Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Anel Hadzic
Ne znam kako vam se da raspravljati o Anelu,Tini,petom ili desetom igracu kad smo vidjeli protiv Luksemburga da smo mi bez Dzeke i Pjanica protiv i tako slabe ekipe igrali u egalu sat vremena!?To nama treba biti najveca birga,a ne je li poziv dobio Anel ili ne..Briga nam treba biti i to sto je Spahic sa 35 godina i dalje stoper no.1 u rosteru a zamjene neke ni na vidiku.Lahko cemo mi zamjeniti Anela,Cocalica i ostale ali kako cemo zamjeniti Spahica,Salihovica,Medunjanina..Ili cemo ih mozda i ovaj ciklus morati zvati da nas vade iz problema kao prosle godine!? O Dzeki i Pjanicu da ne pricam,mi tu zamjene nemamo.
Sto se tice samog Anela meni je potpuno svejedno hoce li on biti tu ili ne,i ne samo za njega nego za pola kadra koji je pozvan sad jer sve nesto cekamo neke igrace a oni,uglavnom,ne donesu nista novo. Ovaj momak,Anel,nije pruzio nista slabije utakmice od Tine Susica,Prcica,Vrancica,Cocalica..Naprotiv, u bitnim utakmicama sa Velsom je odigrao cak i dobro..
Opet kazem,briga me hoce li biti tu ili ne,ako ga Mesa nekad i izostavi sa spiska sigurno necu napisati post i kritikovati ga zbog toga,ali hajmo biti malo realni..
Sto se tice samog Anela meni je potpuno svejedno hoce li on biti tu ili ne,i ne samo za njega nego za pola kadra koji je pozvan sad jer sve nesto cekamo neke igrace a oni,uglavnom,ne donesu nista novo. Ovaj momak,Anel,nije pruzio nista slabije utakmice od Tine Susica,Prcica,Vrancica,Cocalica..Naprotiv, u bitnim utakmicama sa Velsom je odigrao cak i dobro..
Opet kazem,briga me hoce li biti tu ili ne,ako ga Mesa nekad i izostavi sa spiska sigurno necu napisati post i kritikovati ga zbog toga,ali hajmo biti malo realni..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Odlican post. Osim ovih glavnih 4-5 igraca mi smo katastrofa. Kakav Vrancic i Prcic, kad oni u sat vremena nisu uspjeli ni jednom loptu preko sredine protiv Luksemburga prenjet. Samo nabijali duge lopte prema Visci iz nase polovine.Rios je napisao/la:Ne znam kako vam se da raspravljati o Anelu,Tini,petom ili desetom igracu kad smo vidjeli protiv Luksemburga da smo mi bez Dzeke i Pjanica protiv i tako slabe ekipe igrali u egalu sat vremena!?To nama treba biti najveca birga,a ne je li poziv dobio Anel ili ne..Briga nam treba biti i to sto je Spahic sa 35 godina i dalje stoper no.1 u rosteru a zamjene neke ni na vidiku.Lahko cemo mi zamjeniti Anela,Cocalica i ostale ali kako cemo zamjeniti Spahica,Salihovica,Medunjanina..Ili cemo ih mozda i ovaj ciklus morati zvati da nas vade iz problema kao prosle godine!? O Dzeki i Pjanicu da ne pricam,mi tu zamjene nemamo.
Joj Anele, bit će merak gledati kako pjevaš himnu i boriš se za svoju državu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nemam ja problema sa time sto ti nemas "neko visoko misljenje" o Anelu, pa slazem se o da nije neki "visoki igrac", ali mi se cini da to pokusavas ono bas iz petnih zila dokazati, dok recimo kako neko rece, ovlas predjes preko cinjenice da je Cocalic koji nas je kostao baraza pozvan, a jedan Bicakcic nije. Pa i Sunjic, Anicic, Vranjes. Slazem se da Hadzic i nije odigrao neku bajnu utakmicu na poziciji DM, ali nije ni katastrofalnu pa meni odigrao je TACNO onako kako se ocekivalo i zasto je pozvan. Citam jednog koji kaze da ne pravi razliku na terenu...Pa yebote kad bi svih 11 igraca pravilo tu razliku ona bi mi bili lagano prvaci svijeta. Po koji put ponavljam da se treba prisjetiti i solidne odnosno odlicne partije protiv najacih reprezentacija u grupi Velsa i Belgije, sto valjda dokazuje da STVARNO moze odigrati i druge pozicije osim DM. Istina, na beku je bio los (vidis ja uvijek pominjem i dobre i lose stvari za razliku od onih koji nekako haman namjerno vide sve crno).dubrovnik je napisao/la:
Nemam neko visoko misljenje o Anelu kao igracu i ne sjecam se neke njegove dobre partije na poziciji DM-a u reprezentaciji. Moje misljenje nije vazno naravno nego Mesino ali na ovom forumu iznosimo razna vidjenja o igri nase ekipe i akterima u njoj, tako da se to radi i na temi Anela Hadzica. Dok nismo imali boljeg trebao je biti pozivan i vidio sam logiku u njegovom pozivu. Danas u situaciji Besic-Cimirot-Grahovac-Hadzic ne vidim logiku u njegovom pozivu. Osim toga zar ti ovdje ne vidis gomilanje istog ili slicnog profila igraca? U sustini Anel i nije tolika pogreska dok nismo osudjeni da se dogodi nesto slicno Irskoj. Ako se to dogodi Anela nema da zamjeni Besica jer mu Bazdarevic ne vjeruje. Po vec vidjenom scenariju tu ce poziciju prije pokriti stoper nego on. Upravo zato ja ne vidim logiku u pozivanju ovog momka. U meni ne tinja ni cemer, ni otrov a nemam ni grama mrznje prema nijednom igracu nego samo otvoreno napisem svoje misljenje. Ono se ne mora svakom svidjeti. Primjetio sam da zdusno branis ovog igraca i ja to postujem ali po pitanju njega i njegovih dobrih utakmica u reprezentaciji BiH se bas i ne slazem. Na poziciji za koju je i pozvan naravno. Zivio!
Sto kazes da "zdusno branim" ovoga igraca to je tacno, ali ne po cijenu da ne vidim da ne bi bio neki propust spisak bez njega, samo mi je zasmetalo sto nema tretman kao i drugi igraci, sto se recimo zna reci da se Anel "ne vidi na terenu", a npr Vrancica u zadnjoj utakmici sam vidio par puta, Prcica kod kornera, Besica samo kad izgubi loptu. Posebno prica je kad uleti neki kreteno i pocne o pjevanju himne, patritizmu i tome slicno, a meni je - ne krijem Hadzic posebno drag sto se ne libi pokazati sta osjeca za BiH. Mislim da mu to ne donosi neke prednosti kod Papeta i Meshe posebno, ali samo neprijatelju BiH moze smetati. Momak je odgojen u Bosanskoj familiji, i sa moje strane sav respekt.
Meni nije upitno da se ti razumijes u fudbal i sa dosta onoga sto sam pricitao se slazem, u principu se slazem i za Hadzica, jedina razlika je to sto ti vidis Hadzica kao najveci propust i bas se trudis to dokazati, dok je to po meni pozivanje PET igraca (Cocalic, Sunjic, Anicic, Vranjes, pa i Graovac) ispred Bicakcica, uz svakako jos par stvari kao sto su nepozivanje Hodzica u odnosu na Djurica, te Krunica u odnosu na Prcica i Vrancica.
Uglavnom je to - TO!Rios je napisao/la:Ne znam kako vam se da raspravljati o Anelu,Tini,petom ili desetom igracu kad smo vidjeli protiv Luksemburga da smo mi bez Dzeke i Pjanica protiv i tako slabe ekipe igrali u egalu sat vremena!?To nama treba biti najveca birga,a ne je li poziv dobio Anel ili ne..Briga nam treba biti i to sto je Spahic sa 35 godina i dalje stoper no.1 u rosteru a zamjene neke ni na vidiku.Lahko cemo mi zamjeniti Anela,Cocalica i ostale ali kako cemo zamjeniti Spahica,Salihovica,Medunjanina..Ili cemo ih mozda i ovaj ciklus morati zvati da nas vade iz problema kao prosle godine!? O Dzeki i Pjanicu da ne pricam,mi tu zamjene nemamo.
@Hatuna
Ovaj post sam napisao kada je Bazdarevic izasao sa spiskom za ove utakmice. Ne znam na koji sam nacin samo *ovlas* spominjao Cocalica. Dapace naveo sam ga kao prvi po meni losi primjer na spisku. Mislim da si pohvalio post a sada si to vec zaboravio. Nije u redu da mi kalemis Cocalica. Pozdrav!!!
dubrovnik je napisao/la:
Evo ti par primjera koji su u najmanju ruku cudni. Koji je razlog izostanka poziva Bicakcicu a u isto vrijeme se poziva npr. Cocalic koji je povrijedjen duze vrijeme? Kako je moguce da 2 utakmice izbace Krunica iz igre a npr. nekim drugim igracima sredine terena to nije bitno(Vrancic npr)? Kako je moguce da najbolji strijelac Dinama bude konstantno ignoriran radi U21 ekipe koja je potonula u svakom slucaju? Zasto zove Anela Hadzica a kada Besic ne igra mjenjaju ga stoperi? Sta ce mu onda Anel i koja je svrha njegovog poziva? Ni jedan od ovih igraca nije igrac koji je nemjerljivo bolji ili losiji od moguce zamjene ali standardi su i vise nego cudni i unose nemir. Slicne stvari smo zamjerali Susicu pa mi nije jasno zasto ne bi i njemu. Ja se ne bi zacudio da mu Anel istrci kao AM protiv Luxemburga. Vise me od njega nista ne bi zacudilo. Niti ga zelim pljuvati niti braniti ali da su mi njegovi cudni potezi pomalo poceli ici na zivce jesu. Zove Dumica dok je igrao u Danskoj i rece mu da ga prati i da ce ga pozvati u ekipu ako nastavi igrati na tom nivou. Momak napreduje, ode u Nizozemsku gdje igra odlicno a ne desava se nista unatoc tome sto ima idealan momenat za isprobati ga. Za razliku od njega u obranu zove igraca ili bolje reci igrace koji vrlo malo ili nikako ne igraju u zadnje vrijeme. Ima puno nelogicnosti i znam da on kao selektor ima pravo izbora. Ipak jednom je pao na ispitu pa i mi sada imamo pravo propitivati njegove poteze. Ni manje ni vise nego sto smo i Safetu radili.
Ovaj post sam napisao kada je Bazdarevic izasao sa spiskom za ove utakmice. Ne znam na koji sam nacin samo *ovlas* spominjao Cocalica. Dapace naveo sam ga kao prvi po meni losi primjer na spisku. Mislim da si pohvalio post a sada si to vec zaboravio. Nije u redu da mi kalemis Cocalica. Pozdrav!!!
dubrovnik je napisao/la:
Evo ti par primjera koji su u najmanju ruku cudni. Koji je razlog izostanka poziva Bicakcicu a u isto vrijeme se poziva npr. Cocalic koji je povrijedjen duze vrijeme? Kako je moguce da 2 utakmice izbace Krunica iz igre a npr. nekim drugim igracima sredine terena to nije bitno(Vrancic npr)? Kako je moguce da najbolji strijelac Dinama bude konstantno ignoriran radi U21 ekipe koja je potonula u svakom slucaju? Zasto zove Anela Hadzica a kada Besic ne igra mjenjaju ga stoperi? Sta ce mu onda Anel i koja je svrha njegovog poziva? Ni jedan od ovih igraca nije igrac koji je nemjerljivo bolji ili losiji od moguce zamjene ali standardi su i vise nego cudni i unose nemir. Slicne stvari smo zamjerali Susicu pa mi nije jasno zasto ne bi i njemu. Ja se ne bi zacudio da mu Anel istrci kao AM protiv Luxemburga. Vise me od njega nista ne bi zacudilo. Niti ga zelim pljuvati niti braniti ali da su mi njegovi cudni potezi pomalo poceli ici na zivce jesu. Zove Dumica dok je igrao u Danskoj i rece mu da ga prati i da ce ga pozvati u ekipu ako nastavi igrati na tom nivou. Momak napreduje, ode u Nizozemsku gdje igra odlicno a ne desava se nista unatoc tome sto ima idealan momenat za isprobati ga. Za razliku od njega u obranu zove igraca ili bolje reci igrace koji vrlo malo ili nikako ne igraju u zadnje vrijeme. Ima puno nelogicnosti i znam da on kao selektor ima pravo izbora. Ipak jednom je pao na ispitu pa i mi sada imamo pravo propitivati njegove poteze. Ni manje ni vise nego sto smo i Safetu radili.
Nisam ja zaboravio ni taj ni druge postove ako pazljivo procitas moj zadnji post, shvatices. Mislio sam ovlas u odnosu na energiju oko Hadzica, ali dobro mozda je i sama Hadziceva tema "frekventnija". Pozdrav!dubrovnik je napisao/la:@Hatuna
dubrovnik je napisao/la:
Dubrovnik svaka ti dala. Ovo sam ja isto mislio a ti napisao...
Kakav je ovo igrac samo pogledat oko 88:30 ove utakmice, ni zagradit se ne zna..
This time next year we'll be millionaires.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pravi klaun ! Bit ce smijesno vidjet kad se oporavi cimirot i dodje mozda jajalo , i mozda medo opet bude tu, on ce i dalje biti na spiskuMomciluk je napisao/la:Kakav je ovo igrac samo pogledat oko 88:30 ove utakmice, ni zagradit se ne zna..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Smiješan igrač, ne zna zadržati loptu više do 2 sekunde a ako bi se to slučajno i desilo, odmah bi je izgubio. Antitalenat
Mislim da je ovim večeras potvrdio da, kada se Cimirot vrati ili Jajalo dobije papire, ne treba biti ni na širem spisku.
Mogu misliti kako je srčano himnu razvezao sa klupe..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
O tome smo par nas ovdje pisali ali eto ispadosmo mrzitelji lika i djela Anela Hadzica.
Ne smeta on nama radi himne nego radi nekvaliteta u sta smo se po ko zna koji put uvjerili.
Ne smeta on nama radi himne nego radi nekvaliteta u sta smo se po ko zna koji put uvjerili.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ali izveo je dobro kornerAngola je napisao/la:Turska druga liga plafon. Trenutno 6,7 kg tezi Ibricic doktor za ovog panja
DD
A sta je Besic uradio za 180 minuta igre??Burundi je napisao/la:Ali izveo je dobro kornerAngola je napisao/la:Turska druga liga plafon. Trenutno 6,7 kg tezi Ibricic doktor za ovog panja
Ovakvi igraci se ne vide. 6,7 kg tezi Ibricic se vise vidi na terenu nego Makelele u najboljim godinama, sto ne znaci da je bolji
Hadzic je standardan u istoj turskoj gdje Ibricic nije mogao meda.
Glupo je uporedjivati Cimirota i Hadzica, Cimirot jeste buducnost ali trenutno je Hadzic par koraka ispred. Iskustvo je bitno a Hadzic ima dosta utakmica u Bundesligi, u jakoj turskoj ligi je standardan, 13 nastupa za A repku BiH, iskustvo SP itd.Rokoko87 je napisao/la:Mislim da je ovim večeras potvrdio da, kada se Cimirot vrati ili Jajalo dobije papire, ne treba biti ni na širem spisku.
Malo realnost.
Svašta.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dodaj Austrijskoj da ipak realnije izgleda(Bundes liga).PapeSusic je napisao/la:Glupo je uporedjivati Cimirota i Hadzica, Cimirot jeste buducnost ali trenutno je Hadzic par koraka ispred. Iskustvo je bitno a Hadzic ima dosta utakmica u Bundesligi, u jakoj turskoj ligi je standardan, 13 nastupa za A repku BiH, iskustvo SP itd.Rokoko87 je napisao/la:Mislim da je ovim večeras potvrdio da, kada se Cimirot vrati ili Jajalo dobije papire, ne treba biti ni na širem spisku.
Malo realnost.
To dubrovniče, u kost, što bi se reklo. Momak se raspisao o Bundesligi.dubrovnik je napisao/la:Dodaj Austrijskoj da ipak realnije izgleda(Bundes liga).PapeSusic je napisao/la:Glupo je uporedjivati Cimirota i Hadzica, Cimirot jeste buducnost ali trenutno je Hadzic par koraka ispred. Iskustvo je bitno a Hadzic ima dosta utakmica u Bundesligi, u jakoj turskoj ligi je standardan, 13 nastupa za A repku BiH, iskustvo SP itd.Rokoko87 je napisao/la:Mislim da je ovim večeras potvrdio da, kada se Cimirot vrati ili Jajalo dobije papire, ne treba biti ni na širem spisku.
Malo realnost.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: eleGancy, Google Adsense [Bot], invincible1921, izdzezveubrazil, Laganini1986, Muumii i 37 gostiju.