Zato smo imali Medunjanina za tu tranziciju. Adnanov posao je bio destrukcija i ništa više, samo zato nam i treba. Ponavljam, imamo dovoljno genijalaca, čak i previše, ali kvalitetni defanzivci su uvijek dobrodošli. Pogotovo ako su provjereni kao Zahirović. Kad pogledaš da ima 23. godine, jasno je da je još uvijek budućnost pred njim.drummer je napisao/la:Virtu,ja gledam svaku domacu utakmicu uzivo,u zadnjih 8 godina propustio sam dvije zbog bolesti.Zahirovic je igrac koji je nama u stvarnosti igrao treceg stopera,stopera ispred stopera koji nije skoro nikako ucestvovao u pocetku organizacije naseg napada,da se otvori i primi loptu od beka ili stopera,sta vise uglavnom se krio da je ne primi.A to mu je pored destrukcije protivnicke igre primarni zadatak.
Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ti sav ozbiljanSarajlijc@ je napisao/la:Rece covjek za Oslobodjenje da ce jedino za Hrvatsku igrati.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam mu zahvalan sto je zatvorio Weiss u Slovackoj. Dosta i to. Da je ono Avdija odigrao do kraja, fasovali bi barem 1 gol.Cartman je napisao/la:Cemu uvrede na racun covjeka koji je uvijek igrao solidno za repku i koji uvijek gine na terenu? Dok je bio u Rusiji zasluzio je poziv i igranje, sada ne zasluzuje i to je to. Ako bude standardan, to ce bit veliko pojacanje za nas. Jer bas nam treba tip poput njega.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Neutralan88
- Kontakt:
Ako cemo samo minutražu da gledamo pa onda nek Susic uzme BH ligu i sve igrace domace lige koji su igrali svaku utakmicu do sada po 90 minuta nek pozove u repku i riješen problem "kvaliteta" 
Ma ja ba, kad zaposle forumskog tumacaharishp je napisao/la:Cuj prelazi,pa iz Germanie je i dosao.Head je napisao/la:
Kako se loze ovi.Ne brinite,sredice to Susic.
Jajalo prelazi u Gemaniju.
P.S Ma ja @gringonja,majmuni se mogu keslati do mile volje.Niko nesmeda ih bije.Radio,ne radio.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ovi pitari su dobro spomenuli,sad cemo poslije Hajduka dobiti jos jedan mega klub za koji je Sošo treca liga i kad jos igraci potpisu ugovore sa Germanijom slijedi prava najezda extra talenata iz mega giganta sa Koseva
Naravno ako se prije toga ne rijesimo brace a ubjedjen sam da hocemo
drummer je napisao/la:Ovi pitari su dobro spomenuli,sad cemo poslije Hajduka dobiti jos jedan mega klub za koji je Sošo treca liga i kad jos igraci potpisu ugovore sa Germanijom slijedi prava najezda extra talenata iz mega giganta sa Koseva![]()
![]()

Biraj.
1946
Joj cirkusa na temi, a ja sam samo napisao da je Zahirović ušao 78. minuti... 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije Avdija igrao u Slovackoj.
Inace Pape kaze da ne zeli takve igrace kakav je Zahirovski, uostalom mi takvog igraca, samo 1600 puta boljeg imamo vec u reprezentaciji, Sead Kolasinac
Problem je sto Pape ne zeli, hoce covjek Redonda.
Inace Pape kaze da ne zeli takve igrace kakav je Zahirovski, uostalom mi takvog igraca, samo 1600 puta boljeg imamo vec u reprezentaciji, Sead Kolasinac
Problem je sto Pape ne zeli, hoce covjek Redonda.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 23 feb 2014, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nije bolan smio ući. Treb'o je na klupi ostat ili na tribinama. Kontaš.Virtu4l je napisao/la:Joj cirkusa na temi, a ja sam samo napisao da je Zahirović ušao 78. minuti...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dupovac je neopravdano zapostavljen.
U Slovackoj Mujdza nije moga cestito ni potrcati u drugom poluvremenu a ni u prvom,igrao je krajnjim naporom zbog povrede.Naravno da je bilo poboljsanje kad je umjesto skoro nepokretljivog igraca usao i igrac tipa Zahirovica.
Sa mogucnoscu da odlicno odigra DMVirtu4l je napisao/la:Kolašinac je lijevi bek.
I Besic je stoper pa je vecini neprikosnoven za nasu repku na poziciji DMFVirtu4l je napisao/la:Kolašinac je lijevi bek.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bosniacum Lilium je napisao/la:ja sam mu zahvalan sto je zatvorio Weiss u Slovackoj. Dosta i to. Da je ono Avdija odigrao do kraja, fasovali bi barem 1 gol.Cartman je napisao/la:Cemu uvrede na racun covjeka koji je uvijek igrao solidno za repku i koji uvijek gine na terenu? Dok je bio u Rusiji zasluzio je poziv i igranje, sada ne zasluzuje i to je to. Ako bude standardan, to ce bit veliko pojacanje za nas. Jer bas nam treba tip poput njega.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
E taj,taj Dupovaccalcio je napisao/la:Dupovac je neopravdano zapostavljen.
I Salihovic je centralni vezni.Virtu4l je napisao/la:Kolašinac je lijevi bek.
Igrao je on mnogo puta na zadnjem veznom, čak i u Ferencvarošu.Sabinho je napisao/la:I Besic je stoper pa je vecini neprikosnoven za nasu repku na poziciji DMFVirtu4l je napisao/la:Kolašinac je lijevi bek.![]()
Najgore je stavljati igrače na pozicije koje im nisu prirodne. Salihović, Ibišević...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Taman.Virtu4l je napisao/la:Igrao je on mnogo puta na zadnjem veznom, čak i u Ferencvarošu.Sabinho je napisao/la:I Besic je stoper pa je vecini neprikosnoven za nasu repku na poziciji DMFVirtu4l je napisao/la:Kolašinac je lijevi bek.![]()
Najgore je stavljati igrače na pozicije koje im nisu prirodne. Salihović, Ibišević...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.