Ne preopterecavas igraca koji trci gore, dolje 80 minuta, jedino ako hoces da zadobi povredu nek igra svih 90 minuta tako.Rooney88 je napisao/la:Ne mijenjas najboljeg igraca ako nije povrijedjen, to jednostavno ne radis. Covjek je zatvorio svoju stranu i tuda Tottenham jednostavno nije mogao proci.Kestrel je napisao/la:Nece ti Darmian vjecnost igrati.Rooney88 je napisao/la:Pa jel` on normalan? Darmian najbolji igrac na terenu a on ga vadi zbog Valencie. Cisto sumnjam da Darmian nije spreman.
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Domo23
Romero opaaaaaaaaa
Romero vrhunski odradio mec.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Romero spasava, samo da ga ne ureknem. Ne smijemo vise ovo sebi dozvoljavati jbte. Tottenham je bio mrtav veci dio poluvremena a mi nikako da zavrsimo posao. Sada strepi do kraja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- theboss_RD07
- Kontakt:
E moj Gaalu glavo luda. Desno smo rupcaga
⭐
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jebote Tito kako nas ljudi satjeraše u 16 metara, do centra nismo mogli doći 
1946
Ista slika kao prosle, prezivljavamo i disemo na skrge uz nadu da golman spasi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Busilica crko jbt
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hvala ti Boze. Ako je van Gaal glup makar nam ti pomozi
⭐
Morao je lujko jos malo izbalansirati ekipu sa 2 izmjene, inace Tottenham ne bi imao nikakve sanse
100% sportski i krajnje opušten potpis
Igru brisi bodove pisi sto je najbitnije na samom pocetku ja se nadam da ce u sljedecim utakmicama napad bolje funkcionisat.
04.10.2009 !!
Dobra stvar - pobjeda, ostalo repriza prošle sezone što znači loše.
Darmian super, Memphis mora na krilo jednostavno tu pripada. Romero osim onih dodavanja pristojan. Smalling je također imao pa sigurno 3-4 odlične intervencije, na njega se i da računati.
Darmian super, Memphis mora na krilo jednostavno tu pripada. Romero osim onih dodavanja pristojan. Smalling je također imao pa sigurno 3-4 odlične intervencije, na njega se i da računati.
Ovako, prvo poluvrijeme od 25. min. je bilo par odlicnih kombinacija. Drugo smo dobro otvorili, ali zadnjih 10 - 15 min. horror.
Bekovi, Small i Romero odlicni, defanivna sredina solidna, Morgan je dosta toga radio prema nazad i to je to.
Napad u vecem dijelu utakmice odsjecen. Young je imao onu asist, solidan sut, te defanzivno jedno 4 vazna tacklinga. Dobro je izborio slobodnjak, te ovo iznosenje lopte u 92. minuti. Inace prosjecan mec, ali se dosta trudio.
Rooney djelovao nekako umoran, a Juan naprosto pao pred sami kraj.
Ima ovdje dosta prostora za napredak, ali najvaznije od svega da smo upisali tri bobe. Idemo dalje.
Bekovi, Small i Romero odlicni, defanivna sredina solidna, Morgan je dosta toga radio prema nazad i to je to.
Napad u vecem dijelu utakmice odsjecen. Young je imao onu asist, solidan sut, te defanzivno jedno 4 vazna tacklinga. Dobro je izborio slobodnjak, te ovo iznosenje lopte u 92. minuti. Inace prosjecan mec, ali se dosta trudio.
Rooney djelovao nekako umoran, a Juan naprosto pao pred sami kraj.
Ima ovdje dosta prostora za napredak, ali najvaznije od svega da smo upisali tri bobe. Idemo dalje.
Bez napadaca mi nemamo sta trazit,kao sto sam i govorio,napadac nam treba ,ne stoper.
Zeljeznicar! 1921 !
Jedva nekako, nikako da budem precizan.
Darmian, Small i Young mogu dobiti prolaznu ocjenu, odmah iza njih Romero i Morgan zbog igra u drugom dijelu, mislim da je u vrhu svih pojedinacnih statistika.
U drugom smo imali Tottenham. Morgan, Carrick i kasnije Bastian su ih smirili totalno ali ofanzivni dio ekipe jednostavno nije uspio uraditi nista vrijedno pomena. Vise bi rekao kako je Tottenham ovdje dobio sam sebe nego da smo ih mi pobijedili.
Nadam se da je ovo samo prva utakmica i sav pritisak da se sezona otvori pobjedom svezao noge igracima.
Darmian fantastican, decko je odigrao vrhunsku utakmicu, nadam se da ce ovako nastaviti. Morgan je u prvom imao nekoliko gresaka koje je stigao ispraviti i koje nas nisu kostale ali je drugo odigrao odlicno, sigurno i smireno. Bastian nista posebno, nekoliko dobrih poteza ali ionako nismo ni napadali pa nije ni mogao doci do izrazaja. Depay nije bio na nivou, to se mora priznati ali s njim trebamo imati strpljenja. Promjena pozicije dosta utice na igraca iako je imao onaj genijalan pas za Younga u prvom kada je namjestio tijelo kao za sut a onda progurao odlicno u sansu Younga.
Ne znam bgmi, ovako ako budemo nastavili igrati opet nam se smijesi grcevita borba za top4, o nekom trofeju ne treba ni razmisljati. Smallingu moramo dodati jos jednog stopera jer ce Blind na toj poziciji i njega uvuci u dubiozu ako mu nastaviti biti partner.
Pobjeda jeste najvaznija ali ne smijemo zanemariti kako smo do nje dosli. Mora ovo, i moze, dosta bolje. Prostora za napredak sigurno ima ali se neke rokade moraju uraditi uz pojacanja koja moraju doci.
Darmian, Small i Young mogu dobiti prolaznu ocjenu, odmah iza njih Romero i Morgan zbog igra u drugom dijelu, mislim da je u vrhu svih pojedinacnih statistika.
U drugom smo imali Tottenham. Morgan, Carrick i kasnije Bastian su ih smirili totalno ali ofanzivni dio ekipe jednostavno nije uspio uraditi nista vrijedno pomena. Vise bi rekao kako je Tottenham ovdje dobio sam sebe nego da smo ih mi pobijedili.
Nadam se da je ovo samo prva utakmica i sav pritisak da se sezona otvori pobjedom svezao noge igracima.
Darmian fantastican, decko je odigrao vrhunsku utakmicu, nadam se da ce ovako nastaviti. Morgan je u prvom imao nekoliko gresaka koje je stigao ispraviti i koje nas nisu kostale ali je drugo odigrao odlicno, sigurno i smireno. Bastian nista posebno, nekoliko dobrih poteza ali ionako nismo ni napadali pa nije ni mogao doci do izrazaja. Depay nije bio na nivou, to se mora priznati ali s njim trebamo imati strpljenja. Promjena pozicije dosta utice na igraca iako je imao onaj genijalan pas za Younga u prvom kada je namjestio tijelo kao za sut a onda progurao odlicno u sansu Younga.
Ne znam bgmi, ovako ako budemo nastavili igrati opet nam se smijesi grcevita borba za top4, o nekom trofeju ne treba ni razmisljati. Smallingu moramo dodati jos jednog stopera jer ce Blind na toj poziciji i njega uvuci u dubiozu ako mu nastaviti biti partner.
Pobjeda jeste najvaznija ali ne smijemo zanemariti kako smo do nje dosli. Mora ovo, i moze, dosta bolje. Prostora za napredak sigurno ima ali se neke rokade moraju uraditi uz pojacanja koja moraju doci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ipak mislim da je Darmian izgubio snage pa je zato Lujo htio osvjeziti odbranu,igra stvarno losa i jako tesko se doslo do pobjede,ipak treba malo i progledat kroz prste zato sto je prva tekma u pitanju.
Vidjecemo da li ce nas mag s klupe skontat da Memphis nema sta uraditi u sredi pa u jednoj situaciji jednostavan pas nije znao uputiti za Younga na krilu jer jednostavno momak nije kreativan i tusi ga mal prostor.Svajni je isto usao zbog nedostatka snage kod Carricka,treba vremena da pojedinci udju u formu kao npr Schniderlin
.Cestike momku stvarno koja trka i presing,strasnog igraca smo doveli,da dodam samo i za Smallinga-kakva utakmica nevjerovatno
,definitivno nas prvi izbor na stoperu uz jos jedno pojacanje
Vidjecemo da li ce nas mag s klupe skontat da Memphis nema sta uraditi u sredi pa u jednoj situaciji jednostavan pas nije znao uputiti za Younga na krilu jer jednostavno momak nije kreativan i tusi ga mal prostor.Svajni je isto usao zbog nedostatka snage kod Carricka,treba vremena da pojedinci udju u formu kao npr Schniderlin
Mislim da bi ovo bile strasne rokade
---------------------Romero
Dariman-----Small--------Jones---Shaw
--------------------Morgan
----------Ander-----------Bastian
Young-------------------------------Depay
-------------------Rooney
Carricka ostaviti za drugi dio meca da po potrebi smiri igru i unese dodatnu stabilnost, a Matu koristit samo kao 10-ku. Nije mi jasno kako ovo Lujo ne vidi.
---------------------Romero
Dariman-----Small--------Jones---Shaw
--------------------Morgan
----------Ander-----------Bastian
Young-------------------------------Depay
-------------------Rooney
Carricka ostaviti za drugi dio meca da po potrebi smiri igru i unese dodatnu stabilnost, a Matu koristit samo kao 10-ku. Nije mi jasno kako ovo Lujo ne vidi.
kao sto rece @sarajlija igru brisi bodove pisi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Jedva čekaš da sve počne i onda 90 minuta smora od utakmice. Jedino pozitivno uz defanzivni dio ekipe Smalling, Darmian, Romero su tri boda i ništa više. I igra Depaya može proći i na njemu se vidi nenormalan potencijal. Ne vidim kako ova ofanziva ozbiljnim protivnicima može napraviti problema. Nema Galu više izgovora, sjedi tu već drugu godinu imao je pare imao je pripreme a nigdje pomaka. Hebeš utakmicu gdje dobre akcije ne napraviš. Manchester treba igrati napadački.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.