Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Christian #Benteke only wants to join Spurs. Liverpool made an enquiry, but he told them he wasn't interested. #LFC #AVFC
Odlicno bi bio pojacanje za Spurse. Ukoliko bi ostao Bale jos, imali bi prejebenu ekipu.
Odlicno bi bio pojacanje za Spurse. Ukoliko bi ostao Bale jos, imali bi prejebenu ekipu.
Remi protiv Swindona i nije toliko los rezultat.. Poprilicno dosadna utakmica sa lijepim golom Bale-a 
Ocekujem napadaca jer Defoe nije vise ni za Portsmoutha
Ocekujem napadaca jer Defoe nije vise ni za Portsmoutha
Da oprosti ko cuje, ali jeboga Chadli -.- bas nepotrebno pojacanje
A sto je nepotreban? To se Tottenham razasipa igracima u napadu pa on visak?belefront je napisao/la:Da oprosti ko cuje, ali jeboga Chadli -.- bas nepotrebno pojacanje
ja koliko znam on uopste nije napadacSamoZeljo je napisao/la:A sto je nepotreban? To se Tottenham razasipa igracima u napadu pa on visak?belefront je napisao/la:Da oprosti ko cuje, ali jeboga Chadli -.- bas nepotrebno pojacanje
- BritishCore
- Kontakt:
Da. Momak igra krilo.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nego sta je? Prosle sezone postigao 12 golova za Twente. Navalni igrac, da se tako izrazim. Igrao je lijevo krilo i u centru napada. Nesto kao Jovetic. (da lakse skontamoEdvin_Mg je napisao/la:ja koliko znam on uopste nije napadacSamoZeljo je napisao/la:A sto je nepotreban? To se Tottenham razasipa igracima u napadu pa on visak?belefront je napisao/la:Da oprosti ko cuje, ali jeboga Chadli -.- bas nepotrebno pojacanje
Meni su napadaci Dzeko, Gomes, Giroud itd... Defoe nije pravi napadac isto tako ni ovaj Chadli. Tottenhamu treba jedna mrcina kao sto je Benteke, ali neka onaj Jevrej cuva pare -.-
Tebi treba da bude drago sto dolazi pojacanje u napadu a ne da pricas da nije potrebno. Tottenham je najslabiji u napadu. Da nije bilo Balea (koji nije napadac), obrukali bi se i pored vrlo cesto fine igre.
Adebayoor odigrao kriticnu sezonu.
Defoe solidan ali nije neka klasa.
Dempsey ispodprosjecan napadac.
Tottenham nema vise nikoga u napadu. Znaci, napad je kriza.
Pa znam da smo ocajni, ali dovodjenje nekoga koji igra isto kao Lennon nije mi bas najjasnijeSamoZeljo je napisao/la:Tebi treba da bude drago sto dolazi pojacanje u napadu a ne da pricas da nije potrebno. Tottenham je najslabiji u napadu. Da nije bilo Balea (koji nije napadac), obrukali bi se i pored vrlo cesto fine igre.
Chadli je ono sto vam treba, pa vi nemate krsteno krilo covece sem Lennona, a Bale vise i ne igra krilo... Ovaj covek je odlican igrac i nije pobogu napadac, jednom igrao tu poziciju u poslednjem kolu prosle sezone. Chadli - Bale - Lennon iza napadaca kojeg mozda dovedete, i to deluje dosta bolje. Za 7m steal...
Tottenham ce vjerovatno za 30 miliona eura dovesti Roberta Soldada.Veceras su ponudili 26 miliona,a sutra se ocekuju da ce ponudu podignuti na 30 jer ga Valencia ne pusta za manje.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Izgleda da je sve gotovo. Soldado pojacava Svrake, 30m eura, 20 sada i 10 u ratama.
Odlican posao Baldinija ovo ljeto. Poslije ova tri dolaska, vrijeme je da se malo i skrati roster. Ocekujem odlaske Gomesa, Huddlestonea i Parkera.
Odlican posao Baldinija ovo ljeto. Poslije ova tri dolaska, vrijeme je da se malo i skrati roster. Ocekujem odlaske Gomesa, Huddlestonea i Parkera.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Zar Svrake nisu Newcastle ?Bertrand je napisao/la:Izgleda da je sve gotovo. Soldado pojacava Svrake, 30m eura, 20 sada i 10 u ratama.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Marsal
- Kontakt:
Svraka, pijetao, isti qurac.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Probaj jest jedno pa drugo pa ćeš vidjet razlikuMarsal je napisao/la:Svraka, pijetao, isti qurac.
Tottenham s Soldadom dobija novu dimenziju, trenutni napadači su panjine i to veće, Defoe koliko god da je dobar on sad nije na nivou da bi rešeto po PL-u, Adebayoru mrsko nogu dignit, nek para dobiva, em meni da su onakve noge ja ne bih mogo stojat, Dempsey nikad nije bio napadač, za SS-a se ubio, em ima kvalitet za ekipe tipa Fulham gdje je igro već
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Podsjeti me na ovaj, tica ko ticaMarsal je napisao/la:Svraka, pijetao, isti qurac.
[youtube][/youtube]
Samo da mi je znati otkuda ti ove informacije?Bertrand je napisao/la:Izgleda da je sve gotovo. Soldado pojacava Svrake, 30m eura, 20 sada i 10 u ratama.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.