Šalji i meni burazHeller je napisao/la:Bice ujutroLesnar je napisao/la:ŠaljiHeller je napisao/la:Hoce neko sejv 2027 ja mislim, Sloboda prvak evrope, budžet 60 mil€ sedmicno 1,2m€ za plate, a i ostali imaju fine ekipe al niko rpsimrdit ne moze

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Šalji i meni burazHeller je napisao/la:Bice ujutroLesnar je napisao/la:ŠaljiHeller je napisao/la:Hoce neko sejv 2027 ja mislim, Sloboda prvak evrope, budžet 60 mil€ sedmicno 1,2m€ za plate, a i ostali imaju fine ekipe al niko rpsimrdit ne moze
Alić 100%Heller je napisao/la:Shamso druze jesi to ti?
Da vidis 8-ice jes lijepa u Indexu, friškaChapman je napisao/la:Alić 100%Heller je napisao/la:Shamso druze jesi to ti?
Aferim momčiluko uvijek te profa gotivioHeller je napisao/la:Da vidis 8-ice jes lijepa u Indexu, friškaChapman je napisao/la:Alić 100%Heller je napisao/la:Shamso druze jesi to ti?
-Vjerovatno ti je mala reputacija klubablack64 je napisao/la:nece da mi potpisu mladi igraci nikako, prvi u ligi, kvalifikovo se u četvrt-finale LP :S, znal ko zasto ?
pa bolje mu je u Zelji i da igra LP nego u Gosku da se bori za opstanakxinxee je napisao/la:-Vjerovatno ti je mala reputacija klubablack64 je napisao/la:nece da mi potpisu mladi igraci nikako, prvi u ligi, kvalifikovo se u četvrt-finale LP :S, znal ko zasto ?
-Nece da potpisu mladi igraci? zavisi koje uzimas,moj savjet..uzimaj mlade afrikance ili ako mozes navuci Juzno-amerikance za malo love...(niske plate,dug ugovor ^^)
-Kakva ti je financijska situacija u klubu?
Al to sto nece da potpisu ti je uglavnom zbog niske reputacije tvog kluba,pa su oni ne zainteresirani da ulaze u nekakve dialoge s tobom,ili pak moguće je da traže prevelike bonuse,plate itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.