Zvjezdan Misimović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Cestitke. Izgleda da nasi ulaze u formu uvijek pred utakmice repke.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo kratko ali slatko...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- -Barcelona-
- Kontakt:
Nije ba, ide proljece pa se bude iz zimskog sna. Medvjedji geni, dzabaomerbavarac je napisao/la:Cestitke. Izgleda da nasi ulaze u formu uvijek pred utakmice repke.![]()
cudna tekma za vukove: miske uklizava, grafite asistira a dejagah dodaje lopte ne dribla....

Bravo Miske, počeo se buditi, i pravo sam sretan zbog toga. Odmah i Vukovi bolji, nadam se da će se ako Bog da u Evropu plasirati ove sezone.
Dobra utakmica Misimovića. Ovaj trener Wolfsburga izgleda da zna šta hoće. Nisam mogao vjerovati da Wolfsburg igra taktički, oprezno i da čeka svoju priliku. Jučer im se isplatilo, Džeko sjajan, nema gdje ga nema. Nadam se da će nastaviti ovako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Vrijeme je da krenemo pričati o ljetnim transferima, da ne bi okasnili slučajno. Ipak je ostalo još samo par mjeseciBild
Magath dovodi Misimovića u Schalke?
Felix Magath i Zvjezdan Misimović prošle su sezone sjajno surađivali u Wolfsburgu i senzacionalno došli do naslova njemačkog prvaka. Dogodine bi ponovno mogli biti zajedno, ali u Schalkeu.
Prema pisanju Bilda, Magath će za sljedeću sezonu, kad bi Schalke trebao igrati u Ligi prvaka, dobiti na raspolaganje oko 25 miliona eura za pojačanja, a prvi na njegovoj listi je odlični bosanskohercegovački nogometaš.
Preliminarni se razgovori navodno već obavljaju, a Bild tvrdi kako bi 27-godišnji Misimović, kojem ugovor u Wolfsburgu traje do 2013. godine, koštao oko deset miliona eura.
Misimović bi se mogao vrlo dobro uklopiti u Magathov napadački trenerski stil, a i sam je bh. veznjak nedavno izjavio kako bi i dogodine želio igrati u Ligi prvaka.
Izvjesno je da to s Wolfsburgom, koji je trenutno 11. na tabeli, neće moći, ali zato je Schalke, trećeplasirani sastav Bundelsige, vrlo blizu osiguravanja nastupa u najelitnijem klupskom natjecanju u Europi.
Misimović je ove sezone skupio sedam prvenstvenih pogodaka i isto toliko asistencija, a jedan gol i dvije asistencije je dodao i u Ligi prvaka. Svojim je pogotkom u nedjelju donio pobjedu Wolfsburgu u Hannoveru (1-0).
(Totalsport)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... movic.html
postoje spekulacije, da bi misimovic mogao u schalke kod Magatha nakon ove sezone, ukoliko bi schalke izborio ligu prvaka... licno bih volio da tamo ode jer bi pod njegovom palicom bio ponovo top.
postoje spekulacije, da bi misimovic mogao u schalke kod Magatha nakon ove sezone, ukoliko bi schalke izborio ligu prvaka... licno bih volio da tamo ode jer bi pod njegovom palicom bio ponovo top.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
kako bi ovo bilo dobro_dreamer_ je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... movic.html
Dobar je Miske bio zadnju utakmicu 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pravi nasljednik Lincolna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nekako mi se miske strasno uklapa u sadasnji tim Schalkea
a i fali im jedan kreativni veznjak, desetka, da zamjeni onu farsu od igraca-Rakitica
a i fali im jedan kreativni veznjak, desetka, da zamjeni onu farsu od igraca-Rakitica
pi.
Miske bjezi iz wolfsburga dok jos mozes 
Odakle sad Schalkeu 25 miliona eura? Pricalo je se da su pred bankrotom i da ce morat prodat dosta vaznih igraca na ljeto...Ali ako je istina, dobar bi to bio transfer za Misketa, jer ne mislim da ide iz Njemacke. A Magath je naravno fantastican trener.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Phill Jackson
- Kontakt:
valjda cu i u srijedu pjevat ovu pjesmicu
ne sam zvjezdane
ne sam majstore
vizije ko s televizije
kome loptu sada dodat ces
ne sam zvjezdane
ne sam majstore
vizije ko s televizije
kome loptu sada dodat ces
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Meni se cini ovako su i za Grafitea pricali..Ja mislim da nece Wolfsburg u isto vrijeme pustiti i Dzeku i MIsketa.Mogli bi onda komotno odmah se preseliti u 2 ligu
Pa je li doso Miske? Dzeke ima na slikama, a njega nigdje....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.