je li to znači vama i respekt i bodovi,a Olimpiku ŠIPAKKB-TM87 je napisao/la:" Gostu respekt, nama bodovi "![]()
![]()
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Zadnja izmjena: r_emir, dana/u 04 avg 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
I sta bi sa Green Unionom?Jestel' imali debi veceras?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
herbion je napisao/la:pojedinacno i kolektivno smo mnogo jaci u ovom trenutku od Zelje
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- bistrikboy
- Kontakt:
Vrijeme ce pokazatiŽeljovac je napisao/la:herbion je napisao/la:pojedinacno i kolektivno smo mnogo jaci u ovom trenutku od Zelje
@butmiran
Ma niko sem nas nije bio odakle vam uopste to!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije mi jasno kako neko kao sto je Prljaca moze uopste voditi neku ekipu a posebno ekipu u koju se ulazu pare i dovode igraci. Gracic treba dovesti pravog trenera ako hoce nesto da uradi. I naravno, dozvoliti treneru da bira igrace koji su mu potrebni.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Prljača je budućnost bh. fudbalaStole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno kako neko kao sto je Prljaca moze uopste voditi neku ekipu a posebno ekipu u koju se ulazu pare i dovode igraci. Gracic treba dovesti pravog trenera ako hoce nesto da uradi. I naravno, dozvoliti trenerau da bira igrace koji su mu potrlebni.
E onda nam je svijetla buducnostmaltasa je napisao/la:Prljača je budućnost bh. fudbalaStole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno kako neko kao sto je Prljaca moze uopste voditi neku ekipu a posebno ekipu u koju se ulazu pare i dovode igraci. Gracic treba dovesti pravog trenera ako hoce nesto da uradi. I naravno, dozvoliti trenerau da bira igrace koji su mu potrlebni.
- samir_tm87
- Kontakt:
trans vam je najaci , i kad ste ga prebacili na zapad nisam vidio sta pise na njemu , a parola , prvo ste je nesto razvlacili pa sastavljali , vidio sam samo da pise nesto SAMI , namjestili ste je i niste je pokazivali nikom , valjda vas bilo stid 
i odlucite se na kojoj tribini cete da navijate , sjever ili zapad
Haha al znao sam da ce ovo neko napisatiThe Game je napisao/la:E onda nam je svijetla buducnostmaltasa je napisao/la:Prljača je budućnost bh. fudbalaStole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno kako neko kao sto je Prljaca moze uopste voditi neku ekipu a posebno ekipu u koju se ulazu pare i dovode igraci. Gracic treba dovesti pravog trenera ako hoce nesto da uradi. I naravno, dozvoliti trenerau da bira igrace koji su mu potrlebni.
Trebao je prekinut jbg mozda bi bilo ponovo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opa ,pokusaj promocijesamir_tm87 je napisao/la:trans vam je najaci , i kad ste ga prebacili na zapad nisam vidio sta pise na njemu , a parola , prvo ste je nesto razvlacili pa sastavljali , vidio sam samo da pise nesto SAMI , namjestili ste je i niste je pokazivali nikom , valjda vas bilo stid
Koliko ih je bilo?
- samir_tm87
- Kontakt:
-A- je napisao/la:Opa ,pokusaj promocijesamir_tm87 je napisao/la:trans vam je najaci , i kad ste ga prebacili na zapad nisam vidio sta pise na njemu , a parola , prvo ste je nesto razvlacili pa sastavljali , vidio sam samo da pise nesto SAMI , namjestili ste je i niste je pokazivali nikom , valjda vas bilo stid
i odlucite se na kojoj tribini cete da navijate , sjever ili zapad. Hajde nemojte ih,momci su mozda malo stidljivi,polako.
Koliko ih je bilo?
4-5
nezzz tacno ocm
samo znam da su prvo kacili trans na sjever , i onda ga prebacili na zapad
herbion je napisao/la:Muhamed Subasic,Vedran Jese,Nikola Kolarov,Thiago,Milos Vidovic,Velagic Azur,Mujic,Alimanovic,Samir Kapic,Hadjanovic a gdje su novi argentinci,brazilac,Durak,Savic i dr.
Ovo je igracki kadar koji Zeljo i svaki drugi PL bi rado imao u svojim redovima.
Pusti se ti smajlića. Čovjek nije daleko od istine. Dobro možda je malo pretjerao i previše ih nabrojao, al Olimpik trenutno u kadru sigurno ima 6-7 igrača koji bi brz problema imali zapaženu ulogu u Želji.Cuspajz je napisao/la:herbion je napisao/la:Muhamed Subasic,Vedran Jese,Nikola Kolarov,Thiago,Milos Vidovic,Velagic Azur,Mujic,Alimanovic,Samir Kapic,Hadjanovic a gdje su novi argentinci,brazilac,Durak,Savic i dr.
Ovo je igracki kadar koji Zeljo i svaki drugi PL bi rado imao u svojim redovima.
Ima tu nekog materijala. Samo mi se čini da je ovaj Subašić ludo izvikan. U novinama Olimpik nevoljko prihvata ponude Belgijanaca od 600.000 eura za njega, jer je i Schalke u utrci
Jednom je stvarno dobro povukao loptu u sredinu, ali mu je maltene svaki posjed završio pogrešnom predajom. Ma baš loše. A ja ga još za reprezentaciju predlagao
Alimanović je na tren bio opasan i mislim da je Kapić bio najopasniji, definitivno. Neuhvatljiv za Mešića, koji je baš pao u formi.
Sad se sjetih detalja. Olimpik je kod 0:1 imao situaciju da izbori penal, samo da je lik htio pasti. Bio bi to penal glup do bola i iz potpuno bezopasne situacije, ali sudija je već bio spreman da ga svira i momak je bio blago fauliran, ali je jednostavno odlučio da ostane na nogama. Hvala mu ko god da je!
Sad se sjetih detalja. Olimpik je kod 0:1 imao situaciju da izbori penal, samo da je lik htio pasti. Bio bi to penal glup do bola i iz potpuno bezopasne situacije, ali sudija je već bio spreman da ga svira i momak je bio blago fauliran, ali je jednostavno odlučio da ostane na nogama. Hvala mu ko god da je!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sta da ti kazem osim ...maltasa je napisao/la:Prljača je budućnost bh. fudbalaStole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno kako neko kao sto je Prljaca moze uopste voditi neku ekipu a posebno ekipu u koju se ulazu pare i dovode igraci. Gracic treba dovesti pravog trenera ako hoce nesto da uradi. I naravno, dozvoliti trenerau da bira igrace koji su mu potrlebni.
AMAR OSIM
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Gdje su se sakrile vođe Olimpika!Mislim na onu dvojicu ubleha (cole i pabizo),niđe ih ni na mapi!?Izađite iz vučije jazbine,da se malo šalimo
.
Dabogda vam sve takve bile i trag vam se zameo i nikad vise ne vidjeli PL. Cime se vi sve sluzite - bravo Zelji prvi ih je stuko - idemo sljedeci....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ako budu igrali kao sinoć, svi će ih stući.bparena je napisao/la:Dabogda vam sve takve bile i trag vam se zameo i nikad vise ne vidjeli PL. Cime se vi sve sluzite - bravo Zelji prvi ih je stuko - idemo sljedeci....![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e moj olimpice... neces ti vidjeti nikada boda protiv zelje...
stvarno slabo...
samo radi statistike: 11 utakmica 11 pobjeda zelje!!! to nema ni bayern protiv najmanjih klubova!!!
stvarno slabo...
samo radi statistike: 11 utakmica 11 pobjeda zelje!!! to nema ni bayern protiv najmanjih klubova!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Imao je Musemica, koji je sigurno najbolji na ovim prostorima, pa je i njega otjerao...Stole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno kako neko kao sto je Prljaca moze uopste voditi neku ekipu a posebno ekipu u koju se ulazu pare i dovode igraci. Gracic treba dovesti pravog trenera ako hoce nesto da uradi. I naravno, dozvoliti treneru da bira igrace koji su mu potrebni.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.