Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
@Novikorisnik, Giovinco je Bethoven, a Giaccherini je berač kafe. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- muha milanez
- Kontakt:
oo yeaaah
Baloteliiiiiiiiiiii
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
2:1
de Rossi!
2:2
Balotelli!
Kako samo igra Italija poslije pauze,aferim!
Al' je Nemar jedno veliko dajversko i simulatorsko g*vno!
de Rossi!
Balotelli!
Kako samo igra Italija poslije pauze,aferim!
Al' je Nemar jedno veliko dajversko i simulatorsko g*vno!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
-
gojzerica
- Kontakt:
jao gola
- francobaresi
- Kontakt:
Why always me ?

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma Siljo ih je strpao u mali djep, samo steta sto je zeznuo kod drugog gola, ali sta ces, mladost i neiskusnost, bit ce to bolje.
saraf za ovih tridesetak sekundi uradi vise nego onaj citavo poluvrijeme
a evo ga i Balo majstor
saraf za ovih tridesetak sekundi uradi vise nego onaj citavo poluvrijeme
a evo ga i Balo majstor
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sad lagano hocemo potpuni preokret
EDIT:
jaooo ovoga Hulka sam sebe izdribla....hahahah
EDIT:
jaooo ovoga Hulka sam sebe izdribla....hahahah
Sta je ovaj Hulk pokusao ? 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Koja prevara od igrača je ovaj Hulk.
Inače golčina Balonje.
Inače golčina Balonje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Balo ovo se moralo zabiti. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- francobaresi
- Kontakt:
Balotelli najbolji večeras .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
za klasu italija bolja od brazila....nadigrali ih u svakom segmentu...ali eto 2-2 za sad
I ostalo je..
Nisam zadovoljan,ovo se moglo glat' dobit..
Nisam zadovoljan,ovo se moglo glat' dobit..
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Pocjepale ih Tale u oba poluvremena.Steta sto ih ne dokrajcise.
Fino igraju, ima dosta igraca koji tek treba da se pokazu.
Hernanes je stvarno igracina, Neymar veoma dobar al jos pure tonu da pojede pa ce bit od njeg nesto.
El Saravi ima uzasan zadnji dodir, sve fino i kad najvise treba ko lopatom loptu pelne, sjebe situaciju.
p.s. I jos da "pohvalim" Alvesa, jedno od najglupljih igraca na planeti, danasnjoj frizurom i samom pojavom je svima dao do znanja kakav je klaun.
Fino igraju, ima dosta igraca koji tek treba da se pokazu.
Hernanes je stvarno igracina, Neymar veoma dobar al jos pure tonu da pojede pa ce bit od njeg nesto.
El Saravi ima uzasan zadnji dodir, sve fino i kad najvise treba ko lopatom loptu pelne, sjebe situaciju.
p.s. I jos da "pohvalim" Alvesa, jedno od najglupljih igraca na planeti, danasnjoj frizurom i samom pojavom je svima dao do znanja kakav je klaun.
Zadnja izmjena: AmiciDiNessuno, dana/u 21 mar 2013, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Italija bolja u svim segmentima igre, ima ova reprezentacija dobar potencijal, možda ga ispune već dogodine u Brazilu
Evo večeras smo vidjeli kako i berači kafe znaju odlično odigrati, šteta što Prandelli nije uveo malog umjetnika
Nije moguće da ne računa na njega
Valjda si na mene mislioPogba je napisao/la:@Novikorisnik, Giovinco je Bethoven, a Giaccherini je berač kafe.
Evo večeras smo vidjeli kako i berači kafe znaju odlično odigrati, šteta što Prandelli nije uveo malog umjetnika
Nije moguće da ne računa na njega
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke Azzurrima na dobroj igri.
Lagano kroz kvalifikacije i onda do finala na SP.
Ne fkt, ova generacija je dobra. Možda poimenično nisu jaki, ali su među 5 reprezentacija svijeta.
Lagano kroz kvalifikacije i onda do finala na SP.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
francobaresi je napisao/la:Dobar je Mattia i na lijevoj strani , dokazo je to u par teskih utakmica ( Lazio , Inter ) ali večeras ga je možda i nervoza "pojela " prvi nastup za svoju državu i to protiv Brazila .ahmad_tz je napisao/la:I ja mislim da De Sciglio moze biti samo alternativa na lijevom beku a nikako prva opcija. Dobro se on postavlja i uzima lopte ali u napadu je slab. Ima dobar centarsut ali to ne dolazi do izrazaja na lijevoj strani. I kad je loptu izgubio namjestao se na tu desnu nogu. On je ispao krivac za gol, ali mi je neshvatljivo da niko nije srusio Neymara koji je trcao od polovine terena.
I ne napadajte ga ljudi , svi znamo o kakvom se potencijalu radi . A i dosadilo mi je da ga opravdavma večeras .![]()
Ma ne napadam ga ja Boze sacuvaj, samo govorim. Kolko god da je dobar na lijevoj strani 2x je bolji na desnoj
Utakmica super za gledati iako su mozda bez potrebe bili grubi, dzaba se povrijedi De Rossi, nadam se da nije teza povreda. Shaarawy je donio tu svjezinu na pocetku ali se poslije izgubio, al pise mu se ta asistencija kod prvog gola
Sto Diamanti izofira mene i komentatora, ja svima govorim cojk ima sutinu i komentator to potvrdjuje a frajer se obruka samo tako kod onog slobodnog
stvarno ne znam sta ljudi vide u ovom Montolivu.. taj frajer je toliki antitalenat da je to nevjerovatno 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Vidim da niko ne pise,ali Cerci je unio dosta zivosti po desnoj strani.Promijesao ih je posteno par puta.. 
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Ma lik je solidan, sigurica player, dobar odbrambeno i fino sigurno naprijed daje pasove.Sad neke inventivnosti i talenta i nema previse al Italija je takvih uvijek imala.Italia je napisao/la:stvarno ne znam sta ljudi vide u ovom Montolivu.. taj frajer je toliki antitalenat da je to nevjerovatno
Barza i Bonucci posteno odradili posao, al vidi se da se Bonucci tesko nosi sa brzim igracima, on je bas za odbrane sa 3 stopera, vec ovako mu je teze iako je dobar bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.