Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Kakva partija Bicakcica , bravo momcino i ne obaziri se na strucnjake koji prednost u reprezentaciji daju Graovcima i Cocalicima ispred tebe. Ipak ti igras u slabasnoj Bundesligi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno nas najbolji stoper.Kakve samo partije pruža u zadnje vrijeme
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Zaista skandalozna odluka Bazdarevica da mu uskrati poziv sama cinjenica da je u Bundes Ligi daje mu prednost naravno igrac koji je zakovan za klupu ne treba dobit poziv al on se stalno vrti oko prvih 11
Dosadni ste više sa tim što Ermin nije pozvan. Pozvao je ostale da vidi koliko mogu pružiti jer se u ovom trenutku nudi dosta štopera, i pozvao je Šunjića prije kako bi mu digao samopouzdanje jer ne igra u Stuttgartu.
Ermin je siguran na spisku za kvalifikacije i dajte da se završi ta priča, nemojte biti dosadni.
Ermin je siguran na spisku za kvalifikacije i dajte da se završi ta priča, nemojte biti dosadni.
Razumijem skepticnost jer su ljudi navikli na rad proslog selektora. Treba sacekati kvalifikacije, znali smo kritikovati Safeta sto nikoga ne poba u prijateljskim a sad se kritikuje Mesa iako zove nove igrace, a jasno je da tako neko mora otpasti, ne mozemo pozvati 30 igraca.Ibizevic je napisao/la:Dosadni ste više sa tim što Ermin nije pozvan. Pozvao je ostale da vidi koliko mogu pružiti jer se u ovom trenutku nudi dosta štopera, i pozvao je Šunjića prije kako bi mu digao samopouzdanje jer ne igra u Stuttgartu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
Bitno je da se kuka i pljujepinoglavi je napisao/la:Razumijem skepticnost jer su ljudi navikli na rad proslog selektora. Treba sacekati kvalifikacije, znali smo kritikovati Safeta sto nikoga ne poba u prijateljskim a sad se kritikuje Mesa iako zove nove igrace, a jasno je da tako neko mora otpasti, ne mozemo pozvati 30 igraca.Ibizevic je napisao/la:Dosadni ste više sa tim što Ermin nije pozvan. Pozvao je ostale da vidi koliko mogu pružiti jer se u ovom trenutku nudi dosta štopera, i pozvao je Šunjića prije kako bi mu digao samopouzdanje jer ne igra u Stuttgartu.

Objasnio momak.Ibizevic je napisao/la:Dosadni ste više sa tim što Ermin nije pozvan. Pozvao je ostale da vidi koliko mogu pružiti jer se u ovom trenutku nudi dosta štopera, i pozvao je Šunjića prije kako bi mu digao samopouzdanje jer ne igra u Stuttgartu.

"We need to suffer. And we need to fight."
Sta ces kad se svaki navijac voli igrati selektoraGoalgetter je napisao/la: Bitno je da se kuka i pljuje

Ko je htio da slusa, mogao je zakljuciti da je Mesi plan u proslim kvalifikacijama prodjemo u baraz a onda i na EP na iskustvo igraca i tima, nazalost zaustavljen je na zadnjoj stepenici. Tesko mozemo traziti dobru igru a dosao je na klupu kada je bila katastrofalna atomsfera u reprezentaciji, nismo imali nikakvog sistema igre, i sa potencijalnim reprezentativcima smo bili u debelom minusu a svaka utakmica bila kao finale.
Imao je odlicnih odluka poput forsiranja Visce protiv Izraela, ubacivanjem Mede i Djurica koji su nam rijesili ulazak u baraz, ali i onih losijih poput Vranjesa na DM i taktike u barazu. Bitno je da nije tvrdoglav, da uoci kada pogrijesi i vise ne ponavlja to, i da nam prije svega ta greska ne utice na rezultat.
Strasno je koliko poziv u reprezentaciju utice na igraca i trenera u klubu. Djuric postao standardan poslije one utakmice protiv Velsa, evo i Vrancic dobio priliku u prvih 11 poslije dugo vremena, a odmah nakon reprezentativne pauze. Bicakcicu za karijeru i samopouzdanje vise-manje nista ne znaci da li ce odigrati poluvrijeme u prijateljskoj protiv Luksemburga/Svicarske, jedino se moze zainatiti da jos bolje igra i da posalje Mesi poruku da naredni put nekoga drugog izostavi ukoliko zeli probati nove igrace na toj poziciji.
Ja sam optimista cak i za prvo mjesto ukoliko nastavimo sa ovom igrom, i Mesa sa ovim radom. Mislim da bi napokon mogli imati tim koji nece smijesno izgledati ukoliko samo 1 igrac iz prvih 11 izostaje.
Nad tobom sunce najljepše sja
Vise ste dosadni vi koji opravdvate hladnokrvno odstranjivanje jednog od boljih igraca odbrane a pozivanje tresa iz Nagorno Korcobaha i tome slicno. Cuj pozvao ostale da vide koliko mogu pruziti, a JEDINOG Bicakcica BEZ RIJECI OBJASNJENJA izostavio????? Valjda bi bio red (sve da je tako) da makar nazove momka koji IGRA i to mozda ponajbolje u karijeri, ...ja sam gledao nekoliko zadnjih utakmica izgleda bas sazrio i cini mi se da je jedina opcija za startnih 11 kada se Spaha povuce. Mesa kad se pogleda vidi se na faci da je pakostan, onaj zli GARGAMEL,mora da mu je beogradjanka trznula ne Bicinu frizuru pa ga ovaj drzi podalje.Ibizevic je napisao/la:Dosadni ste više sa tim što Ermin nije pozvan. Pozvao je ostale da vidi koliko mogu pružiti jer se u ovom trenutku nudi dosta štopera, i pozvao je Šunjića prije kako bi mu digao samopouzdanje jer ne igra u Stuttgartu.
Hatuna je napisao/la:Vise ste dosadni vi koji opravdvate hladnokrvno odstranjivanje jednog od boljih igraca odbrane a pozivanje tresa iz Nagorno Korcobaha i tome slicno. Cuj pozvao ostale da vide koliko mogu pruziti, a JEDINOG Bicakcica BEZ RIJECI OBJASNJENJA izostavio????? Valjda bi bio red (sve da je tako) da makar nazove momka koji IGRA i to mozda ponajbolje u karijeri, ...ja sam gledao nekoliko zadnjih utakmica izgleda bas sazrio i cini mi se da je jedina opcija za startnih 11 kada se Spaha povuce. Mesa kad se pogleda vidi se na faci da je pakostan, onaj zli GARGAMEL,mora da mu je beogradjanka trznula ne Bicinu frizuru pa ga ovaj drzi podalje.Ibizevic je napisao/la:Dosadni ste više sa tim što Ermin nije pozvan. Pozvao je ostale da vidi koliko mogu pružiti jer se u ovom trenutku nudi dosta štopera, i pozvao je Šunjića prije kako bi mu digao samopouzdanje jer ne igra u Stuttgartu.
Burazeru mozda nemas dovoljno godina da sve shvatis ali valjda si skontao da su Gargamel i Strumfovi u stvari samo izmisljeni likovi iz crtanog filma.. Opusti se bolan bolan.....
Ma Hatuna je odavno na ignoru, nema potrebe da mu iko replicira
Ibizevic je napisao/la:Ma Hatuna je odavno na ignoru, nema potrebe da mu iko replicira
nije vise normalno sta pise lik ...
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Sine ne gotivim ni ja nesto Meshe, al haj ti da ti saliju stravu gdjegod.Hatuna je napisao/la:Vise ste dosadni vi koji opravdvate hladnokrvno odstranjivanje jednog od boljih igraca odbrane a pozivanje tresa iz Nagorno Korcobaha i tome slicno. Cuj pozvao ostale da vide koliko mogu pruziti, a JEDINOG Bicakcica BEZ RIJECI OBJASNJENJA izostavio????? Valjda bi bio red (sve da je tako) da makar nazove momka koji IGRA i to mozda ponajbolje u karijeri, ...ja sam gledao nekoliko zadnjih utakmica izgleda bas sazrio i cini mi se da je jedina opcija za startnih 11 kada se Spaha povuce. Mesa kad se pogleda vidi se na faci da je pakostan, onaj zli GARGAMEL,mora da mu je beogradjanka trznula ne Bicinu frizuru pa ga ovaj drzi podalje.Ibizevic je napisao/la:Dosadni ste više sa tim što Ermin nije pozvan. Pozvao je ostale da vidi koliko mogu pružiti jer se u ovom trenutku nudi dosta štopera, i pozvao je Šunjića prije kako bi mu digao samopouzdanje jer ne igra u Stuttgartu.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ma je li? Haj' se zakuniIbizevic je napisao/la:Ma Hatuna je odavno na ignoru, nema potrebe da mu iko replicira

Mozda je podobniji od Bice, pa mu treba dati priliku da stekne samopouzdanje???? A Bicakcucu, koji za konkurente za poziciju ima ucesnike svjetskog prvenstva, starteri boljh reprezentacija od nas - njemu NE TREBA podrska??? Ha Ibizevicu?
Eh tu si u pravu, uvijek imam uz sebe olovo...pa kad Mesha iznanada iskoci na ekran moram brate stravu saljevati onoj djecurliji, posakrivaju se ispod hastala ko zecevi.Effenberg:Sine ne gotivim ni ja nesto Meshe, al haj ti da ti saliju stravu gdjegod.![]()
Zašto ga nema u rosteru?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Povreda misica na adnjem treningu, trebao bi biti ok brzo.Rokoko87 je napisao/la:Zašto ga nema u rosteru?
Ni danas ga nema, šteta zbog povrede, bio je u dobroj formi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Vratio se u startnu postavu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 23 gosta.