Сарајево-$,$ - Сарајево $,? $ $ на ТВ,$ јесу ? &!
?-&,не " ' ? " $,$ " " " " 2,? & " % ? " ? "!
?-$,& - ",$ $ опет $

?-?," пар ?,$ ? " "
$-$,$ & $ $ $
"-" 5-0 за "
?-",$ ",$ - го $,? & не $ ' & у $ ? $,а " ' $ ?,а $ & не " у Сарајеву,& - % " "

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Po tebi svaka utakmica Veleza do kraja prvenstva je dogovorena+19drina45+ je napisao/la:$-" х Гост -,зна $ - опстат,у & " " ? $ $.
Сарајево-$ 1 $ - $ & % ? $," су " " & ово.
?-& x & срцу $,? ? " " $ $,јер & је - ".
?-$ 1 ' " ? % је ? ? са ? у $," се $ " - &.
?-? 1 Ово је $,& $ ' ¥ " % о '.
$-$ 1 $ се,? ",? " 100% ".
"-" 1 $ је " ".
?-" 1 " - ово узет,$ $ " ".
Crni gavran je napisao/la:Sloboda /TUZLA/- Zrinjski/MOSTAR/ 1 Zrinjski tradiocionalno dobro igra na Tusnju, ali nije vise Zrinjski sto je bio, a sumnjam da ce mu Sloboda pokloniti bod(ove)
Sarajevo - Buducnost/BANOVICI/ 1 Buducnost je vec ispala iz lige(po meni)
Slavija/ISTOCNO SARAJEVO/ - Borac/BANJALUKA/ x2 Nit treba Slaviji, a ne treba ni Borcu, jer je Borac vec prvak. Bice to jedna lijepa prijateljska utakmica, otvorena sa puno golova. Borac je kvalitetniji, stoga mu dajem prednost.
Celik/ZENICA/- Rudar/PRIJEDOR/ 1 Rudar se visoko vinuo, pa ce ga Celik prizemljiti. Pa mora neko![]()
Velez/MOSTAR/ - Olimpic/SARAJEVO/ 1 Jednostavno, Velez ne lezi Olimpiku, mada je Olimpik duplo bolja ekipa po imenima
Drina/ZVORNIK/ - Zvijezda/GRADACAC/ 2 Zvornicani moraju prihvatiti cinjenicu da PL nije za njih. Zvijezda je prejaka i prenezgodna, da bi se na njoj vadili
Siroki Brijeg - Travnik X Siroki bi mogao osvojiti prvi proljetni bod protiv favorizovanih Travnicana![]()
Leotar/TREBINJE/-Zeljeznicar/SARAJEVO/ 1 Zeljo je u krizi, u zadnje dvije utakmice su katastrofa i protiv Sirokog a i protiv Slobode. Utakmicu sa Dinamom ne racunam jer je bila revijalnog karaktera. Radi te krize, predvidjam njihov poraz, mada bi volio da pobijede
Ma nemisli on na ime i velicinu kluba, nego na kvalitetu igraca koji igraju trenutno u Velezu i u OlimpiCu i gdje bi se ja djelomicno slozio sa gavranom, ali ipak je meni draze sto sad trenutno okosnicu ekipe cine djeca ponikla u Velezu, pa ce za koju godinu vrijediti mnogo vise nego neki tamo propali brazilci koji igraju za OlimpiC!oldbridge je napisao/la:Kako je olimpic vece ime od imena VELEŽ ? Niti je sad , niti ce ikad biti . Jedno je forma , drugo je tradicija i ime nekog tima.
dzaba ti sva prica..vi gace skidate vec u busuBianconeri1988 je napisao/la:Leotar - Željezničar 0:2![]()
Ako bude ovaj rezultat, svi će govoriti da je dogovoreno, a ako Leotar dobije govorit će da se znalo da uzma to domaćin, ako bude x reći će miroljubivo, niko neće reći zaslena pobjeda Želje
Ne ne..mi ce mo aplaudirati i svrsavati od srece, kakva stela sta ti je.Bianconeri1988 je napisao/la:Leotar - Željezničar 0:2![]()
Ako bude ovaj rezultat, svi će govoriti da je dogovoreno, a ako Leotar dobije govorit će da se znalo da uzma to domaćin, ako bude x reći će miroljubivo, niko neće reći zaslena pobjeda Želje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.