Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
stuart pearce potvrdio da je zreo za ludnice
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne da Jack na svoje ba, rođeni vođa 

Opet Welbeck u prvoj. Zasto jednostavno ne stavi Wilshera u vezni i Lallana na krilo, ili neki dijamant ? Kakav je sabloner Roy.Le XI anglais contre le Honduras: Hart; Johnson, Baines, Cahill, Jagielka; Gerrard, Henderson; Lallana, Rooney, Welbeck; Sturridge.
konto sam gledat tekmu,al' kad vidim Welbecka muka mi odmah...Jack-a i ne treba stavljat jer je momčiluk "staklen",ali Lallanu je morao
A.F.C. Bournemouth!
a la retardus postava
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Henderson u prvoj postavi a Jack na klupi. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Mislim da igra 4-2-3-1 sa Rooneyem iza Sturridge i sa Lallanom i Welbeckom na krilima. Svi znamo koliko voli Welbsa tako da je ovo 90% sastav koji ce igrati i na SP.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
against HondurasHenderson je napisao/la:Henderson u prvoj postavi a Jack na klupi.
A mogao je onda Barkley, nebitno. Welbeck ne bi ni isao na prvenstvo da se Jay nije povredio, a ovde se gura u potencijalno prvih 11.
----Gerrard---Henderson----
Lallana----Rooney---Welbeck
-----------Sturridge-----------
Roy jednostavno obožava Welbza i Milnera, zbog njihovog zalaganja u odbrani i sigurno da je u prvoj utakmici protiv Italije cilj ne izgubiti utakmicu što znači maksimalni angažman u odbrani.
Henderson je imao bolju sezonu od Wilsherea, uigraniji je u paru sa Gerrardom, ne znam zašto toliko čuđenje zbog njegovog redovnog uvrštavanja u prvih jedanaest?
EDIT:
Lallana----Rooney---Welbeck
-----------Sturridge-----------
Roy jednostavno obožava Welbza i Milnera, zbog njihovog zalaganja u odbrani i sigurno da je u prvoj utakmici protiv Italije cilj ne izgubiti utakmicu što znači maksimalni angažman u odbrani.
Henderson je imao bolju sezonu od Wilsherea, uigraniji je u paru sa Gerrardom, ne znam zašto toliko čuđenje zbog njegovog redovnog uvrštavanja u prvih jedanaest?
EDIT:
Djeluje mi da dosta pratiš englesku repku, i mislim da znaš koliko Roy voli Welbecka. Nije bilo šanse da ga ne uvrsti među putnike za Brazil. O zaslugama bi se dalo raspravljati.Paradajz je napisao/la:A mogao je onda Barkley, nebitno. Welbeck ne bi ni isao na prvenstvo da se Jay nije povredio, a ovde se gura u potencijalno prvih 11.
LUHG!
ma igrat će Henderson sigurno kao starter i na Mundijalu...moraš u ekipi imat jednog takvog igrača...igrača koji ne zna ništa s loptom,ali će trčat za sve ostale
A.F.C. Bournemouth!
A mozda bi isao, mesto Milnera npr. Mada opet sumnjam, koliko god da ga voli, zdrav razum je ipak presudan. Ali dobro, to su neke irelevantne i nebitne price.R.J.W.G. je napisao/la:
Djeluje mi da dosta pratiš englesku repku, i mislim da znaš koliko Roy voli Welbecka. Nije bilo šanse da ga ne uvrsti među putnike za Brazil. O zaslugama bi se dalo raspravljati.
Sto smo ovako gistro ?rambo16 je napisao/la:ma igrat će Henderson sigurno kao starter i na Mundijalu...moraš u ekipi imat jednog takvog igrača...igrača koji ne zna ništa s loptom,ali će trčat za sve ostale
prvo da razjasnimo...meni je Henderson jedan od dražih igrača Gordog Albiona...gine za svaku loptu...al' realno momak je "netalentovan" što se tiče tehnike s loptom...nisam mislio sad bukvalno "da ništa ne zna",al' taj termin koristim za takve igrače...
A.F.C. Bournemouth!
Roy ne voli igrace koji rizikuju, zato Barkley i ne igra. Henderson je apsolutno zasluzio da igra, samo ne ovako defanzivno vec ispred Gerrarda. Izuzetno je napredovao na taktickom planu, dobro vrsi presing, i IMA dobru tehniku samo nije neki kreativac kao Barkley. Odlucan BtB veznjak.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Momak nije Ronaldinho, ali nije ni "netalentovan". Laik, ili korisnik ovog foruma koji nije nikad gledao Hendersona, pomislio da je to neki neznalac, pomislio bi da je to neki Radosav Petrovic. Cuj ne zna nista sa loptom.
Ono sto je fora cele ove sezone sto je za nama, bila, ta da je Hendo dokazao suprotno. Barkley ume da gurne pas, ali ce se uvek pre opredeliti da krene ka golu i sa par driblinga napravi visak.keno94 je napisao/la: i IMA dobru tehniku samo nije neki kreativac kao Barkley. Odlucan BtB veznjak.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ima na Areni 1, ako već neko nije napisao.
Glen Johnson je postao pravo smece od igraca.
zanimljiv prekid
Jeste Hendo pokazao kreativnu stranu ove sezone, ali nije kao npr Coutinho. Htio sam da ga uporedim sa slicnim Englezom i jedini mi je Barkley pao na pamet.
Ovo bas lose izgleda i poprilicno mi lici na staru 4-4-2 formaciju.
Sturridge
ne moze se ono fulat.
Evo i prekidose utakmicu
Ovo bas lose izgleda i poprilicno mi lici na staru 4-4-2 formaciju.
Sturridge

Evo i prekidose utakmicu
Ma 4-4-1-1 klasika. Jednostavno mora tako, jer Rooney mora igrati, a "ne moze" na krilo, i to ti je cela prica.

Nas je, ali sta da se radi.England game has been delayed for Steven Gerrard
They don't want him slipping

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.