BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Nema sumnje da ce Mujdza u prvih 11 protiv Argentine, ako bude spreman.
Ja se ne slazem vala sa tobom, sto se tice defanzive nije Ogi puno losiji od Mujdze (u napadu je Mujdza daleko bolji, naravno). To sto su pravili vecinu stvari preko desne strane je zato sto su sa te strane vecinom i napadali. Ognjen je sada nalozen, k'o sporet, valja traziti neki bolji klub, ima da on gine, ako bude morao igratilisander je napisao/la:Vranjes protiv Argentine ne smije pocet, protiv Obale sve sto su nam napravili napravili su po desnoj strani, takodjer kad je Mujdza usao to se stabilizovalo malo.
EDIT: Da se razumijemo, ako je Mujdza zdrav, volio bih njega vidjeti, a ako ne vjerujem da to Ognjen moze odigrati solidno, s obzirom da ce se morati obracunati sa Messijem, Aguerom i Di Mariom, nasa odbrana bi naebala taman da je dva puta kvalitetnija.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Nervira me ovo oko Bicakcica, ako je spreman onda mora da igra....Nije on Barezi da moze tako da pravi pauze od mjesec dana i da misli da ce igrati u prvih 11.....
Ako ne bude igrao danas, onda ne moze ni protiv Argentine, to je moje misljenje...
Ako ne bude igrao danas, onda ne moze ni protiv Argentine, to je moje misljenje...
- 1988risha
- Kontakt:
Igrat će protiv Santosa 9. juna ... tako je Pape rek'oBatko je napisao/la:Nervira me ovo oko Bicakcica, ako je spreman onda mora da igra....Nije on Barezi da moze tako da pravi pauze od mjesec dana i da misli da ce igrati u prvih 11.....
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Leći u 11 i navit alarm oko 03:15, mislim ovo će otac uradit a mene probudit
Sve navečer pripremit, grickalice, kekse, sok i na sto stavit. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To nije dovoljno!!! Kakav Santos1988risha je napisao/la:Igrat će protiv Santosa 9. juna ... tako je Pape rek'oBatko je napisao/la:Nervira me ovo oko Bicakcica, ako je spreman onda mora da igra....Nije on Barezi da moze tako da pravi pauze od mjesec dana i da misli da ce igrati u prvih 11.....
Sent from my Home using fingers
jest neozibljno da ga se čeka i gura nespremnog ko da je Bekenbauer1988risha je napisao/la:Igrat će protiv Santosa 9. juna ... tako je Pape rek'oBatko je napisao/la:Nervira me ovo oko Bicakcica, ako je spreman onda mora da igra....Nije on Barezi da moze tako da pravi pauze od mjesec dana i da misli da ce igrati u prvih 11.....
4-IN-A-ROW
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Tko bi rekao da je večeras utakmica.Nadam se opet da će Bešić odraditi cijelu utakmicu,možda da u drugom poluvremenu isprobamo neke druge formacije,da Bešića samog stavimo na zadnjem veznom.
Volio bih da Fejzić brani makar pola sata.
Volio bih da Fejzić brani makar pola sata.
Keep walking.
- Principatus
- Kontakt:
Brine me ovo oko Bicakcica. Jer ako ne bude bio spreman pred Argentinu, onda se nadam da ce Vranjes odigrati stopera, a Mujdza na desnom beku. Sunjic protiv Argentine, tu mi se zavrti u glavi. Isto tako ce biti kartona, a i povreda i ako prodjemo ovu grupu, jako ce nam stetiti ovo nepozivanje Zukanovica, jer nemozemo kvalitetno zakrpiti stopere i DM.
Niko nam ne garantuje da Besic nece primiti 1-2 zute ili ti crveni karton, pa Kolasinac to mora igrati, Hadzic to nemoze, o Tinkiju da ne pricamo. Nepotrebni i neupotrebljivi igraci, to ih krasi. Isto tako oko Bicakcica i njegove zdravstvene situacije mogu nastati problemi na stoperskoj poziciji. Krpit cemo se, a nepotrebno, Zukanovic bi nas definitivno pojacao. Nadam se isto da je ono uvodjenje Hadzica na stopersku poziciju bila samo losa sala za jednu prijateljsku utakmicu, i da nije opcija za ozbiljne utakmice.
Niko nam ne garantuje da Besic nece primiti 1-2 zute ili ti crveni karton, pa Kolasinac to mora igrati, Hadzic to nemoze, o Tinkiju da ne pricamo. Nepotrebni i neupotrebljivi igraci, to ih krasi. Isto tako oko Bicakcica i njegove zdravstvene situacije mogu nastati problemi na stoperskoj poziciji. Krpit cemo se, a nepotrebno, Zukanovic bi nas definitivno pojacao. Nadam se isto da je ono uvodjenje Hadzica na stopersku poziciju bila samo losa sala za jednu prijateljsku utakmicu, i da nije opcija za ozbiljne utakmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
evo opet pogledo tekmu protiv "slonova" i nije mi jasno kako nijedan korner nismo imali a igramo formaciju sa dva brza krila koja ubacuju sa strane...znaci formacija se ubila za kornera, nesto kao Bayern sto igra ili juve...
a to me brine jer imamo strasne izvodjace kornera
kao i "target man" Džeku koji moze dobro skociti i jak je u igri glavom
veceras ne gubimo 1:1 ili 2:1 za nas

a to me brine jer imamo strasne izvodjace kornera
kao i "target man" Džeku koji moze dobro skociti i jak je u igri glavom
veceras ne gubimo 1:1 ili 2:1 za nas
Semper Fidelis
Hadžić je trebao mijenjati Pjanića, ali Spahić se povrijedio i Hadžić je uletio na njegovu poziciju,Principatus je napisao/la:Nadam se isto da je ono uvodjenje Hadzica na stopersku poziciju bila samo losa sala za jednu prijateljsku utakmicu, i da nije opcija za ozbiljne utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Još jedna maestralna odluka Papeta,Hadžić na mjesto SpahićaVirtu4l je napisao/la:Hadžić je trebao mijenjati Pjanića, ali Spahić se povrijedio i Hadžić je uletio na njegovu poziciju,Principatus je napisao/la:Nadam se isto da je ono uvodjenje Hadzica na stopersku poziciju bila samo losa sala za jednu prijateljsku utakmicu, i da nije opcija za ozbiljne utakmice.
Umjesto da je samo povukao Bešića na stopera,jer to i igra u klubu,a Hadžića na Bešićevu poziciju
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Ti pričaš k'o da si gledao utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ti pričaš k'o da si gledao utakmicu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- 1988risha
- Kontakt:
Opet koristis djecije fore
Trolololo... Nisam ti ja kriv što radiš svaku drugu noć ko portir,pa ne možeš navečer gledat tekmu!!! Možda ti se smjena potrefi...
Znam da ti je krivo,al taktički odron,stavit Hadžića na mjesto stopera
A imas igrača koji igra stopera u klubu... Al to je nas taktičar Pape
Nego ako ti roditelji dozvole imas i veceras utakmicu Grčka - Nigerija od 1h,taman do naše tekme
Znam da ti je krivo,al taktički odron,stavit Hadžića na mjesto stopera
Nego ako ti roditelji dozvole imas i veceras utakmicu Grčka - Nigerija od 1h,taman do naše tekme
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
I da radim kao portir, ne bi me bilo sramota, posla se ne treba stiditi.
Baš nam je bilo lijepo neku večer, bubuljičari su spavali, zmajevi prekucali, odavno se nije ljepše pisalo.
Baš nam je bilo lijepo neku večer, bubuljičari su spavali, zmajevi prekucali, odavno se nije ljepše pisalo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Nisam ja ni rekao da je sramota,nego samo kazem da ti nisam ja kriv,sto ti tako smjena padne kad se igra utakmica
Ja znam da nikad nisam propustio tekmu,od kad znam za sebe,a repka kad igra... tako da necu ni ovu veceras
A jednostavno draže mi je slušat Marijana,nego čitat tvoje tekstove,al eto uđem večeras maksuz,malo prije tekme da vidim šta to ti pišeš,pa vam tako lijepo,tj šta tebi pišu...
Nadam se da ne hotate preko inboxa
Al tebi je i to doživljaj jbg... Drago mi je da ti je lijepo,nek ti i večeras bude lijepo

Ja znam da nikad nisam propustio tekmu,od kad znam za sebe,a repka kad igra... tako da necu ni ovu veceras
A jednostavno draže mi je slušat Marijana,nego čitat tvoje tekstove,al eto uđem večeras maksuz,malo prije tekme da vidim šta to ti pišeš,pa vam tako lijepo,tj šta tebi pišu...
Nadam se da ne hotate preko inboxa
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Ne moraš se meni pravdati, nije sramota ni snimak pregledati, nećemo ti zamjeriti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Eh to me je sad pogodilo
Nego de mi samo reci,razumijem to što lažeš nas,nego zbog čega lažeš sebe da radiš,tj da ideš na pos'o ???
Nego de mi samo reci,razumijem to što lažeš nas,nego zbog čega lažeš sebe da radiš,tj da ideš na pos'o ???
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Dosta raje zaradjuje pare putem interneta...
Tako da ti posao prakticno dodje ciku... 
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.