La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Brnjoo
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Brnjoo » 22 sep 2010, 19:08

Al zato jes isti trener koji je vodio Union kad su nas izbacili iz Kupa Kralja :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2010, 19:11

Brnjoo je napisao/la:Al zato jes isti trener koji je vodio Union kad su nas izbacili iz Kupa Kralja :lol:
:D :D ma prolazimo mi ovo, nije frka
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 sep 2010, 20:41

Murcia kakav cudan klub :? imaju stadion kakvog bi mnogo veci klubovi pozelili jos kada su igrali u prvoj ligi Budžet im bio jako velik mislim oko 7-8 mjesta i pored svega toga ispali evo sada u 3 ligi slika koliko sam vidjeo imaju u planu da se vrate u Primeru vrlo brzo gdje im je i mjesto 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2010, 20:44

juznjak> je napisao/la:Murcia kakav cudan klub :roll: imaju stadion kakvog bi mnogo veci klubovi pozelili jos kada su igrali u prvoj ligi Budžet im bio jako velik mislim oko 7-8 mjesta i pored svega toga ispali evo sada u 3 ligi slika koliko sam vidjeo imaju u planu da se vrate u Primeru vrlo brzo gdje im je i mjesto 8-)
e stvarno cudno to kako neki klubovi iz dobre pozicije odleprsaju(jos ne mogu prezaliti betis, igrali su sjajno)
nadam se da ce se vratiti @juznjaku da bude zanimljivije :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 sep 2010, 20:46

Betis se vraca ove sezone 100 % :D jos Celta i Elche niko sretniji od mene 8-) al tesko pored Valadolida ili Raya slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:57

juznjak> je napisao/la:Betis se vraca ove sezone 100 % :D jos Celta i Elche niko sretniji od mene 8-) al tesko pored Valadolida ili Raya slika
Ma ima u 2.ligi puno da se igra jarane :mrgreen: 42 kola :?
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 23:01

slika :mrgreen: afro stil S.Ramosa
slika

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 sep 2010, 01:01

slika Logrones
slika Castellon
slika Real Oviedo
slika UE Lleida
slika Compastela
slika Real Murcia
slika Cadiz CF
slika D.Alaves
slika CD Badajoz
slika Merida CD
slika Extremadura CF
Stadioni u Spaniji, napomena ovi klubovi neigraju u 2 ligi 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 sep 2010, 12:10

Sve treceligasi 8-) Cadizov ce biti najljepsi ostala im je jos 1 tribina da je preurede onda ide krov slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 sep 2010, 12:17

Valjda CompOstela, a ne CompAstela. :D Ih, kad se samo sjetim njih u prvoj ligi. No, čisto sumnjam da će se vratiti tamo u sljedećih nekoliko godina.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 sep 2010, 14:29

Monolog je napisao/la:Valjda CompOstela, a ne CompAstela. :D Ih, kad se samo sjetim njih u prvoj ligi. No, čisto sumnjam da će se vratiti tamo u sljedećih nekoliko godina.
Onaj nakav Bugarin Lubomir Penev im bio najbolji igrač, zabijo na svakoj tekmi. Metar i po preko leđa. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 sep 2010, 18:00

Sta rec za Extramaduru kad se njih sjetim :D daleko im kuca od Primere :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 sep 2010, 21:38

Ma ima kamara tih ekipica koje su prodefilovale kroz primeru, a sad ih nigdje nema (Merida, Salamanca, Extremadura,Oviedo, Numancia, Las Plamas, Murcia, Albacete, Huelva...). Neke su i jedno vrijeme bile u vrhu (Celta, Alaves). Drago mi je što se Sociedad vratio, Betis i Rayo su na dobrom putu. Žao mi je Ovieda koji je trenutno u trećoj ligi,a stadion im je stalno pun. Sjećam se kad su igrali u Primeri golman im je bio neki Buljubašić, a fol Argentinac je bio. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 sep 2010, 21:46

Kako li se zvao onaj crnac sto je igro u Oviedu?
Mislim da je u napadu igro
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 sep 2010, 21:47

alan_kardec je napisao/la:Ma ima kamara tih ekipica koje su prodefilovale kroz primeru, a sad ih nigdje nema (Merida, Salamanca, Extremadura,Oviedo, Numancia, Las Plamas, Murcia, Albacete, Huelva...). Neke su i jedno vrijeme bile u vrhu (Celta, Alaves). Drago mi je što se Sociedad vratio, Betis i Rayo su na dobrom putu. Žao mi je Ovieda koji je trenutno u trećoj ligi,a stadion im je stalno pun. Sjećam se kad su igrali u Primeri golman im je bio neki Buljubašić, a fol Argentinac je bio. :lol:
Kakav crni Buljubasic u R.Oviedu...Esteban je bio golman najmanje godina i Unzue ex Barce ali on je bio pred kraj karijere , obadva Spanjolci ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 sep 2010, 21:49

nevjernik je napisao/la:Kako li se zvao onaj crnac sto je igro u Oviedu?
Mislis na Dely Valdes (Panama) :mrgreen: Jeste napadac, golgeter 8-)
slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 23 sep 2010, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2010, 21:50

Los*Blancos je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Ma ima kamara tih ekipica koje su prodefilovale kroz primeru, a sad ih nigdje nema (Merida, Salamanca, Extremadura,Oviedo, Numancia, Las Plamas, Murcia, Albacete, Huelva...). Neke su i jedno vrijeme bile u vrhu (Celta, Alaves). Drago mi je što se Sociedad vratio, Betis i Rayo su na dobrom putu. Žao mi je Ovieda koji je trenutno u trećoj ligi,a stadion im je stalno pun. Sjećam se kad su igrali u Primeri golman im je bio neki Buljubašić, a fol Argentinac je bio. :lol:
Kakav crni Buljubasic u R.Oviedu...Esteban je bio golman najmanje godina i Unzue ex Barce ali on je bio pred kraj karijere , obadva Spanjolci ;)
Jose Maria Buljubasich pola hrvat-pola Gauco igrao ako se ne varam 1998,ali nije odigrao ni 10 tekmi u Oviedu,tek je poceo igrati kada se vratio u svoj maticni klub Rosario.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 sep 2010, 21:50

nevjernik je napisao/la:Kako li se zvao onaj crnac sto je igro u Oviedu?

Panamac Dely Valdez.

Los*Blancos je napisao/la: Kakav crni Buljubasic u R.Oviedu...Esteban je bio golman najmanje godina i Unzue ex Barce ali on je bio pred kraj karijere , obadva Spanjolci ;)
http://www.todocoleccion.net/este-97-98 ... ~x11738309
RIP Adis Selmanović

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 sep 2010, 21:55

jes taj Valdez, evo ga

slika
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 sep 2010, 21:57

@alan_karadac http://es.wikipedia.org/wiki/José_María_Buljubasich ima korijen Hrvatski :mrgreen: bio je tu 1 sezonu 97/8 nije ni branio u R.Oviedu :mrgreen: :mrgreen: On nema statistiku kao golman R.Ovieda..Esteban je bio lav, cak je zahv.dobri odbranama par puta bio rezrv.golman Spanije, mislim da ima 1 nastup :mrgreen:
slika Sada brani u Almeriji, sijedi na klupi doduse brani brazilac Alves mladji golman 8-)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []