06.),kako stvari idu dalje!Pozdrav.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.