FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 05 maj 2009, 21:00

tax je napisao/la:gradi li se istocna tribina na grbavici , i gje ce se nalazit horde.jer sam cuo da ce dobiti cijeli sjever
i dio juga jer im je kop 2500 milje :lol:

dobit ce istok i ono sjevera kao i uvijek...
u zadnje dvije sezone donijeli smo 4 boda sa strane a pola od toga sa hadisona :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 05 maj 2009, 21:01

tax je napisao/la:gradi li se istocna tribina na grbavici , i gje ce se nalazit horde.jer sam cuo da ce dobiti cijeli sjever
Samo cu ti reci da ima dosta ljudi sezosku za sjever,sto vodi do zakljucka.....
AMAR OSIM!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2009, 21:01

jos se nezna....moguce je da cemo biti na sjeveru jer istok nije u funkciji...al opet bice premalo koliko ce nas biti,ostace nas dosta vani....a znate sta je bruka i sramota na grbavici...prethodnih sezona raja koja je imala karte za sjever morala je na istok...zato sto nije bilo mjesta vise....pa majku mu na kosevu dobijete cijeli jug a mi dajemo cenera da bi na kraju na istok usli...dole nema uslova za gledanje utakmice...daj te nam nas sjever ionako ga ne mozete popunit...bar zaradite na ulaznicama...jbt stadion sa dvije tribine,kakav je to stadion...svasta.Nema uslova za gotujuce navijace...al valjda cemo konacno dobiti vise sjevera....ono je zalosno gdje nas zbiju.

Al kako god....GDJE SI TI..TU SMO MI.......................................ODANOST NASA NE POZNAJE GRANICE..HZ87
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 maj 2009, 21:16

@sarajlija89

jarane jesili ti svjestan da se svaki tvoj post svodi na neke glupe provokacije i podjebancije?nidje veze...nevjerujem da si ti sarajlija kao sto ti u nicku pise,niti vjerujem da si 89' godiste...ti mene podsjecas na nekog primitivca koji navija za svoj klub samo da bi nervirao druge :oops: ...ne kontam ljude koji kvare druge teme i ako imaju svoju gdje mogu slobodno iznositi svoja misljenja,stavove,ideje....ako imas nesto fino i pametno reci slobodno reci,usput bi molio adminstratore da kaznjavaju ovakve osobe...sto se tice derbija zivi bili pa vidjeli ko ce pobjediti moj tip: ZELJEZNICAR-torpedo 2-1
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2009, 22:05

HARIS XXL je napisao/la:@sarajlija89

jarane jesili ti svjestan da se svaki tvoj post svodi na neke glupe provokacije i podjebancije?nidje veze...nevjerujem da si ti sarajlija kao sto ti u nicku pise,niti vjerujem da si 89' godiste...ti mene podsjecas na nekog primitivca koji navija za svoj klub samo da bi nervirao druge :oops: ...ne kontam ljude koji kvare druge teme i ako imaju svoju gdje mogu slobodno iznositi svoja misljenja,stavove,ideje....ako imas nesto fino i pametno reci slobodno reci,usput bi molio adminstratore da kaznjavaju ovakve osobe...sto se tice derbija zivi bili pa vidjeli ko ce pobjediti moj tip: ZELJEZNICAR-torpedo 2-1
A jbg necu vise oca mi :D hahaha… ako vam smeta….pokusavam vratiti onaj stari sportski rivalitet izmedju navijaca dva kluba….pa nikog ne vrijedjam I sl. al eto…….Ovo su one klasicne zajebancije pred derby ,valjda je to smisao derbya al valljda vama nije do tog hahaha…razumijem ja to :D ….a kume jesam SARAJLIJA I to iz Starog Grada dijete mahale,Obozavm svoj grad I sve vezano za njega…rodio sam se na sjeveru al bukvalno….bolnica JEZERO…I tim se ponosim. :D zavrsio sam Prvu gimnaziju,studiram pravo ….itd…Pa skontaj jesam li primitivac ili sta vec….

i vi ceto spominjete tu filozofiju I geografiju…kazete za zelju je navijati stvar filozofije,a za RAJVOSA geografije….
svi znamo koji smo iz Sarajeva da PRAVE I RODJENE SARAJLIJE navijaju za SARAJEVO,Ta SARAJEVSKA CARSIJA,STARI GRAD,CENTAR i Najpoznatije sarajevske mahale u tim dijelovima grada su HORDASI I PITARi a da zeljo tu ima 10% navijaca...a novoizgradjeni i novonaseljeni dijelovi grada pocevsi od novog grada,novog sarajeva,ilidze...te "dosle" ili PAPCI,SARAJEVSKI ZETOVI kako ih zovemo navijaju za zelju tj.SELJU.:D:D To su cinjenice...svi znamo.Znaci ipak postoji i filozofija i geografija:D filozofija je da PAPCI navijaju za zelju...a geografija je da PRAVA SARAJEVSKA RAJA SA CARSIJE NAVIJA ZA SARAJEVO.:D:D:D....ipak niste pogrijesili hahaha…. Iako naravno ima izuzetaka,sa obje strane...jer tesko je gledat da je malo pravih sarajlija ostalo u seheru....to me najvise boli,sve papci kume...al stas jbg.

Toliko od mene….. necu vise oca mi:D..

valjda ce te imat vise srece u tekmama sa Olimpikom pa da se pohvalite da ste dobili gradskog rivala hahahaha….al naravno ako ostanete u ligi hahaha….POBJEDA NA TERENU I TRIBINAMA…..HZSA

Sreca i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba - ime mog grada!
Jedan grad…jedan klub SARAJEVO LJUBAVI MOJA

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 05 maj 2009, 22:23

sarajlija89 je napisao/la:

A jbg necu vise oca mi :D hahaha… ako vam smeta….pokusavam vratiti onaj stari sportski rivalitet izmedju navijaca dva kluba….pa nikog ne vrijedjam I sl. al eto…….Ovo su one klasicne zajebancije pred derby ,valjda je to smisao derbya al valljda vama nije do tog hahaha…razumijem ja to :D ….a kume jesam SARAJLIJA I to iz Starog Grada dijete mahale,Obozavm svoj grad I sve vezano za njega…rodio sam se na sjeveru al bukvalno….bolnica JEZERO…I tim se ponosim. :D zavrsio sam Prvu gimnaziju,studiram pravo ….itd…Pa skontaj jesam li primitivac ili sta vec….

i vi ceto spominjete tu filozofiju I geografiju…kazete za zelju je navijati stvar filozofije,a za RAJVOSA geografije….
svi znamo koji smo iz Sarajeva da PRAVE I RODJENE SARAJLIJE navijaju za SARAJEVO,Ta SARAJEVSKA CARSIJA,STARI GRAD,CENTAR i Najpoznatije sarajevske mahale u tim dijelovima grada su HORDASI I PITARi a da zeljo tu ima 10% navijaca...a novoizgradjeni i novonaseljeni dijelovi grada pocevsi od novog grada,novog sarajeva,ilidze...te "dosle" ili PAPCI,SARAJEVSKI ZETOVI kako ih zovemo navijaju za zelju tj.SELJU.:D:D To su cinjenice...svi znamo.Znaci ipak postoji i filozofija i geografija:D filozofija je da PAPCI navijaju za zelju...a geografija je da PRAVA SARAJEVSKA RAJA SA CARSIJE NAVIJA ZA SARAJEVO.:D:D:D....ipak niste pogrijesili hahaha…. Iako naravno ima izuzetaka,sa obje strane...jer tesko je gledat da je malo pravih sarajlija ostalo u seheru....to me najvise boli,sve papci kume...al stas jbg.

Toliko od mene….. necu vise oca mi:D..

valjda ce te imat vise srece u tekmama sa Olimpikom pa da se pohvalite da ste dobili gradskog rivala hahahaha….al naravno ako ostanete u ligi hahaha….POBJEDA NA TERENU I TRIBINAMA…..HZSA

Sreca i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba - ime mog grada!
Jedan grad…jedan klub SARAJEVO LJUBAVI MOJA

jes ovo lose u djelu da sarajlije javijaju za sarajevo ,pa vidis nisi u pravu ovdje. Rodjen u SA i ponosan sto navijam za zelju samo toliko... ;)
Steven GERRARD

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 maj 2009, 22:33

od niza glupih i ofirnih postova ovaj ti je najbolji,mada iznosis niz lazi i neistina....ja sam pravi rodjeni sarajlija i navijam za zelju...po tvojoj logici samo dosle i papci navijaju za zelju sto je notorna laz! po tvojoj prici samo stari dio grada pripada gradu sarajevu,dok su svi ostali dijelovi predgradska naselja gdje zive seljaci(odnosno zeljini navijaci) :roll: laz!
jarane sa tim svojim postovima ne vracas "stari sportski rivalitet izmedju navijaca dva kluba" samo bezze zamaras ljude,prvo sa tim animacijama jer ih stavis 1 000 u jednom postu a onda sa tvojom arogantnom pricom...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 maj 2009, 22:39

ovaj delegat nije sarajlija definitivno...klasicni papak,doseljenik i urođenik...vjerovatno sandžak ili istocna bosna...zna se ko navija za sarajevo i ko cini gro HZ=sve sami došljaci...nemam ništa protiv izbjeglica,rat je ucinio svoje... ali ko god je došao u grad sa strane navija za pitarluk,i ovo je jedina prava istina :!: :!: :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 maj 2009, 22:40

napiso sam da ima izuzetaka :D citajte hehe...normala da dosta raje navija i za zelju i meni je drago....i trebamo se trudit da sacuvamo draz naseg derbija...jedini pravi koji nasa drzava ima...i nas grad ga zasluzuje I trebamo bit ponosni na to.Pozz za sve i izvinjavam se ako sam koga uvrijedio hehe...nista lose ocm........

ZIVIO SARAJEVSKI DERBI!!!!!

SARAJEVO LJUBAVI MOJA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 maj 2009, 22:46

drop je napisao/la:ovaj delegat nije sarajlija definitivno...klasicni papak,doseljenik i urođenik...vjerovatno sandžak ili istocna bosna...zna se ko navija za sarajevo i ko cini gro HZ=sve sami došljaci...nemam ništa protiv izbjeglica,rat je ucinio svoje... ali ko god je došao u grad sa strane navija za pitarluk,i ovo je jedina prava istina :!: :!: :!:
To ti vrsio neki popis stanovnista sta li,isao od covjeka do covjeka,jos govoris neka istina...mislim stvarno nezelim da ulazim u raspravu sa tobom,nema potrebe jer se vidi da imas u prvo planu ti ti i samo ti...fkt te ne kontam...

Ja sad da kazem za Zelju navija sve goli došlo ,jel mozes da mi pobijes tu recenicu,nekim argumentima nesto slicno??? iskuliraj malo ;)

A i ovaj Sarajlija mislim da nema potrebe ovdje da ulazis da se javljas sa svojim izjavama imas temu FK SARAJEVO pa tamo,vidis da se ovdje pale svi ko sibica i lete neke nebuloze sto sa tvoje sto sa njihove strane...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 maj 2009, 22:50

miky_hz je napisao/la:
drop je napisao/la:ovaj delegat nije sarajlija definitivno...klasicni papak,doseljenik i urođenik...vjerovatno sandžak ili istocna bosna...zna se ko navija za sarajevo i ko cini gro HZ=sve sami došljaci...nemam ništa protiv izbjeglica,rat je ucinio svoje... ali ko god je došao u grad sa strane navija za pitarluk,i ovo je jedina prava istina :!: :!: :!:
To ti vrsio neki popis stanovnista sta li,isao od covjeka do covjeka,jos govoris neka istina...mislim stvarno nezelim da ulazim u raspravu sa tobom,nema potrebe jer se vidi da imas u prvo planu ti ti i samo ti...fkt te ne kontam...

Ja sad da kazem za Zelju navija sve goli došlo ,jel mozes da mi pobijes tu recenicu,nekim argumentima nesto slicno??? iskuliraj malo ;)

A i ovaj Sarajlija mislim da nema potrebe ovdje da ulazis da se javljas sa svojim izjavama imas temu FK SARAJEVO pa tamo,vidis da se ovdje pale svi ko sibica i lete neke nebuloze sto sa tvoje sto sa njihove strane...
po cemu to zakljucujes da samo "dosle" navijaju za zelju :?: da ti nisi mozda vrsio popis stanovnistva i usput ispitivao raju za koga navija?

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 05 maj 2009, 22:52

A eki ti fol sarajlija, dijete drago ti si na brdu iznad grada. A opet kazem kakva inteligencija takvi i komentari, ti se djecace nesjecas "davne" istorije od prije 10 god tako da si nekompetentan za bilo kakvu diskusiju. Fali ti jos ono "ocam" i "Allaami" u tvojim kvazipostovima.
Ajd lagano od.... s ove teme djecace jer pricas nebuloze
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 maj 2009, 22:52

LAVOV4Lfc je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:

svi znamo koji smo iz Sarajeva da PRAVE I RODJENE SARAJLIJE navijaju za SARAJEVO,Ta SARAJEVSKA CARSIJA,STARI GRAD,CENTAR i Najpoznatije sarajevske mahale u tim dijelovima grada su HORDASI I PITARi a
[/b]
)
nepricaj gluposti ...........................

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 maj 2009, 22:53

HARIS XXL je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

po cemu to zakljucujes da samo "dosle" navijaju za zelju :?: da ti nisi mozda vrsio popis stanovnistva i usput ispitivao raju za koga navija?
Naravno da ne vec kazem istom tom teorijom kojom on govori razumijes,on kaze za Sarajevo navijaju sve dosle,ok njegovo misljenje,isto ja mogu da dodjem sa tom izjavom i kazem za Zelju navijaju sve dosle...i jos mi govori to je prava istina ne razumijem...apsordno je govoriti nesto sto nema veze sa vezom...bas ja il on da znamo za koga koji navija...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 maj 2009, 22:58

da se mi vise oko toga ne svadjamo,i za zelju i za sarajevo navija gradska raja ali i ljudi koji su tokom rata i poslije njega dosli u grad...tu nema nekog pravila,struktura stanovnistva se izmjenila tako da ja sada tesko i utvrditi ko je fkt odavdje a ko je dosao...
Zadnja izmjena: HARIS XXL, dana/u 05 maj 2009, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 maj 2009, 22:58

miky_hz je napisao/la:

ja navodim cinjenice iz svog iskustva...znam dosta ljudi sa strane i sve i jedan navija za sarajevo.
opet ponavljam,nemam ništa protiv ljudi sa strane jer se niko nije pitao gdje ce biti rođen ali ti braniš pisanje ovog krkana koji je napisao gomilu gluposti.
Pa ne može tako buraz...ne može se tako neko ponašati , srati notorne laži i obmanjivati javnost.
Protiv tebe licno nemam ništa,ali izvuku mi živac ovakvi šabani koji samo seru ko foke :evil: :evil: :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 maj 2009, 23:01

HARIS XXL je napisao/la:da se mi vise oko toga ne svadjamo,i za zelju i za sarajevo navija gradska raja ...
a ostali koji dodju ce navijati za olimpik :D

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 05 maj 2009, 23:02

Vecina (mislim 90%) nas navija za one za koga su im navijali prije svega ocevi,a mozda prije toga i dede i ostali... Ova prica doslje za sarajevo ovi za zelju ne pije vode ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 maj 2009, 23:04

drop je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

ja navodim cinjenice iz svog iskustva...znam dosta ljudi sa strane i sve i jedan navija za sarajevo.
opet ponavljam,nemam ništa protiv ljudi sa strane jer se niko nije pitao gdje ce biti rođen ali ti braniš pisanje ovog krkana koji je napisao gomilu gluposti.
Pa ne može tako buraz...ne može se tako neko ponašati , srati notorne laži i obmanjivati javnost.
Protiv tebe licno nemam ništa,ali izvuku mi živac ovakvi šabani koji samo seru ko foke :evil: :evil: :evil:
Apsolutno ti imas svoje iskustvo,nego drugi svoje mozda ja imam drugacije nije bitno,skontao sam da ti je ovaj izvukao zivac i meni bi isto da neko dodje na temu Sarajeva i da mi prica nesto kontra ,vjerovatno bi isto reagovao...i mozes primjetiti da nisam uopste branio njegovo pisanje u smislu sta govori,vec sam rekao da nema potrebe da dolazi na ovu temu i da prica jednu pricu koja ce biti konktra vase,konkretno isprovocirat ce vas i onda dolaze neke nebulozne stvari koje ce nekome drugom zasmetati,kao sto je meni licno zasmetalo to sto si rekao da su HZ sve same došle,i to...al eto rijesen problem...zna Sarajevo i Sarajevska prava raja pravu istinu,Sarajevo je grad u kome su dva prava kluba, normalno je da ce vladati razlicita misljenja,ali sve to treba u nekim granicama..sad navlacit ha na jedne ha na druge neide...

pozz i ne zamjeri odoh ja ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 maj 2009, 23:10

pošteno buraz...svaka cast ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 11 gostiju.