Pa i Sunja je prezadnji u RusijiDrape je napisao/la:Kovačević iz predzadnje ekipe poljske lige sigurniji u odbrani od Šunjića i Zukanovića, takve kvalifikacije oni igraju.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa i Sunja je prezadnji u RusijiDrape je napisao/la:Kovačević iz predzadnje ekipe poljske lige sigurniji u odbrani od Šunjića i Zukanovića, takve kvalifikacije oni igraju.
Prvak Poljske ne bi bio ni među 5 u Rusiji, možemo samo zamisliti kakav im je predzadnji u ligi.guillermo je napisao/la:Pa i Sunja je prezadnji u RusijiDrape je napisao/la:Kovačević iz predzadnje ekipe poljske lige sigurniji u odbrani od Šunjića i Zukanovića, takve kvalifikacije oni igraju.
Sugava supcina je u rangu kovacevica. Toliko o tom komadu drveta.
Sta je tebe natjeralo da ga branis? Nije momak srbin.
Da budem iskren ne sjecam se najbolje iako sam bio na tribinama...penal mu ne uzimam za zlo, to se desi...nesmotreno...ostatak tekme - ne sjecam se nekih vecih grešaka.
Mi "podmladjujemo" reprezentaciju odkad je Susic otisaoBeduin je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:08Svaka njemu cast za sve do sada pruzeno, ali mi trebamo brzem i modernijeg stopera, a to nije tesko pored Sunjica. Vrijeme je da se krene dalje i daje sansa nekim novim momcima, praviti tim za buduci fight i sto bplje pozicije.
Iskoristiti Lulica, Dzeku i jos par njih za ovaj baraz, probati otici na to EP i onda napraviti totalni rez, halaliti naredne kvalifikacije, osim ako podmladjen sastav ne napravu podvig, i onda spremno docekati buduce izazove
Naš reprezentativac iz moskovskog Dinama Toni Šunjić zaradio je direktan crveni karton na prijateljskoj utakmici protiv Kairata.
Sergej Pašivljuk (Sergey Parshivlyuk) je burno reagirao nakon jednog starta fudbalera Kairata, nakon čega je došlo do naguravanja u kojem je Šunjić udario glavom jednog protivničkog fudbalera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.