Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miroslav Stevanović
Stevanović danas izvodi kornere sa lijeve strane u ekipi Alavesa.
Zadnja izmjena: SalePD, dana/u 30 mar 2014, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Ne konta on to, kod njega je crno-bijelo, ili mogu igrači iz druge lige ili ne moguneroazzuro je napisao/la:Pa nije ni u tome fazon,nego sto ionako nemas boljeg desnog krila od njega. Pod uslovom da je u pravoj formi.drummer je napisao/la:Jest da je druga liga ali ako vec imamo igrace iz drugih liga onda Stevu vratiti u reprezentaciju,poceo je igrati standardno.Ako nema igraca iz drugih liga onda ne treba zvati ni Stevu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daj linkYucca je napisao/la:Kakva sansa za Stevu steta sto ne pogodi
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Stevo ima veće ovlasti od Mireta u Romi
Stevo bi uzeo slobodnjak Tottiju 

http://www.***SPAM***.me/soccer/depor ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false;
evo link ako nekom treba
evo link ako nekom treba
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
KEC je napisao/la:Daj linkYucca je napisao/la:Kakva sansa za Stevu steta sto ne pogodi
Na digitalnoj gledam druze kanal La Sexta
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Opet naivan gol... što je najgore Stevanović je napravio ovaj faul prije gola, mogao je dobiti žuti karton bez problema.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro je, u drugom dijelu su prebacili igru na desnu stranu gdje je Stevanović i nije loše, trči, bori se, pokriva mnogo prostora. Još samo da se osili pa da počne probijati, ali i to će doći vremenom.
Komentator je lud, prvo zaboravi prezime pa ga onda ovaj drugi napominje da se zove Stevanović, nakon toga par puta govori nešto između Stević i Stevović
Komentator je lud, prvo zaboravi prezime pa ga onda ovaj drugi napominje da se zove Stevanović, nakon toga par puta govori nešto između Stević i Stevović

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steva jest napravio prekršaj za slobodan udarac, ali to nema veze sa tim što je 5 igrača Alavesa u šesnaestercu dopustilo jednom iz Zaragoze da neometano zabije gol. Amaterska reakcija odbrane.
Steva odlično vukao akcije po desnoj strani, dobro je kontrolisao loptu, davao tačne pasove i oduzeo 2-3 lopte. Imao je odličnu šansu u 13. minutu ali je šutirao pored gola.
Steva odlično vukao akcije po desnoj strani, dobro je kontrolisao loptu, davao tačne pasove i oduzeo 2-3 lopte. Imao je odličnu šansu u 13. minutu ali je šutirao pored gola.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Samo da se još malo oslobodi, imaju dosta prostora na njegovoj strani, mora iskoristiti brzinu, a centaršut je postao hronično oboljenje naših igrača... Stevanović nije izuzetak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Završeno rezultatom 2-2. Pred kraj su komentatori rekli "Buen partido de Stevanovic" i bili su u pravu, odigrao je jako dobro svih 90 minuta. U drugom dijelu je dosta centrirao, vukao napade po bokovima, zadnjih 15 minuta je igrao po lijevoj strani.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Ja sam zadovoljan, prvo gol Barceloni B, onda ponovo prva postava, oslobađa se pritiska, saigrači su ga forsirali u drugom poluvremenu, samo neka nastavi ovako.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma milina vratio nam se Stevke, aBd za Brazil.Virtu4l je napisao/la:Ja sam zadovoljan, prvo gol Barceloni B, onda ponovo prva postava, oslobađa se pritiska, saigrači su ga forsirali u drugom poluvremenu, samo neka nastavi ovako.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vidim vraca se Stevan.
Pravi momciluka, samo sto nije imao srece u Sevilli, a mozda je to i bio previse velik prvi korak izvan smjesnih liga bivse Jugoslavije. Naravno da treba bit na spisku ako je standardan.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma hajde Miki ! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja bih volio ovog momka vidjeti ponovo na spisku ali tesko da se to desi jer onda nema mjesta za Vrsajevica ili Kvržića a tesko je ocekivati da za njih ne bude mjesta.Imamo previse desnih krila i ovako bi bar dvojicu trebalo prekriziti sa spiska jer nepotrebno gomilamo igrace na toj poziciji dok na nekim drugim imamo teski deficit.Hajrovic,Vrsajevic,Kvrzic,ja tvrdim i Visca je previse,da bi se pozvao Stevanovic dvojica se trebaju prekriziti.
Ja sam zato da se zbog Stevanovica prekrize Vrsajevic i Kvrzic medjutim znamo da se to nece desiti,znamo i iz kojih razloga.
Ja sam zato da se zbog Stevanovica prekrize Vrsajevic i Kvrzic medjutim znamo da se to nece desiti,znamo i iz kojih razloga.
Tesko ce izbaciti Avdiju iz ekipe, Avdija je i bek i krilo, nesto poput Ibrice kod Cire.emir79 je napisao/la:Ma milina vratio nam se Stevke, aBd za Brazil.Virtu4l je napisao/la:Ja sam zadovoljan, prvo gol Barceloni B, onda ponovo prva postava, oslobađa se pritiska, saigrači su ga forsirali u drugom poluvremenu, samo neka nastavi ovako.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Stevanović je danas opet u startnih 11, igraju u gostima protiv Tenerifea i za Alaves bi sve osim pobjede bilo katastrofa. Zanimljivo da je Viguera koji je do sada postigao 19 golova i drugi je strijelac lige, ostao na klupi.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.