nas Bosnjake je sevap istrijebiti...propuh je napisao/la:Jos bi bilo gotiva da se svaki dodir lopte amidzinog zlata proprati salvom zvizduka
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Covjece Bozi znamo svi da branis Susica ali ne moze se iz utakmice u utakmicu mjenjati sastav. Mjenjati igraci, ovo ono. Mora se postaviti jedan temelj koji ce da vazi i onda postepeno mjenjati kroz utakmice. Reprezentacija bez glave i repa. Igra na horuk i nadaj se najboljem. E to smo mi. Pu...Amarkony je napisao/la:Da ovo nije Kipar koji ce igrati bunker, Papa bi izveo drugi sastav. Ali ovo je bas ono sto nam sad treba, da ih od prve minute pritisnemo. Obicno je napad najbokje odbrana.
Pa ne igra Spanija sa 6 napada jer im dolazi Makedonija ili sta ja vec znam, pa da u iducoj utakmici se vrati na normalnu formaciju.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 09 sep 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Braveheart23
- Kontakt:
Ima li Stream-ova, dajte molim vas ne mogu da nadjem nista... 
Ma nije više bitan ni taj protivnik, ali imaš Mujdžu i Vranješa, a ti stavljaš Vršajevića? Možda ćemo mi i pobijediti, ali brate dragi ovo ti je posljednja provjera pred tri ogromne utakmice, jednostavno nema smisla...hodža je napisao/la:Hajde vidjet cemo...Virtu4l je napisao/la:Kocka koja bi mu se mogla obiti o glavu, i mene je šokirao, više Avdijom, nego Tinom.hodža je napisao/la: Molim te koji je tvoj komentar na ubacivanje Avdije i TSS ispred Mujdže i Mede ???
Kazem, protivnik nije strasan pa ne vjerujem da ce biti problema, ali opet...momci iz liga 5 sjede na klupi a spremni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Susic lici na Misketa po nacinu igre...E moj Muhmade. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
A i mi se brinemo bezveze, pa 4-4-2 sa rombom igramo citave prosle kvale 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Principatus
- Kontakt:
Moze li neko zabraniti Konjicu da govori?
Htio sam da pocnem da ga branim, da pretjerujete, ali sta lik sad izvali...
Cuj Susic lici Misimovicu po stilu igre i ovako smo sve vrijeme vec igrali, Muhameeedeee priberi se!
Htio sam da pocnem da ga branim, da pretjerujete, ali sta lik sad izvali...
Cuj Susic lici Misimovicu po stilu igre i ovako smo sve vrijeme vec igrali, Muhameeedeee priberi se!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
newton_heath_lyr je napisao/la:Neko slucajno link za BHT HD?
Nema HD prenosa jer naši ne snimaju HD kamerama! Znači, samo gostujuće utakmice će biti u HD-u!Clutch je napisao/la:Zasto nema BHT HD na Mojatv?
Gledaj ti samo njegove filozofije.sajo10 je napisao/la:Covjece Bozi znamo svi da branis Susica ali ne moze se iz utakmice u utakmicu mjenjati sastav. Mjenjati igraci, ovo ono. Mora se postaviti jedan temelj koji ce da vazi i onda postepeno mjenjati kroz utakmice. Reprezentacija bez glave i repa. Igra na horuk i nadaj se najboljem. E to smo mi. Pu...Amarkony je napisao/la:Da ovo nije Kipar koji ce igrati bunker, Papa bi izveo drugi sastav. Ali ovo je bas ono sto nam sad treba, da ih od prve minute pritisnemo. Obicno je napad najbokje odbrana.
Pa ne igra Spanija sa 6 napada jer im dolazi Makedonija ili sta ja vec znam, pa da u iducoj utakmici se vrati na normalnu formaciju.
Kaze, Kipar nas ne zanima, necemo ga skautirati, necemo ga gledati, mi imamo svoj stil i svoju igru.
A onda iz utakmcie u utakmicu se prilagodjava protivnicima.
Sto znaci kad se saberu 2+2 - prilagodjava se protivnicima o kojima pojma nema.
Pa normalno da ces taktiku mijenjati u zavisnosti od protivnika, pa i igrace. Zasto se radi scouting protivnika, nego da se upoznaju njegove mane i pokusa to iskoristiti. Boze dragi sta sve necu cuti danas.sajo10 je napisao/la:Covjece Bozi znamo svi da branis Susica ali ne moze se iz utakmice u utakmicu mjenjati sastav. Mjenjati igraci, ovo ono. Mora se postaviti jedan temelj koji ce da vazi i onda postepeno mjenjati kroz utakmice. Reprezentacija bez glave i repa. Igra na horuk i nadaj se najboljem. E to smo mi. Pu...Amarkony je napisao/la:Da ovo nije Kipar koji ce igrati bunker, Papa bi izveo drugi sastav. Ali ovo je bas ono sto nam sad treba, da ih od prve minute pritisnemo. Obicno je napad najbokje odbrana.
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 09 sep 2014, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pape dijeli pljuske

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pape još jednom nas iznenađuje. Šta će biti sljedeće? Avdija mi je onako drag igrač ali on je igrač za KLUPE , kao 3 play u košarci da uđe kad se ova dvojica umore na nekoh 2-3 minute i ništa više. 
Nadam se da nas neće koštat ovo.
Idemo Bosno i Hercegovino!!!!!!!

Nadam se da nas neće koštat ovo.
Idemo Bosno i Hercegovino!!!!!!!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Puni se stadion.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Joj sastava buahahahahahaha
Pa dje ti je obraz krme jedno ?
Pa dje ti je obraz krme jedno ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Hajmo sad da gledamo utakmicu pa da na poluvremenu komentarisemo.
1946
sta reci saburli sam covjek ali ovo jue preslo sve granice.tacno se vidjelo u tuzli da ce ovo napraviti u ovoj utakmici.
nije mi jasno da jedna fudbalska velkicina kao pape moze pasti pod uticaj brata i gurati te pojedine igrace u prvi plan.
tacno se vidi da nije htio staviti susica i avdiju u tz da nebi sta zasrali i ovako ima opravdanje da nije zadovoljan sa igrom u tz.boze dragi kod nas sve mora naopako
nije mi jasno da jedna fudbalska velkicina kao pape moze pasti pod uticaj brata i gurati te pojedine igrace u prvi plan.
tacno se vidi da nije htio staviti susica i avdiju u tz da nebi sta zasrali i ovako ima opravdanje da nije zadovoljan sa igrom u tz.boze dragi kod nas sve mora naopako
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Znam, ali ja pitam zašto tog kanala nema u ponudi uopšte..Alucard je napisao/la:Nema HD prenosa jer naši ne snimaju HD kamerama! Znači, samo gostujuće utakmice će biti u HD-u!Clutch je napisao/la:Zasto nema BHT HD na Mojatv?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
@francobaresi
Ipak je u HD-u, hvala ti Bože 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.