NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Rekordmeister
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Rekordmeister » 09 jul 2013, 22:29

abnorme123 je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:I tad sam isao samo kad su dolazili velikani BH nogometa,Sarajevo,Zeljo,Sloboda,Velez,Borac,ostalu buraniju nisam htjeo dolaziti gledati,skonto sam da je i vecina Biscana bila mog stava
Zbog toga i jesmo ovdje gdje jesmo.
Ti dolazis gledati "velikane", a ne svoj klub.
Ja se nisam ni izjasnio da sam navijac Jednistva,ako sam iz Bihaca ne moram odmah biti navijac lokalnog kluba.Ja dolazim gledati dobar fudbal i to je sve,platim posteno ulaz pogledam i ode Ća! U Bihacu ima 70.000 stanovnika pa opet dodje prosjek u Premijer ligi 3.000 nije do naroda do kluba je sta on ima za ponuditi,da se razumijemo svaka cast SN ti momci zasluzuju Premijer ligu,al klub je taj koji pruza minimum obicnom gledatlju i potencijlnom navijacu,zato sam i dolazio sam kad su dolazili veliki ...

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 09 jul 2013, 22:32

Rekordmeister je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:I tad sam isao samo kad su dolazili velikani BH nogometa,Sarajevo,Zeljo,Sloboda,Velez,Borac,ostalu buraniju nisam htjeo dolaziti gledati,skonto sam da je i vecina Biscana bila mog stava
Ja se nisam ni izjasnio da sam navijac Jednistva,ako sam iz Bihaca ne moram odmah biti navijac lokalnog kluba.Ja dolazim gledati dobar fudbal i to je sve,platim posteno ulaz pogledam i ode Ća! U Bihacu ima 70.000 stanovnika pa opet dodje prosjek u Premijer ligi 3.000 nije do naroda do kluba je sta on ima za ponuditi,da se razumijemo svaka cast SN ti momci zasluzuju Premijer ligu,al klub je taj koji pruza minimum obicnom gledatlju i potencijlnom navijacu,zato sam i dolazio sam kad su dolazili veliki ...
Ipak ja mislim da vi kao grad zasluzujete vise al hajde ostavimo to po strani kad moze jedna Mladost iz neke Obarske igrati ili ovi iz Viteza itd mozete i vi uz malo zalaganja al ljudi grad nestoje iza vas po mom misljenju ste trenutno zbog toga daleko daleko od premier lige pozdrav za Bihac iz Zenice RZ88
Robijasi 1988

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 jul 2013, 01:05

Rekordmeister je napisao/la:
Malo pogledaj prije nego napises, Jedinstvo kad je bilo u PL imalo je najposjeceniji stadion vise od nas su imali samo Celik, Sarajevo i Zeljo, u Bihacu je bio prosjek oko 5 hiljada kakve 3 hiljade, u velikim mecevima protiv ekipa koje si ti nabrojao i koje si dolazio gledati stadion je bio pun znaci preko 6 hiljada, naravno bilo je i meceva po 3 hiljade ali to su bas slabije ekipe dolazile i takvih meceva nije bilo puno.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 10 jul 2013, 01:46

Druze ne moram ja gledati,niti googlati da trazim neke podatake o posjeti,ja sam realan i kazem kako jeste,znam ja(citaj bio sam) i protiv Leotara kad je bilo 300 gledatelja,isto tako znam da se uvjek napuhavla i pumpala posjeta po mnogim nasim krajiskim portalima o pojesti na stadionu,milion puta je bilo napisano 5 ili 4,3 ili koliko vec a nije ni hiljada bila.Sarajevo ima prosjek 5.000 po utakmica vec 5-6 godina,tad kad smo i mi bili premijerligasi tako da to sa Celikom i ne pije bas vode,Zrinjski je imao slicnu pojestu TAD U TO VRIJEME,da ne govorim o Velezu opet kazem TAD U TO VRIJEME,pa donekle i Sloboda i Borac..Znam ja vrlo dobro iz prve ruke situaciju u premijer ligi i sto se tice klubski i navijacki i realan sam,jesam lokal patriota i sve to stoji al prije svega sam realan.Pa netreba ti nista nedavno pojedini portali pisu kad smo protiv Krajisnika igrali da je bilo 2.000 a ono haman 600 ljudi bilo,treba biti realan i smjesno je porediti posjetu Sarajeva,Zrinjskog,Velaz KAZM OPET U TO VRIJEME SA NASOM,kao sto sad u federalnoj ligi ne treba porediti sa Radnickim i Slobodom,njihova jedan domaca utakmica pokrije nase 3-4....

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 jul 2013, 04:38

Rekordmeister je napisao/la:Druze ne moram ja gledati,niti googlati da trazim neke podatake o posjeti,ja sam realan i kazem kako jeste,znam ja(citaj bio sam) i protiv Leotara kad je bilo 300 gledatelja,isto tako znam da se uvjek napuhavla i pumpala posjeta po mnogim nasim krajiskim portalima o pojesti na stadionu,milion puta je bilo napisano 5 ili 4,3 ili koliko vec a nije ni hiljada bila.Sarajevo ima prosjek 5.000 po utakmica vec 5-6 godina,tad kad smo i mi bili premijerligasi tako da to sa Celikom i ne pije bas vode,Zrinjski je imao slicnu pojestu TAD U TO VRIJEME,da ne govorim o Velezu opet kazem TAD U TO VRIJEME,pa donekle i Sloboda i Borac..Znam ja vrlo dobro iz prve ruke situaciju u premijer ligi i sto se tice klubski i navijacki i realan sam,jesam lokal patriota i sve to stoji al prije svega sam realan.Pa netreba ti nista nedavno pojedini portali pisu kad smo protiv Krajisnika igrali da je bilo 2.000 a ono haman 600 ljudi bilo,treba biti realan i smjesno je porediti posjetu Sarajeva,Zrinjskog,Velaz KAZM OPET U TO VRIJEME SA NASOM,kao sto sad u federalnoj ligi ne treba porediti sa Radnickim i Slobodom,njihova jedan domaca utakmica pokrije nase 3-4....
Auuuu pa ti ga sad pretjera i to muski, ocekuj komentar ljudi ovdje koji ce ti reci da nisi upravu ni 20%, ja Jedinstvo pratim 17 god, i kad ti kazem ovo, govorim ti realno znaci bez nekih gluposti da ja izmisljam, ovo za PL nema potrebe da ti komentarisem jer si pokazao koliko znas sa ovom zadnjom recenicom. Ali pojasnicu ti za PL covjece od sezone 1999/00 kad je Jedinstvo igralo Play Off u grupi sa Sarajevom, Rudarom i Brotnjom pa sve do 2002/03 kada ispadamo u 1 Ligu i ekspresno se vracamo sljedece Borici su bili 4 stadion po posjecenosti, rekao sam ti koje su ekipe imale vise. Biscani vole Jedinstvo i vole nogomet, garantujem ti zivotom da je u tom periodu od 4 sezone Bihac bio krcat gledaocima, za to je zasluzna bila generacija koja je Jedinstvo izvela u Evropu. Kasnije kad smo ponovo usli u PL u sezoni 2004/05 pa sve do 2007/08 Jedinstvo je ponovo imalo dobru posjetu bila je manja nego u periodu dok nismo ispali iz PL 3500 do 4000, ali je ispadanje iz PL znatno utjecalo na posjetu. Dakle nismo se razumjeli u proslom sam postu tvrdio (iako nisam naveo) za period poslije igranja Jedinstva u Evropi da je bio prosjek preko 5000 dok je ovaj drugi period nakon ulaska u PL bio manje posjecen.

Sto se tice Prve lige i prosle sezone vidim sa tom zadnjom recenicom da si ti isti kao i ti portali koje spominjes, koji dignu posjetu vecu od one koja je bila, spominjes da se u Bihacu okupi 3-4 utakmice kao jedna u Tuzli ili u Lukavcu, pa jarane to nema smisla da pricas, pa Jedinstvo je imalo skoro slicnu posjetu kao Sloboda i Lukavac mislim da je cak i bolja, uostalom imas slike na FB stranici Jedinstva sa svake domace utakmice pa pogledaj ne znam jesi li pratio. Protiv Slobode, Lukavca, Viteza (ekipe iz vrha), Krajisnika i Podgrmeca (kantonalni derbi), je bilo u prosjeku 1500-2000 ljudi, Sloboda i Radnicki su po 1 ili 2 puta imali vecu posjetu od ove koju je Jedinstvo imalo i to u utakmicama koje su igrali medjusobno na svojim terenima, tako da prica ta da Sloboda i Radnicki na tribinama imaju gledaoca kao Jedinstvo na 3-4 domace utakmice ne pije vode druze, pogledao sam sve utakmice Jedinstva prosle sezone i znam sta pricam. Mogu ti potvrditi da nije bilo ni na jednoj utakmici vise od 2500-3000 ali isto tako ni u Tuzli nije bilo osim protiv Lukavca vise od 2000 ni na jednoj. Naravno bilo je utakmica i na kojima je bilo po 500-600 ljudi ali opet ponavljam i u Tuzli i Lukavcu je isto tako bilo.
Danas cemo vidjeti koliko ce raje biti ja ocekujem blizu 4000, stadion se nece napuniti vidim spominjes 8000 ali stadion ne prima toliko i kapacitet mu je malo manje od 7000 sjedecih mjesta.

Nemoj se uvrijediti mozda se neces sloziti sa mnom, ali cinjenica je da nisi bio u pravu u svom proslom postu, jer si sam rekao da nisi bio na utakmici Jedinstva nikako od kako je ispalo iz PL, tako da od ljudi koji su pratili utakmice ne mozes znati bolje, sportski pozdrav.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 10 jul 2013, 07:32

http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm" onclick="window.open(this.href);return false; - na ovom linku imaju neke posjete od 2001/02, ako nista, ove prve dvije sezone, te 2006/07 koje imaju ste igrali u najvecem rangu pa ima i vasa posjeta i mozete barem otprilike vidjete statistiku i kakvi ste bili. Znam da stranica (pogotov starija posjeta) nije najpouzdanija ali smatram da je ipak dovoljno relevantna :)

Sto se tice prosjecne posjete ove sezone u 1FBiH evo od sest klubova koje sam licno nekako izabrao (bez utakmica protiv Krajišnika koja jedino vama od svih ovih ekipa podize prosjek); podaci iskljucivo sa stranice saveza NSFBiH:

Radnički 783 gledalaca (671 sa utakmicama pred praznim tribinama) - 12 utakmica (14 sa kaznama)
Jedinstvo 650 gledalaca - 14 utakmica
Sloboda 608 gledalaca (521 sa utakmicama pred praznim tribinama) - 12 utakmica (14 sa kaznama)
Vitez 557 gledalaca - 14 utakmica
Bratstvo 532 gledalaca - 14 utakmica
Buducnost 264 gledalaca - 14 utakmica

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 10 jul 2013, 08:56

Joj ta posjecenost mi je uvijek bila extra. Budem na utakmici Rudara i vidim da nema više od 300 ljudi i onda dodjem kuci i na netu procitam bilo 500. Ne znam gdje nadju onih 200 pa da broje i igrace,trenere i sudije ne bude toliko. To je kao za Giletov koncert hahaha kazu 40 000 posjetilaca. Pa jedna tribina Rudara (sa stolicama) prima 2000 jer toliko stolica i ima, al nek je bilo 2500, druga je malo duza pa mozda moze primiti 3000 sto je 5000. Na terenu da je bilo 10 000 :o to je opet 15 000. Po okolnim zgradama, kucama i brdima nek je bilo 5000 :?: to je 20 000 :lol: :lol: :lol: kakvih ba 40 000 :lol: :lol: :lol: . Isto je i za utakmice al et...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 jul 2013, 11:45

budimo_realni je napisao/la:Joj ta posjecenost mi je uvijek bila extra. Budem na utakmici Rudara i vidim da nema više od 300 ljudi i onda dodjem kuci i na netu procitam bilo 500. Ne znam gdje nadju onih 200 pa da broje i igrace,trenere i sudije ne bude toliko. To je kao za Giletov koncert hahaha kazu 40 000 posjetilaca. Pa jedna tribina Rudara (sa stolicama) prima 2000 jer toliko stolica i ima, al nek je bilo 2500, druga je malo duza pa mozda moze primiti 3000 sto je 5000. Na terenu da je bilo 10 000 :o to je opet 15 000. Po okolnim zgradama, kucama i brdima nek je bilo 5000 :?: to je 20 000 :lol: :lol: :lol: kakvih ba 40 000 :lol: :lol: :lol: . Isto je i za utakmice al et...
Baš tako, potpisujem..

Kod nas je bilo tako predprošle sezone protiv Jedinstva, piše 2000 al malo sutra je bilo toliko.. da je 1000 barem :mrgreen:

ali i na stranici Jedinstva izvaljuju pravo, kažu cifru a kad slike izbaciše duplo manji broj
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 jul 2013, 14:42

AnelZ je napisao/la:http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm - na ovom linku imaju neke posjete od 2001/02, ako nista, ove prve dvije sezone, te 2006/07 koje imaju ste igrali u najvecem rangu pa ima i vasa posjeta i mozete barem otprilike vidjete statistiku i kakvi ste bili. Znam da stranica (pogotov starija posjeta) nije najpouzdanija ali smatram da je ipak dovoljno relevantna :)

Sto se tice prosjecne posjete ove sezone u 1FBiH evo od sest klubova koje sam licno nekako izabrao (bez utakmica protiv Krajišnika koja jedino vama od svih ovih ekipa podize prosjek); podaci iskljucivo sa stranice saveza NSFBiH:

Radnički 783 gledalaca (671 sa utakmicama pred praznim tribinama) - 12 utakmica (14 sa kaznama)
Jedinstvo 650 gledalaca - 14 utakmica
Sloboda 608 gledalaca (521 sa utakmicama pred praznim tribinama) - 12 utakmica (14 sa kaznama)
Vitez 557 gledalaca - 14 utakmica
Bratstvo 532 gledalaca - 14 utakmica
Buducnost 264 gledalaca - 14 utakmica
Nema smisla vjerovati ovoj stranici pa pise prosjek na utakmicama Jedinstva 1500 ljudi, druga sezona 1600 a treca oko 1800, zaista smijesno ali dobro nebitno je vise raspravljati se i pricati o ovome, to su prosla vremena koja su iza nas, ovo za prvu ligu mi isto malo nerealno mislim da je svaki klub od ovih koje si naveo imao bar jos 200 gledaoca vise na ovu cifru koju si ti napisao, Jedinstvo nije imalo ispod 800 ljudi u prosjeku sigurno, a mislim i Sloboda isto.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 jul 2013, 14:45

Denis Mujkic u zadnji cas otkazao dolazak u Jedinstvo, stize Hamzabegovic iz Podgrmeca i on ce braniti danas protiv Zelje.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 jul 2013, 14:47

LloriS je napisao/la:Denis Mujkic u zadnji cas otkazao dolazak u Jedinstvo, stize Hamzabegovic iz Podgrmeca i on ce braniti danas protiv Zelje.
o tome ja pricam na temi transferi ;)
1947!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 jul 2013, 15:54

RESPEKT BRATE
slika

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 10 jul 2013, 16:15

Momci do pobjede nad konama pozdrav iz Šehera.... :) :) HZ'87!
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 jul 2013, 17:04

BundesLigaNo1 je napisao/la:Momci do pobjede nad konama pozdrav iz Šehera.... :) :) HZ'87!
Male su sanse ali vidjecemo pozz SN96

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 jul 2013, 20:32

Steta za Bihac sto nema premierligasa,

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 10 jul 2013, 23:02

i koliko je konačno bilo ljudi? :D

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 10 jul 2013, 23:39

1:0 za Zelju. Odlicna utakmica uz dobro popunjene tribine. Svraka se izmasio posteno :D Jedinstvo napadalo preko strane ali nemamo napadaca koji moze dati gol. Nasi se malo prepali na pocetku jer ipak prvi put igraju pred skoro punim tribinama :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 jul 2013, 23:48

tropic je napisao/la:1:0 za Zelju. Odlicna utakmica uz dobro popunjene tribine. Svraka se izmasio posteno :D Jedinstvo napadalo preko strane ali nemamo napadaca koji moze dati gol. Nasi se malo prepali na pocetku jer ipak prvi put igraju pred skoro punim tribinama :D
Da je Željo uvalio jedan od one dvije stative nakon prvog kornera . Bila bi katastrofa mozda . Onda su nasi fino igrali , dok nije onaj golčinu zavukao sa 20 metara . Solidna predstava , Bojan i Benjo su najbolji bili .

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 10 jul 2013, 23:58

Ma i da su dali jos nema veze, treniramo 10 dana samo dok su oni u trenaznom procesu 30. Zadovoljan sam igrom nema sta :D

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 11 jul 2013, 00:05

Bilo je između 2500-3000. Velika tribina prima nesto preko 5000, a mala oko 2000. slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.