HARIS XXL je napisao/la:@sarajlija89
jarane jesili ti svjestan da se svaki tvoj post svodi na neke glupe provokacije i podjebancije?nidje veze...nevjerujem da si ti sarajlija kao sto ti u nicku pise,niti vjerujem da si 89' godiste...ti mene podsjecas na nekog primitivca koji navija za svoj klub samo da bi nervirao druge

...ne kontam ljude koji kvare druge teme i ako imaju svoju gdje mogu slobodno iznositi svoja misljenja,stavove,ideje....ako imas nesto fino i pametno reci slobodno reci,usput bi molio adminstratore da kaznjavaju ovakve osobe...sto se tice derbija zivi bili pa vidjeli ko ce pobjediti moj tip: ZELJEZNICAR-
torpedo 2-1
A jbg necu vise oca mi

hahaha… ako vam smeta….pokusavam vratiti onaj stari sportski rivalitet izmedju navijaca dva kluba….pa nikog ne vrijedjam I sl. al eto…….Ovo su one klasicne zajebancije pred derby ,valjda je to smisao derbya al valljda vama nije do tog hahaha…razumijem ja to

….a kume jesam SARAJLIJA I to iz Starog Grada dijete mahale,Obozavm svoj grad I sve vezano za njega…rodio sam se na sjeveru al bukvalno….bolnica JEZERO…I tim se ponosim.

zavrsio sam Prvu gimnaziju,studiram pravo ….itd…Pa skontaj jesam li primitivac ili sta vec….
i vi ceto spominjete tu filozofiju I geografiju…kazete za zelju je navijati stvar filozofije,a za RAJVOSA geografije….
svi znamo koji smo iz Sarajeva da PRAVE I RODJENE SARAJLIJE navijaju za SARAJEVO,Ta SARAJEVSKA CARSIJA,STARI GRAD,CENTAR i Najpoznatije sarajevske mahale u tim dijelovima grada su HORDASI I PITARi a da zeljo tu ima 10% navijaca...a novoizgradjeni i novonaseljeni dijelovi grada pocevsi od novog grada,novog sarajeva,ilidze...te "dosle" ili PAPCI,SARAJEVSKI ZETOVI kako ih zovemo navijaju za zelju tj.SELJU.

:D To su cinjenice...svi znamo.Znaci ipak postoji i filozofija i geografija:D filozofija je da PAPCI navijaju za zelju...a geografija je da PRAVA SARAJEVSKA RAJA SA CARSIJE NAVIJA ZA SARAJEVO.

:D:D....ipak niste pogrijesili hahaha…. Iako naravno ima izuzetaka,sa obje strane...jer tesko je gledat da je malo pravih sarajlija ostalo u seheru....to me najvise boli,sve papci kume...al stas jbg.
Toliko od mene….. necu vise oca mi:D..
valjda ce te imat vise srece u tekmama sa Olimpikom pa da se pohvalite da ste dobili gradskog rivala hahahaha….al naravno ako ostanete u ligi hahaha….POBJEDA NA TERENU I TRIBINAMA…..HZSA
Sreca i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba - ime mog grada!
Jedan grad…jedan klub SARAJEVO LJUBAVI MOJA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★