Sjecam se gola sa centra skoro iz slobodnog golman je nije ni vidio
Dobro je sto Pjanic ima takve saigrace kao sto su Lisandro i Bastos moze od njih puno toga nauciti!
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
CollegeGunner je napisao/la: [youtube][/youtube]
hahahah joj kinga.... ma da mislim da je tu malo veci problem ipak bosanski jezik , nesporazum jednostavno , nije lahko kad odrastes vani pa onda se moras uklopiti na bosanski jezik i mentalitet.... vjeruj mi znam o cemo pricamZa_raju je napisao/la:A hebote pa nemoze mu dragi bog dati sve,trebao bi znaci biti dobar orator-narator,kuhar,baletan i onda povrh svega najobolji fudbaler na svijetu....puno brate...![]()

odmara gaBrane je napisao/la:Pjanic na klupi. WTF?????????????????????????
ja ovog puela nikad necu razumjeti, stvarno se igra s svojim poslom ponekad..harishp je napisao/la:Bas u pm.Onaj Kalstrem nije u formi vec dvije godine a ovaj budalas trener bas ide na belaj.
Ako budu igrali zatvoreno ,ne izvadi ih ni kombajn.
Nikakve logike,pa eto tisteve-o je napisao/la:ja ovog puela nikad necu razumjeti, stvarno se igra s svojim poslom ponekad..harishp je napisao/la:Bas u pm.Onaj Kalstrem nije u formi vec dvije godine a ovaj budalas trener bas ide na belaj.
navijam za lyon samo radi pjane veceras, a sto se tice buducnosti tog kluba bolje im se rijesiti ovog puela ako ostanu bez ijedne titule ove sezone..harishp je napisao/la:Nikakve logike,pa eto tisteve-o je napisao/la:ja ovog puela nikad necu razumjeti, stvarno se igra s svojim poslom ponekad..harishp je napisao/la:Bas u pm.Onaj Kalstrem nije u formi vec dvije godine a ovaj budalas trener bas ide na belaj.
ista stvar,kvota 5....jedina nada mi je da nikako ne udjesteve-o je napisao/la:ja ovog puela nikad necu razumjeti, stvarno se igra s svojim poslom ponekad..harishp je napisao/la:Bas u pm.Onaj Kalstrem nije u formi vec dvije godine a ovaj budalas trener bas ide na belaj.
ps: ja jos igrao da ce pjana zabit gol veceras